Mula///48

Kızlar bu yaz kısmetse batıya tayin olacağız eşim polis. Muğla ilk tercihimiz ama o kadar kötülüyorlar ki sakın gitmeyin kışları orası köyden farksız hiçbir şey yok alışveriş sıkıntılı yaşam pahalı sağlık eğitim zayıf diye doğrumu kızlar lütfen diyin gari.

Yıllardır hayalini kurduk Muğla'nın şimdi alt üst oldu hayallerim

hoşgeldin meyyal marmariste olan yok sanırım ben dalamandayım.
4858 sen nasılsın canım hamilelik nasıl?sağlığın ne durumda?
bu arada geçen senelerden olan arkadaşların çoğu uğramıyor eskiden daha fazla muhabbet ederdik burda..

selam canım batıya tayin olacağız dediğine göre doğuda bir yerlerdesiniz. muğladan kastın muğla merkez ise öncelikle yazı kışı aynıdır muğlanın.turizimden çok etkilenmez orayı canlı tutan üniversitedir.ayrıca alışveriş filanda kesinlikle sıkıntılı değil aradığın pahalı markaları dahi bulabilirsin. sonuçta burada yaşan insanlarda yiyip içiyor giyiniyor değilmi? izmir 3 saat hiç olmadı atla günübirlik gez gel . muğlalılar genelde akyakaya takılır deniz kum güneş ihtiyacını ziyadesiyle karşılar marmaris 40 dakika . daha ne olsun . sağlığa gelince devlet has haricinde sgk anlaşmalı özel has. ve göz hast. var.eğitimi bilemiycem. uzun lafın kısası hayallerini alt üst etmene gerek yok. memnun kalacaksınız.

Hay Allah razı olsun. Biz yine içgüdülerimize güvenip Muğla yazalım. Merkezmi olacak ilçelermi belli olmuyor önce il belli oluyor sonra ilçe olup olmayacağı.

muğlaya alışmak başta zor olur ama sonra vazgeçilmez olur:)))
korkma canım merkezi değil ama çevresi cennettir muğlanın...
gayet de rahat bir şehir ev kiraları biraz pahalı sadece.

merhabalar. ben muğla ulalıyım, eşim polis, şu an doğu görevindeyiz, kısmetse biz de muğlaya tayin istiyoruz :) muğlaya geldiğinizde yine de çok beklenti içinde olmayın, büyük bi şehir değil, ufacık, nüfus az, öğrenci kapasitesi boloyüzden yaz-kış hareketli, o kışı köyden farksız diyenler bodrum marmaris taraflarını kastetmişlerdir, oralar yazın dopdolu kışın boştur ama merkez illerde bu durum hiç bir yerde olmaz zaten. pahalı bi yer, alışveriş merkezi yok ama kendi çapında mağazalar bulunur elbet, sağlık yönünden ben de şüpheliyim açıkçası, 1 ssk 1 özeli var sadece, imkanlar kısıtlı, eğitimin zayıf olduğunu söyleyemem, öğretmen olduğum için takip ediyorum, türkiye sıralamasında ilk 10 15 il arasına girer genelde muğla, insanları köylü veya şehirli hepsi eğitimli aydın görüşlüdür, çok özgür bir yerdir ayrıca :) e sahil kesimleri tartışılmaz cennet köşeleri... karar sizin... nette araştırıp muğlada bulunan veya yaşayan kişşilerin düşüncelerini okuyabilirsiniz, en güzel tavsiyeleri orda yaşayanlar verecektir :) hayırlısı olsun...

iyiyim derincim, iyi gidiyor ,daha 11. haftadayım, ayy geçmiyor zaman :))) diyabet de yolunda şükür...sen neler yapıyosun çocuklarla :)

çocuklar yoruyor canım valla uykuları yemeleri içmeleri gezmeleri dur durak yok evin işleri de bitmiyor gün nasıl geçiyor anlamıyorum.

