- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
-
- Konu Sahibi fatosfirat
- #2.441
evet üniv.de tanıştık eşim adanalı ben samsunluyum:))
ailem istanbulda karmakarışığız yani
kısmet burda tanışmakmış canım:))
selaaaaammmm
çiğdem benim kızımında profilindeki resim gibi kovada çekilmiş bir fotosu var:)))
ayşegül sivas ve muğla çok farklı kültürler gerçekten Allah yardımcın olsun..
sömestirde buluşma olabilir miii bilemiyorum çünkü bizim için sömestir fark etmiyor eşim zaman zaman kampüse geliyor bende arada takılıyorum.
çocuklar olunca çıkmam zor oluyor çiğdem sen hastanedemiydin?
ben geldiğimde haber veririm sana..
mrb arkadaşlar ben öğretmenim milasa tayin istedim bir aya kadar ordayım inşallah ama biraz bilgiye ihtiyacım var.
orayı hiç görmeyen biri olarak sizlere soruyorum nasıl bir yer yaşanası bir yer mi gelişmişlik ve eğitim düzeyi nasıl sosyal hayat ve özelliklede anaokulu ve kreş durumları çocuğum için.her türlü bilginiz çok işime yarayacaktır
şimdiden teşekkürler
merakla bekliyoruuummmmmm.:)
kestane kebap acele cevap lütfen:)
nurdağ, merhaba, hayırlı olsun öncelikle, ben de öğretmenim :)
ben ulalıyım ,milasa hiç gitmedim havaalanı dışında, o yüzden hiç bilgi veremiycem, b topiğ de mğladaki arkadaşlar pek uğramıyor gördüğün gibi, burdan acele cvp bekleme gene de :) netten bi araştırma yapabilirsin milasla ilgili, kötü bi yere gitmediğin kesin :)
özlemişim derincim evet :) ama memleketin de olsa özlem çabuk bitiyor, insan evini özlüyor bu sefer, maraşı özledim hemen muğladayken :) tabi çoluk çocukla zor. bu arada ben hamileyim :) daha yeni...çok zor geçiyor ama, raporluyum evdeyim... haftaya nasıl gidicem okula bilmiyorum...hoşgeldin4858 özlemiş misin muğlayı??
bende çocuklarla uğraşmaktan uğrayamıyorum pek buralara(
Merhaba kizlar bende uzun zamandir girmiyordum iyi olmus siz ara vermissiniz ben yazayim. Acigdem hosgeldin.. İkibucuk senedir burada yalnizim cok iyi anliyorum seni. Daha az olmus seninki ama bi sure sonra alisiyor insan. Yine de senin gibi bende arkadasimin olmasini isterdim. En buyuk avantajin calisiyor olman, tatilin bitmistir simdi ve ister istemez sosyalleseceksin. Cocugu birakacak kimsenin olmamasi bu nedenle de calisamayip evde oturmak daha da zorlastiriyor bazen dayanmayi. Ben ortaca da oturuyorum ama gezmek icin sik sik oglumu alip fethiye mugla gocek vs dolasiyorum. Derin ogullarimiz yasitmis sanirim seninke ben 2010 agustosunda dogum yaptim 18 aylik olacak bu ayin sonunda. Gorusme isini ayarlayabilirseniz bende katilirim seve seve.
özlemişim derincim evet :) ama memleketin de olsa özlem çabuk bitiyor, insan evini özlüyor bu sefer, maraşı özledim hemen muğladayken :) tabi çoluk çocukla zor. bu arada ben hamileyim :) daha yeni...çok zor geçiyor ama, raporluyum evdeyim... haftaya nasıl gidicem okula bilmiyorum...
merhaba arkadaşım. sen de başka yerdensin ama ortacada mı yaşıyorsun ? ben ulalıyım ama görev nedeniyle maraştayız.
Evet aynen oyle :) Bursaliyim ama ortacada oturuyorum. Marasta benim annemin memleketidir. Hatta ilcesi elbistan. Akrabamizda coktur orada ama gitmek icin vaktim yok. Hamileleigine cok sevindim :) Allah tamamina erdirsin diyeyim.. İlk aylarda bulantin halsizligin olur ama sonra rahatlarsin gidebilirsin.
hmm elbistan çok uzak merkeze, maraşı pek sevemedik biz, kurtldğmuz gün çok sevinicez sanırım :) trafikte çok kabalar, ikili ilişkilerde çok kötüler, çok saygısızlar, çok benciller... :) inşallah bu yaz muğlaya tayinimiz çıkar.
bu hamilelik durumları çok zor, 3 ay böyle geçecekse daha 1,5 ayım vr, nasıl dayanıcam((
Ooo..Ben annem marasli dedim sen saydirmissin :) Bi yandan da sana hak verebiliyorum, insan alisamayinca alisamiyor olan da olmayan da hersey batiyor, bizim marasli hisim ve akrabalarimizin hicbiri bahsettiklerin gibi degil sasirmamdan da tahmin ecebilecegin uzere, ya siz hep kotulerine denk geldiniz yada biraz onyargili yaklastiniz. Benim hamileligimde o sikintilar 2-2,5 ay icinde gecmisti, insallah sende de oyle olur. Bulanti ve uyku hali biraz canimi sıkmısti sadece. Olsun geciyor hic anlamadan geciyor hepsi. Cocuk dogunca anlarsin en guzel gunlerin hamileligin dediklerinde inanmazdim :) Burada hamile kalmistim bende ama yaz sicaginda burada hamile olmak ozellikle de hamileligin son aylarini yasamak kadar kotu birsey yok. Normalde yazin bile isinamadigimi soyleyen ben, hamilelik sonrasi suan da dahil olmak uzere askili tshirtle geziyorum evin icinde, dusun nasil bir hararetin bastigini artik :) Kismet olurda gelirseniz denizden cikmazsin muhtemelen :)