Mula///48

selam kızlar yazamadım bir türlü teşekkür ederim.
evime taşınamadım tadilat bitmedi!
müstakil bahçeli evim istediğim gibi olursa içi de çok iyi olacak hayırlısıyla geçeriz inşallah.
köpek ben çok besledim dün öldü köpeğimiz çok üzüldüm kızıma söylemedik zor oluyor hayvan bakmak hele de çocuk varsa.
muğlda müstakil evde oturmak çok zor bence kalorifer yoksa.
düz ayak ev çocuklar için daha iyi ben çok uğraştım anneme gidiyoruz balkonları kilitleyince hiç sorunsuz oturuyorum evin içinde merdivenden düşecek diye hop oturup hop kalktım çok da düştüler benim çocuklarım yerlerinde hiç durmadıkları için:KK43:(

merhaba derin,girebildin sonunda :) inşallah istediğin gibi olur evin... köpeğiniz için ben de üzüldüm, çok severim hayvnaları, sırf öleceğini bilerek hayvan beslemek istemiyorum bazen :KK43: en çok bu korkutur beni...
müstakil ev hakkında dediklerini dikkatle alıcam tabi, zaten hemen alacak gücümüz yok :) inşallah bi gün olur, çok seviyorm çünkü, köydeki evimiz de bahçeli böyle meyveli sebzeli oldğu için alışmışım :)

selam...:KK16:
müstakil evde oturmaya alışınca zor olur apartman biliyorum:))
hayvanlar çok tatlılar da işte böyle olunca çok üzülüyorum zehirlendi büyük ihtimalle:KK43:(
şimdi de balkonumda kedi doğurmuş yavruları var bekliyorum gitsinler diye balkonu temizleyemedim.
çok seviyo benim evimi hayvanlar:))
şu ev bi bitseydi de geçseydik burdaki ustalarla uğraşmak da ayrı dert çok beceriksizler yahu!!!

ayy kolay gelsin derin, herşey bitince ne güzel olucak, sabret, ustalarınbeceriksizliği de nazar olsun artık :)

teşekkürlerr bugün merdivenler için korkuluklara bakacağız ferforje olacaktı usta yüzünden vazgeçtik evin içi için fazlada seçenek yok gibi..
sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor canım??

teşekkürlerr bugün merdivenler için korkuluklara bakacağız ferforje olacaktı usta yüzünden vazgeçtik evin içi için fazlada seçenek yok gibi..
sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor canım??

istediğin gibi olsun inşallah evin, insan sonradan pişman olabiliyor, onu yaşamazsın umarım...
iyiyim ben, geçen pazarı saymazsak, acillik oldum da hipoglisemi yüzünden. sabaha uyanamamışım, eşim de uyuyor sanmış bakmamış, sonra bi bakıyo, sırılsıklam terler içindeyim, kasılmışım, ambulans gelmiş falan, komşular,eşim panikte,gözümü açtığımda ambulanstayım, siren sesleri falan, kadın doğum hastanesi evimize yakındı önce oraya, onu da hatırlamıyorum, sonra tıp fakültesine, o da eve yakındı, atlattık, bebekte bişy yoktu şükür. bakalım. artık her gece 3 kez ölçüyorm şekerimi...

istediğin gibi olsun inşallah evin, insan sonradan pişman olabiliyor, onu yaşamazsın umarım...
iyiyim ben, geçen pazarı saymazsak, acillik oldum da hipoglisemi yüzünden. sabaha uyanamamışım, eşim de uyuyor sanmış bakmamış, sonra bi bakıyo, sırılsıklam terler içindeyim, kasılmışım, ambulans gelmiş falan, komşular,eşim panikte,gözümü açtığımda ambulanstayım, siren sesleri falan, kadın doğum hastanesi evimize yakındı önce oraya, onu da hatırlamıyorum, sonra tıp fakültesine, o da eve yakındı, atlattık, bebekte bişy yoktu şükür. bakalım. artık her gece 3 kez ölçüyorm şekerimi...

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah bi daha yaşamazsın dikkat etmen lazım.
benimde ufaklığın sol bacağı yandı çay fincanını çekti geçen perşembe bugünde bandaj yapışmış çok fena oldu içim.
çocuklarım çok yaramaz anında hallediyoarlar herşeyi maşallah!
şimdi bandajı takmıyorum ama gördükçe içim sızlıyor:KK43:(

size de geçmiş olsn derin, çocuk olunca da zor tabi, içi sozlamaz mı insanın, ah yaramazlar, kulaklarını çek annesi :))) daha beterinden korusun allah hepimizi....

size de geçmiş olsn derin, çocuk olunca da zor tabi, içi sozlamaz mı insanın, ah yaramazlar, kulaklarını çek annesi :))) daha beterinden korusun allah hepimizi....

amin canım Allahım korusun beterinden.
kulaklarını çeksem de faydasız çok fena bunlar:))
evin yerinin seramiklerini halledemedik daha getirememişler bi türlü ne kötü esnaf yaa burda!!

hay allah, neden aksatıyorlar ki bu kadar, bu saatten sonra değiştirmezsiniz de, ona mı güveniyorlar nedir... umarım kısa sürer bu gecikme...

tadilat devam ediyor çok sıkıldım artık yaaa bitemedi bi türlüüü!!!
bu arada sizler nasılsınız??kimsecikler uğramamış:KK43:(

