Mula///48

evet üniv.de tanıştık eşim adanalı ben samsunluyum:))
ailem istanbulda karmakarışığız yani
kısmet burda tanışmakmış canım:))

amaaan olsun, insan olsun da nereli olursa olsun, nerde doyuyorsak orası memleket oluyor işte... huzur olsun... ne güzel ailen var işte :)))

selamm :)))
oğluşum tam ısırmalık döneminde, o beni ben onu yalaşıp duruyoruz ) derin, ben hastanedeyim kan bankasındayım şimdilik doğum iznindeyim 2 Ocakta işe dönüyorum. uğra istersen bir çay ikramım olur. sen nerde oturuyorsun? inşallah yakınızdır, yalnızlıktan bunalıma giricem yoksa. ayşegül sivasla ilgili çok dertliymişsin. Allah yardımcım olsun biz de sivaslıyız ama evimiz hiç öyle kalabalık olmadı ben de kendimi yerine koydumda çok zor olsa gerek. eşini çok seviyorsun belli, napıcan işte herşey dörtdörtlük olmuyor. görümcen hastanedeydi değil mi? hangi bölümde çalışıyor acaba? görüşürüz kızlar.

evet çiğdem, dertliyim o konuda sorma :))) iyi insanlar ama benim harcım değil, neyse ki çok görüşmüyoruz, herkes ayrı şehirlerde. görümcem değil canım, görümcelerim bu tafata hep :))) yengem hastanede, abimin eşi yani, zeynep ismi, bölümünü bilmiyorum, o da bi kaç gün önce doğum yaptı, izindedir şimdi, ortopediydi en son ama...abim de sağlık memuru benim, belediyenin sağlık memuru o.

çiğdem ben maalesef dalamanda oturuyorum canım ama muğlaya gidiş geliş yapıyoruz.
geldiğimde uğrayabilirim inşallah benim de 16 aylık bi oğlum ve beş yaşında kızım var.
muğlanın bi çok yerini biliyorum hatta kendi memleketimden daha iyi biliyorum buralı olduk biz artık ayşegül:)))

mrb arkadaşlar ben öğretmenim milasa tayin istedim bir aya kadar ordayım inşallah ama biraz bilgiye ihtiyacım var.
orayı hiç görmeyen biri olarak sizlere soruyorum nasıl bir yer yaşanası bir yer mi gelişmişlik ve eğitim düzeyi nasıl sosyal hayat ve özelliklede anaokulu ve kreş durumları çocuğum için.her türlü bilginiz çok işime yarayacaktır
şimdiden teşekkürler
merakla bekliyoruuummmmmm.:)
kestane kebap acele cevap lütfen:)

nurdağ, merhaba, hayırlı olsun öncelikle, ben de öğretmenim :)
ben ulalıyım ,milasa hiç gitmedim havaalanı dışında, o yüzden hiç bilgi veremiycem, b topiğ de mğladaki arkadaşlar pek uğramıyor gördüğün gibi, burdan acele cvp bekleme gene de :) netten bi araştırma yapabilirsin milasla ilgili, kötü bi yere gitmediğin kesin :)

çok teşekkür edrm hocam inşallah..
evt öyle burdan pek bilgi edinemedim:) netten bayaaaa araştırdım canım sosyal hayat zayıf gibi sadece ama yinede dediğin gibi kötü bir yere gitmediğimiz kesin:)

selam arkadaşlar....
uğrayamıyorum çocuklarla ve evle uğraşmaktan umarım herkesler iyidir...
bu arada ben de milastan sadece geçtim pazarının çok güzel olduğunu söylüyor herkes:))

merhaba çiğdem ve derin55, muğla konusu ilgisiz kaldı, ben yazayım diyorum da karşında kimse olmayınca kime yazıcaksın, yoksa sık sık giriyorum. ben muğladayım şimdi, herkes iyidir inş.

hoşgeldin4858 özlemiş misin muğlayı??
bende çocuklarla uğraşmaktan uğrayamıyorum pek buralara(

Merhaba kizlar bende uzun zamandir girmiyordum iyi olmus siz ara vermissiniz ben yazayim. Acigdem hosgeldin.. İkibucuk senedir burada yalnizim cok iyi anliyorum seni. Daha az olmus seninki ama bi sure sonra alisiyor insan. Yine de senin gibi bende arkadasimin olmasini isterdim. En buyuk avantajin calisiyor olman, tatilin bitmistir simdi ve ister istemez sosyalleseceksin. Cocugu birakacak kimsenin olmamasi bu nedenle de calisamayip evde oturmak daha da zorlastiriyor bazen dayanmayi. Ben ortaca da oturuyorum ama gezmek icin sik sik oglumu alip fethiye mugla gocek vs dolasiyorum. Derin ogullarimiz yasitmis sanirim seninke ben 2010 agustosunda dogum yaptim 18 aylik olacak bu ayin sonunda. Gorusme isini ayarlayabilirseniz bende katilirim seve seve.

