Mula///48

sımdı farkettım sol usttekı bılgıler bende cıkmamıs.yazmıstım uye olurken ..denıyım bakalımbır daha cıkıcakmı

kızlar bende 8 ay sonra marmarise gelin gelicem. daha öncede yazdım buraya ama pek ilgilenen olmadı... yerimi hazırlayın gelcem kızlarrr:))))

ben marmarıs merkezde kalıyorum.senın de eşın denizci demek.aksazı bılıyorum.orda yaşayanlar bana kızmasınlar ama ben orasını pek sevemedım.belkı benım beklentılerım farklı.neyse su an nerde yasıyorsun tatlım

merhaba cok memnun oldum gul6748. evet her zaman baslangıclar zor oluyor .tabıı goruselım .marmarısın guzellıgını paylasalım burdakı arkadaslarla.

şu anda kocaelideyim canım... yerimseniben aşkımda burda görevliydi tayini çıktı oraya yerimseniben vallahi bende merkez lojman istiyorum ama olmazsada kısmet dicem. napalım... bütçemiz hem düğün yapıp hem dışarda ev tutmaya yetmiyor napalım şeker parem :1hug: siz neden marmaristesiniz peki?

benım de esımın tayını cıktı canım.bızde yenı evlıyız .senı cok ıyı anlıyabılıyorum ...herseye bırden yetmek zor tabıı.esımın memleketı kocaelı.ılk kez bu sene geldım oraya .

yaa inanmıyorum yaaa hayat tesadüflerle dolu...
seni bir şekilde buraya bağlayan bir şeyler var.
benide oraya bağlayan bir şeyler var... gerçekten çok garip. benimde aşkımın ailesi burda ilk tayini buraya çıkmış 6 sene ailesiyle yaşamış. sonra ki tayin yeri marmaris işte. siz lojmanda değilsiniz sanırım. inan orda bir arkadaşım olsun çok isterim. kimbilir belkide çok iyi anlaşırız. kaç yaşındasın canım?

canım ben 29 um .krıtık yasa az kaldı .ve evet hayat her gun yenı bır surprızle sasırtıyor ınsanı.umarım guzel bır arkadaslıga vesıle olur bu forum.eşım seyırde ve ben yalnızım bu aksam .hem tv ye bakıp hem burda konulara goz gezdırırken hadı ben de yazıyım dedım ve ıste senle tanıstık..)

bende çok sevindim hem eşlerimiz aynı işi yaptığından hem başka bir şehre gelin gidecek olduğumdan hem orda yaşıyor olduğundan,hem buraları biliyor olmandan offf işte öyle :)))) anladın sen beni:)))) ama allahtan benim aşkım seyre gitmiyor. hep karada. işin aslı orda yalnızlıktan korkuyorum....
bende 24 yaşındayım canım. adımda burcu özge... dur seni arkadaş listeme ekliyim başarabilirsem:)))

cok cok memnun oldum arkadasım.evet bende ılk arkadasım olarak senı eklıycem sımdı .tabıı becerebılırsem;adım gunes.ve soylemelıyımkı sevgılı burcu ozge eşın yanında cok şanslısın .ben oyle zorlanıyorum kı onsuz buralarda...sımdı aradı benı gemıden.ona bellı etmek ıstemıyorum ama cok cabuk demoralıze oluyorum bu seyırler tam bır ıskence

ayy canım kıyamam sana yaaa... :teselli: yabancı bir yerde sırf aşk için çıkıyoruz yola ve bir bakıyorsunki oda işi nedeniyle yanında olamuyor. gerçekten işin zor canım... bu arada sadece burcu diyebilirsin ailem sevdiklerim burcu der :1hug: kendine arkadaş bulmalısın oralarda acilen. şöyle sıkı biri,içten pazarlığı olmayan candan biri. sırdaş... çok çok iyi olur canım. yoksa yalnızlık hissetmen çok normal. heleki öyle yabancılarla dolu bir kentte. ben yazın geldim bir 10 günde tatil için iyi ama yaşamak için nasıl olur bilemiyorum... :sm_confused: yaşayıp görücez... sana özel mesajda attım canım. arkadaş listemede ekledim.

canım ozel mesajını aldım .ben de sana ozelden atmaya calısıyorum sımdı.dur bakalım cozucem sımdı olayı

ya canım ben nerden gırmıstım de okumustum ozel mesajımı sımdı bulamıyorum hay allah.. sapsallastımı ne...nerden bakıcaktım bır soylermısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…