Merhaba arkadaslar, uzun zamandır görüşmedik, neler yasamışsanız, yesim yeni evin hayırlı ugurlu olsun, cok cok sevindim, nihayet oldu sonunda, darısı bizim basımıza artik, biz daha görüşemeden ev isin bitti, annenler ne yapti geldiler mı, cocuklarla ilgili olarak antenlerin evinden bahsetmişsin ama geldiler memleketindeki evleri mı anlayamadim, 4858 cok cok gecmis olsun, insallah sag salim ağlatırsın butun bu sıkıntıları bu hamilelikteki seker cok sik görülen bir durum sanırım benimde açlık kan sekerim yuksek çıkmıştı, ama yükseldiğinde hamileliğinin artik yedinci ayina girdiğim icin herhangi bir tedaviye gerek kalmadı, doğumdan sonra da tamamen kayboldu, insallah da bir daha tekrarlamaz, hamilelik cok zor yorucu sancılı geciyor ama tahmin edeceğin uzere kucağına aldığın anda herseye deger diyorsun, tum yaşadıklarını da unutuyorsun. Dualarım seninle ve bebeğinle. Çiğdem senin yaramazin da hayırlı olsun cici dişleri, suan memleketimdeyim dondugumde Mugla da olacağım butun bir gun boyunca, yanına uğramayı dusunuyorum, bulabilirsem :) Belki denk gelir hep birlikte geliriz belli mı olur? :)

teşekkür ederim nou :) benimki diyabet hastalığı, hamilelik değil yani, 8 yıldır diyabetim zaten, insülin pompası kullanıyorum :KK66: inşallah sağ salim doğmum olur ve sağlıklı olur bebeğim :)

kızlar bu arada muğlaya tayinimiz çıktı, benimki de eş durumu olursa iyi olur, temmuzda geliyoruztaşınıyoruz inşallah, merkez olsun da tokiden ev tutucz...

Kusura bakma 4858 yazdiklarinizin hepsini okudum sona gelince bir yandan da oglusumla ugrasinca atlamisim bazi kisimlari demek ki, artik grip gibi oldu sekerde tanidigim 20 30 senedir insulin kullananlar var ve bu bahsettiklerimden birinin gecen sene bebegi de oldu gayet rahat ve sag salim, sadece dikkatli davranmak gerekiyor diye biliyorum. Tayininize cok sevindim ama, senin es durumundan da olsa gelememe olasiligin varmi yoksa? Umarim yoktur. E muglayi taniyinca nereden tutacaginiza da hemen karar verebilmissiniz ne guzel, bizim bir haftamizi almisti..

Kusura bakma 4858 yazdiklarinizin hepsini okudum sona gelince bir yandan da oglusumla ugrasinca atlamisim bazi kisimlari demek ki, artik grip gibi oldu sekerde tanidigim 20 30 senedir insulin kullananlar var ve bu bahsettiklerimden birinin gecen sene bebegi de oldu gayet rahat ve sag salim, sadece dikkatli davranmak gerekiyor diye biliyorum. Tayininize cok sevindim ama, senin es durumundan da olsa gelememe olasiligin varmi yoksa? Umarim yoktur. E muglayi taniyinca nereden tutacaginiza da hemen karar verebilmissiniz ne guzel, bizim bir haftamizi almisti..

önemli değil canım, ben eksik okuduğunu anlamıştım zaten, sorun değil tabi ki :) benim pek yok çevremde, yaşlılarda var , onlar da benimkine hiç benzemiyor :) rahat gçiyor benimki de şükür, çok dikkat ediyorum...
öğretmenim ben, olur mu olur yani çıkmayabilir, ksin çıkar diye bişey yok, hiç olmadı ücretsizizne ayrılıcam,doğum da var zaten. önce ildışı istiycem, çıkmazsa eş durumu, 2 şansı da deniycem... aman muğlada 1 hafta ne evi aranır ki, ufacık yer zaten, evler ateş pahası, e sadece toki kalıyor geriye, yoksa toki evlerini sevmiyorum hiç, daha modern bi ev isterdim ama maalesef muğlada öyle evler ya çok pahalı ya merkeze çok uzak ters yönde... seçenek olmadığı için toki fikri var...siz nerde oturuyorsunuz?

hepimize geçmiş olsun arkadaşlar, 6lık depremle sarsıldık ve artçılar hala devam ediyor:KK43: Allah beterinden sakınsın. İki günlüğüne geldim memleketime olanlara bak :KK43:

selam kızlar ben nihayet yerleştim şükürler olsun:)))
nou annemler de buradan ev aldılar kardeşim iş kurdu buralı olduk artık!
darısı size canım hala düşünüyor musunuz taşınmayı bu arada??
4858 tayin çıkmış gözünüz aydın canım merkez olursa ev olayı çok kötü bizim çoğu arkadaş tokide oturuyorlar.
dediğin gibi diğer yeni yapılar merkeze uzak ya da çok pahalı gerçekten.
bu taraflara gelsenize ben alıştım artık daha güzel geliyor merkezden...

hayırlı olsun derin, yerleşmişsin sonunda...nasıl yeni evin bakalım ? :) biz merkezde olucaz, ilçelerde yaşamak istemiyorum, mecburiyet olsa alışılırdı da, elimizden geldiğince merkez olsa iyi olur,annemlere en yakın merkez olucak, denizli yolu üstünde bi yerlerde annemler de, ondan. eşim de merkez harici istemiyordu, merkeze çıktıtayini, iyi oldu...

Hayırlı olsun canım ,darısı bize. Bizimde Dalaman'a çıktı tayin hafta içi ev tutmaya gideceğiz bakalım hayırlısı :KK66: Bahçeli müstakil bir ev hayalim var hep inşallah olur.

X