çocuklar yoruyor canım valla uykuları yemeleri içmeleri gezmeleri dur durak yok evin işleri de bitmiyor gün nasıl geçiyor anlamıyorum.

ayy ne kadar zor, allah sabır versin... ben fena üşengecim, nolcak bilmiyorum, nasıl katlanırım bu hayat mücadelesine artık zaman gstericek :)ama kendi rahatımdan pek feragat edemem çoğu zaman gibi geliyor :)))

ayy ne kadar zor, allah sabır versin... ben fena üşengecim, nolcak bilmiyorum, nasıl katlanırım bu hayat mücadelesine artık zaman gstericek :)ama kendi rahatımdan pek feragat edemem çoğu zaman gibi geliyor :)))

çocuk olunca mecbur yapacaksın nasıl olacak ki yoksa?
valla benim çocuklarım da çok kurtlu dua et o zaman uslu bi çocuğun olsun yoksa yandın:)))

çocuk olunca mecbur yapacaksın nasıl olacak ki yoksa?
valla benim çocuklarım da çok kurtlu dua et o zaman uslu bi çocuğun olsun yoksa yandın:)))

he hee :))) inşallah uslu olur diyeyim o zaman... yaramaz da olsa uslu da olsa çock büyük sorumluluk, ben çocuğun yaramazlığında değilim şimdi de geceleri nasıl uyanıcam, sabah herşeyi yarlayıp nasıl okula gidicem falan onları düşünüyorum, bi de yaramaz olursa işim 2 katına çıkar zaten :)))

Canım çok geçmiş olsun, diyabet benimde sorunumdu hamilelğimde, beraberinde gencecik yaşta tansiyon sorunuda yaşadım. biraraya geldiğimizde anlatırım ayrıntılı olarak, diyetisyenin verdiği listeye elverdiğince uymaya çalıştım, Allah a şükür sağ-salim bebişimi aldım kucağıma. Darısı başına inşallah. 1 ay önce diyabetle ilgili testlerimi yeniledim ve oldukça üzüldüm. açlık değil tokluk şekerim yüksek çıktı, şimdi yeniden diyet- egzersiz yaparak düşürmeye çalışıyorum şekerimi. sende rahat rahat sonlandırırsın umarım.

merhabaaaaa :))) haberler kötüymüş ama artık geçmiştir diye düşünüyorum "geçmiş olsun" . benim oğluşumda diş çıkardı, diş bğdayımızı yapıp dağıttık :)) İnşallah sünnetlerinide görmek nasip olur bizlere. merkeze sık geliyorum demiştin, görüşemedik henüz? görüşmek dileğiyle...

ah canım sen atlatmışsın şükür, ve sadece diyetle atlatabilecek ya da idare edebilecek durumdasın, bna da şükür, ancak risk grubundasın
ben 8 yıldır diyabetim tip 1, insüline bağımlı. bunula yaşamak daha zor, ne diyetle geçiyor ne başka bişeyle, yediğine dikkat etsen bile 350yi görmemek imkansız :) şükür, idare edip gidiyorum, hba1c hep iyi çıkıyor, en sonki değerim 5.2 :)muğlaya gelince ayrıntılı konuşuruz görüşünce :)
bu arada şimdiden bana kadın doğumcu önermeye başla, tavsiyeleri değerlendireyim :)

hba1c değerin gerçekten iyi, hastanemizdeki endokrinoloji uzmanı şeker hastalarıyla çok alakalı. zaten kadı-doğumcularda işbirliği halinde yüütüyorlar diyabetli hamileleri. sen buraya geldiğinde hamileliğinin kaçıncı ayında olacaksın ve de doğum şeklin ( normal- sezeryan) olmasına göre seninle yüzyüze konuşuruz ama burdan isim yazmayım hoş olmaz. tavsiyem, sezeryan için özel hastaneleri seçmemen olur, kamu hastaneleri bu iş için her zaman daha iyidir. bu arada ev bakıyor musunuz bilmiyorum ama ben senin için bakıyorum :) epey yeni yapılan binalar var, konumuna ve fiyatına göre beğenirsin artık birini. bak ben bile heyecanlandım, umarım sana yararım olur. görşmek üzere.

