- 20 Haziran 2007
- 251
- 1
- 44
-
- Konu Sahibi fatosfirat
slm kızlar bodrum yalıkavaktan milasa tayinimiz çıktı milas nasıl bir yer maddi olarak burası oldukça tuzlu bir yer baş edemedik valla memur maaşıyla kiralar falan nasıl temmuz sonu gibi ev bakmaya gelicek gibiyiz hayırlısı bakalım milaslı arkadaşlar ilgilenirse teşekkür ederim okul olarak en iyi okul hangisi önerilerinizi yazarmısınız ana okuluna gidecek oğlum var :teytey::teytey:
kızlar bende marmarise gelin gidicem... var mı aranızda marmariste yaşayan...? 2 gün sonrada tatile geliyorum oraya... bkalım yaşayacağımız yeri bir görelim diymi ama:)))
ankara,izmir istanbul tamam da bodrum dan yok mu aramzda.burada da buluşma yapalımmmmmm:1yes2:
marmariste oturmuyoırum ama marmarisi biliyorum güzel bi şehir ama pahalı bişehir eşinin görevi neybilmiyorum ama mermur maaşıyla zor biyer ben 3yl bodrumda yaşadım orası çok pahalı bişehirdi yani turizm olan yerler memura göre ahır
mutluluklar dilerim evliliğinde
burcuözge cim sende asker eşi sayılırsın bende asker eşiyim muğlada görev yapıyor eşim
allah yardımcımız olsun ne yapalım doğdığun yer değil doyduğun yer demişler bugün burda yarın başka bir memlekette oluruzzz
O zaman Bodrum'dan 7 kisi olduk sanirim;
benimle birlikte
Yesilkurbagam;
Kaderim_48
incigizem
Eylulmmm
Lolova
Medine
Nerelerdesiniz kizlar; Bodrum'un merkezinden mi?a.s.
selam arkadaşlar. ben de 7 ekimden itibaren ortacada olacağım :)
ARKADAŞLAR BEN DALAMANDA OTURMAKTAYIM, MUĞLALI ARKADAŞLAR HAYDİ TANIŞALIM BİZLERDE TOPLAŞALIM......:yes: :yes:
fatoşfırat bende dalamandayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/QU bende dalamandayım görüşmek isterim.