Mula///48

selam ayşecim, ben Milaslıyım ama şu an İstanbul'da oturuyorum. 4 sene önce buraya evlenip geldim. Ailem milastalar sık sık onları ziyarete gidiyorum.
Memur maaşıyla inan Milas'ta çok rahat edersiniz. Ev kiraları da çok uygundur.
Ama mahallesine göre de bayağa farklılık gösterir. Her çeşit yiyecek bol bulunduğu için sebze meyve yiyecek fiyatları da uygundur. Muğla'nın en ucuz ilçesidir. Kardeşim Marmaris'te mesela benim çok pahalı olduğunu söyler Milasa göre. Yalnızca bir kötü yanı vardır Milas'ta yaşamanın sosyal hayat sıfır. Çıkıp gezeceğin yer yoktur. Akşamları herkes parka çıkar açık cezaevi gibi bir aşağı bir yukarı ellerde birer çekirdek poşeti. Benim çocukluğumda da böyleydi hala böyle... Artık gezmeye Bodrum'a, Güllük'e, Ören'e gidersiniz. Akşamları Beypınar'ına yemeğe gitmenizi tavsiye ederim serin tek yerdir. Benden bu kadar canım. :1hug:

kızlar bende marmarise gelin gidicem... var mı aranızda marmariste yaşayan...? 2 gün sonrada tatile geliyorum oraya... bkalım yaşayacağımız yeri bir görelim diymi ama:)))

merhaba arkadaşlar ben muğlalı değilim ama 3 seneme giriyorum muğlada oturuyoruz tabi görev icabı burdayız sizlere slm vermek istedim
hepinizin miraç kandili mübarek olsunnn,hayatınız güzelliklerle dolsunnnn

kızlar bende marmarise gelin gidicem... var mı aranızda marmariste yaşayan...? 2 gün sonrada tatile geliyorum oraya... bkalım yaşayacağımız yeri bir görelim diymi ama:)))

marmariste oturmuyoırum ama marmarisi biliyorum güzel bi şehir ama pahalı bişehir eşinin görevi neybilmiyorum ama mermur maaşıyla zor biyer ben 3yl bodrumda yaşadım orası çok pahalı bişehirdi yani turizm olan yerler memura göre ahır
mutluluklar dilerim evliliğinde

canım çok teşekkür ederim iyi dileğin için :1hug:
nişanlım ordu mensubu. Marmariste oturucaz. evet memura göre pahalı bir kent ama napalım kendi yağımızla kavrulucaz Şeniz
ama neden hiç marmaristen kimse yokk :uhm: bodrumdan bir sürü kişi. ki 2 gün sonra gidiyorum marmariste bir buluşma olsaydı ben bile katılabilirdim :teytey:

burcuözge cim sende asker eşi sayılırsın bende asker eşiyim muğlada görev yapıyor eşim
allah yardımcımız olsun ne yapalım doğdığun yer değil doyduğun yer demişler bugün burda yarın başka bir memlekette oluruzzz

canım marmariste kimseyi tanımıyorum onun için arkadaş edinmeye çalışıyorum. nişanlım aksazda görevli. :uhm: ama biz merkezde oturucaz. ehh marmaristende kimse kadınlar kulübüne girmiyor herhalde. ee tabi plajda güneşlenmek varken nete mi girecek millet :roflol:

O zaman Bodrum'dan 7 kisi olduk sanirim;
benimle birlikte
Yesilkurbagam;
Kaderim_48
incigizem
Eylulmmm
Lolova
Medine

Nerelerdesiniz kizlar; Bodrum'un merkezinden mi?a.s.

ben bodrumun içinde çalışıyorum ama konacıkta oturuyorum canım...çok sevindim...7 kişiymişiz demek..ne güzel...

selam arkadaşlar. ben de 7 ekimden itibaren ortacada olacağım :)

selam ben samsunluyum ama senelerdir muğladayım şu an dalamanda oturuyorum muğlada okudum ve kaldım artık yarı muğlalıyım hatta burayı memleketimden daha iyi tanıyorum!yaşadığın yer samsun olunca ilgimi çekti.neden ortacadasın?

arkadaşlar muğlalılara ne oldu?:sm_confused:kimseler gelmiyor buralara konu açılıp terk edilmiş:1no2:

herkese merhaba
ben de eş durumundan turkıye ye geldım.marmarısteyım.umarım benı de aranıza katarsınız.bıraz yalnız kaldım buralarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…