hoşgeldin4858 özlemiş misin muğlayı??
bende çocuklarla uğraşmaktan uğrayamıyorum pek buralara(
özlemişim derincim evet :) ama memleketin de olsa özlem çabuk bitiyor, insan evini özlüyor bu sefer, maraşı özledim hemen muğladayken :) tabi çoluk çocukla zor. bu arada ben hamileyim :) daha yeni...çok zor geçiyor ama, raporluyum evdeyim... haftaya nasıl gidicem okula bilmiyorum...

merhaba arkadaşım. sen de başka yerdensin ama ortacada mı yaşıyorsun ? ben ulalıyım ama görev nedeniyle maraştayız.

Evet aynen oyle :) Bursaliyim ama ortacada oturuyorum. Marasta benim annemin memleketidir. Hatta ilcesi elbistan. Akrabamizda coktur orada ama gitmek icin vaktim yok. Hamileleigine cok sevindim :) Allah tamamina erdirsin diyeyim.. İlk aylarda bulantin halsizligin olur ama sonra rahatlarsin gidebilirsin.

hmm elbistan çok uzak merkeze, maraşı pek sevemedik biz, kurtldğmuz gün çok sevinicez sanırım :) trafikte çok kabalar, ikili ilişkilerde çok kötüler, çok saygısızlar, çok benciller... :) inşallah bu yaz muğlaya tayinimiz çıkar.
bu hamilelik durumları çok zor, 3 ay böyle geçecekse daha 1,5 ayım vr, nasıl dayanıcam ((

Ooo..Ben annem marasli dedim sen saydirmissin :) Bi yandan da sana hak verebiliyorum, insan alisamayinca alisamiyor olan da olmayan da hersey batiyor, bizim marasli hisim ve akrabalarimizin hicbiri bahsettiklerin gibi degil sasirmamdan da tahmin ecebilecegin uzere, ya siz hep kotulerine denk geldiniz yada biraz onyargili yaklastiniz. Benim hamileligimde o sikintilar 2-2,5 ay icinde gecmisti, insallah sende de oyle olur. Bulanti ve uyku hali biraz canimi sıkmısti sadece. Olsun geciyor hic anlamadan geciyor hepsi. Cocuk dogunca anlarsin en guzel gunlerin hamileligin dediklerinde inanmazdim :) Burada hamile kalmistim bende ama yaz sicaginda burada hamile olmak ozellikle de hamileligin son aylarini yasamak kadar kotu birsey yok. Normalde yazin bile isinamadigimi soyleyen ben, hamilelik sonrasi suan da dahil olmak uzere askili tshirtle geziyorum evin icinde, dusun nasil bir hararetin bastigini artik :) Kismet olurda gelirseniz denizden cikmazsin muhtemelen :)

başta anneni ve akrabalarınızı tenzih ederim diye yazayım dedim , sonra "tanıdıklarım" diye bi ibare koyarsam tanımadıklarım içine girmez diye içimi rahatlatmıştım ama yine de alınmışsın sanırım :) kusuruma bakma, gerçekten karşılaştığım ve çvremdeki insanlar için konuştum... ama şunu kabul etmek gerek ki maraşlılar kendileri dahil memleketindeki olan bitenlerden memnun değil, sen burda yaşamadığın için belki memleket güzel gelir uzaktan. muğla harika bi yer mi tabi ki değil, her yerin iyisi kötüsü var, çok eksiği var muğlanın da, yaşayan bilir, ben memleketim diye hep savunacak değilim, doğruya doğru şimdi :) buranın iklimi güzel, suyu güzel, piknik yerleri güzel. bu kadar nüfusa böyle bir yer yakışmıyor. ben kötülüğüne söylemiyorum, 400 binin üstünde nüfusu var ama bu nüfusun şehri değil, daha gelişmiş bi yer olmalıydı."haber46" isimli bir sitesi var bilirsin belki, benim öğretmen arkadaşım bu sitenin kurucusu,kendisi de orda yazar, ordan da yorumlara ulaşabilirsin, maraş maalesef haketmediği durumda...bunda halkın ve belediye başkanının rolü çok yüksek.

selam kızlar....4858 hayırlı olsun canım bebişin sağlıkla al kucağına:))anne olmak kolay değil maalesef Allah sabrını veriyor ama.
nouve kısa yazıyorum nickin çok uzun benim oğlum da ağustos 2010 doğumlu canım:))
tanıştıralım arkadaş olurlar..
bu aralar benim işler karışık evden taşınma durumum var işlerimi halledeyim buluşalım.
benimde pek arkadaşım olduğu söylenemez burda.
siz bursadan niye geldiniz?bursada çok güzel bi yer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…