Önce tabi ki sorularını sorabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Petek sitesi Taşyaka'da bulunan site sanırım. Normalde güzel, şanslıysan uzaktan deniz manzaralıdır ama sonuçta apartman. Benim tercihim olmazdı. Fethiye'de yaşayacaksan deniz kenarına yakın ve bahçeli bir evde oturabilme şansın çok fazla. Çiçekleri ve bahçeyi seviyorsan.. Petek sitesi bana göre biraz taş yığını ve soğuk. Kiraları da muhtemelen 400-450 arasıdır. Çarşı içine araçla ya da minibüsle ulaşacaksın. Aynı kiraya Çalış bölgesinde oturabilirsin. Müstakil, bahçeli, denize yakın hatta havuzlu yerler bile bulabilirsin. Bunlar küçük villa şeklindeler. Yeni evli, 2 kişilik olacaksa çok rahat edersin. Çarşı içine yine minibüsle ulaşırsın ama hem güneşi güzel, hem plaja yakın, yeşillik.. Biz de Çalış'ta oturuyoruz. Hemen karşımızda küçük 2 oda, açık mutfaklı havuzlu bir daire (yeni) 450 ytl. Mobilyalar için bütün markalar var sayılır. Bana göre biraz pahalı mobilya konusunda diğer şehirlere göre. Ama gelince bakarsın, uygun gelmezse bulunduğun yerden nakliye yapabilirsin. Tüm eşyalarınla ist. sanırım bir kamyon 1,000 ytl. tutar. Biz geçen yıl öyle getirmiştik. Biraz burada ne şartlarda yaşamk istediğine göre bilgi verirsen (iş, çevre vb.) ona göre daha ayrıntılı yardımcı olmaya çalışırım.. Sevgiyle kal..