güya hafta sonu, dinlenmek lazım ama nerdeeeee, çamaşır yıka, as, ütüle, katla, yerleştir. süpür,sil, toz al. offfffffffff bir an önce cuma gelsin :))))

ayy çok duygulndım şimdi, evlere gözün ilişince ben geliyorumdur aklına, çok sağol, valla hayır demem :) ne kadar çok ev seçeneği olrsa o kadar güzel bir seçim yapmış oluruz :) buyenibinalar nerlerde acaba,yeniolması iyi olur,geniş olsun, mahallesi konmu iyi olsun tabi, ev de güzel olursa ne ala:) ben aslında şu yücelen hast. nin ordaki dubleksleri seviyorum, çok geniş değil üst katları ama bahçeli olması cezbediyor beni, doğalgaz olsaydı muğlada, kiralardım hatta satın alırdım onlardan bi tane...bahçeli evlere bayılıyoruz biz. ben de heyecanlandım :)
muğlaya gelirsek temmuzun ortası gibi olur, 7,5 aylık olurum o zaman, tabi isim vermen hoş olmayabilir haklısın, tıp fak. faal mi muğlada, ordaki endokrinciden mi bahsediyorsun? endokrin neyse de kendim dr oldum çükü artık, kadın doğumcuya ihtiyacım olucak bakalım nasıl olur... diyabetikler sezeryan olur genelde ama...

selam kızlar nasılsınız?biz evimizi aldık bir aya kadar taşınırız büyük ihtimalle.
4858 o evleri ısıtmak çok sorun olur hele çocukla daha da zor olur muğlada kaloriferli evde oturmak lazım.
kışın soğuk oluyor biliyosun:))
bence de devlet hastaneleri daha iyi doğum konusunda burda.

iyiyiz derincim sağol, hayırlı olsun yeni eviniz :) nasıl anlatsana evinizi :)
evet kışın muğla soğuk olur, kalorifer olucak zaten de , doğalgaz da gelicek sanırım muğlaya ben mi yanlış biliyorum, kazılmıştı her yer geçen yıl. d.gazlı şimdiki evimiz, ısınması çok zor...ama bahçeli evler çok güzel oluyor ya, apartman dairesi bana göre değil ((
devlet daha mı iyi diyosunuz... düşüneyim bunu

Devlet hastanesiyle üniversite arasındaki yapılan protokolla birleşti ve aynı binada hizmet veriyoruz şimdi. ben de doğumumu burda yaptım ve çok şükür geldi geçti. senin içinde herşey iyi olcak inşallah, içini rhat tut. bizde bahçeli evlere bayılıyoruz, kızım ve eşim köpek beslemek istiyorlardı ama şimdilik mümkün değil, belki ilerde. bebiş için apartman daha ii merkexzi sistem ısınıyoruz, tam kazan dairesi üzeri bizim daire. tüm petekler kapalı, yerden ısınıyoruz. oğlum emeklemeye başladığından içim rahat, üşütücek diye endişelenmiyorum hiç. sen de istersen bu açından bak. bebekler büyüyünce bahçeyle ilgilenecek zamanında olur şimdlerde ne mümkün. Ayrıca sana kötü bir haberim var, doğalgazla ilgili yolunda gitmeyen şeyler var o bakımdan bir süre daha Muğla da d.gaz olmayacakmış. Derinnnn senin yeni evinde hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde oturun.

hmm öylemi, aynı bina içinde yani, e orası da ufaktı nasıloluyorsa, yenibina yapılmıyor mu acaba tıp için? geçen haberlerde gördüm birinin bebeği ölmüş, ah vah neresiymiş diye bakarken bi baktım muğla araştırma hastanesi bilmem nesi yazıyor, muğladaymış meğer moralim bozuldu inşallah iyi olr sonu, riskli gebelik uzmanı da vardır inşallah tıpta, varsa da ilgili ve bilgilidir inşallah ne diyim daha.zor günler beni bekliyor, hadi hayırlısı...d.gaz işi zor yani, neyse önemli değil artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…