Mula///48

başta anneni ve akrabalarınızı tenzih ederim diye yazayım dedim , sonra "tanıdıklarım" diye bi ibare koyarsam tanımadıklarım içine girmez diye içimi rahatlatmıştım ama yine de alınmışsın sanırım :) kusuruma bakma, gerçekten karşılaştığım ve çvremdeki insanlar için konuştum... ama şunu kabul etmek gerek ki maraşlılar kendileri dahil memleketindeki olan bitenlerden memnun değil, sen burda yaşamadığın için belki memleket güzel gelir uzaktan. muğla harika bi yer mi tabi ki değil, her yerin iyisi kötüsü var, çok eksiği var muğlanın da, yaşayan bilir, ben memleketim diye hep savunacak değilim, doğruya doğru şimdi :) buranın iklimi güzel, suyu güzel, piknik yerleri güzel. bu kadar nüfusa böyle bir yer yakışmıyor. ben kötülüğüne söylemiyorum, 400 binin üstünde nüfusu var ama bu nüfusun şehri değil, daha gelişmiş bi yer olmalıydı."haber46" isimli bir sitesi var bilirsin belki, benim öğretmen arkadaşım bu sitenin kurucusu,kendisi de orda yazar, ordan da yorumlara ulaşabilirsin, maraş maalesef haketmediği durumda...bunda halkın ve belediye başkanının rolü çok yüksek.

Merhaba :) Mesajini ertesi gun okudum tam sana cevap yazarken acil birsey cikti bilgisayari kapatip ciktim, sonra da erteleye erteleye bugune geldi. Dusuncelerine katilasam da ben senin iyi niyetine eminim. Memleket konusarak da bir yere varamayiz nasilsa bosver. Sen nasilsin nasil gidiyor hamileligin? Hala evdemisin?

selam kızlar:KK16:....4858 hayırlı olsun canım bebişin sağlıkla al kucağına:))anne olmak kolay değil maalesef Allah sabrını veriyor ama.
nouve kısa yazıyorum nickin çok uzun benim oğlum da ağustos 2010 doğumlu canım:))
tanıştıralım arkadaş olurlar..:KK19:
bu aralar benim işler karışık evden taşınma durumum var işlerimi halledeyim buluşalım.
benimde pek arkadaşım olduğu söylenemez burda.
siz bursadan niye geldiniz?bursada çok güzel bi yer..[/

Tamam tanisalim, tanistiralim. Bursadan esimin isi dolayisiyla geldik, daha dogrusu esim biz nisanliyken geldigi icin buraya evlendim de diyebiliriz :) Bursa cok cok guzel ama bakalim buraya da alisacagiz zamanla.. Hayirdir sen neden tasiniyorsun? Ben sana yer sorarken sorarken sana kismet oldu tasinmak :) Dalaman da mi olacak yine? Sen uygun oldugunda ozel mesaj atarsin o halde dalamana sık sık geliyorum gorusuruz.

Merhaba :) Mesajini ertesi gun okudum tam sana cevap yazarken acil birsey cikti bilgisayari kapatip ciktim, sonra da erteleye erteleye bugune geldi. Dusuncelerine katilasam da ben senin iyi niyetine eminim. Memleket konusarak da bir yere varamayiz nasilsa bosver. Sen nasilsin nasil gidiyor hamileligin? Hala evdemisin?

önemli değil canım, geç olsun güç olmasın :) geçen hafta da gittim okula, bu hafta da gidiyorum, toparladım biraz, yemek yapmaya da başladım yavaştan... iş beklemiyor işte...

selam:KK16:bizim ev alma durumu var bir de bu evi çok sevmiyorum güneş almıyo ev sahibi de kendisi gelmeyi düşünüyormuş yazın eşimi ikna edemiyordum bahane oldu!!
dalamandan ayrılmayız biz ben dalamanı daha çok seviyorum..

önemli değil canım, geç olsun güç olmasın :) geçen hafta da gittim okula, bu hafta da gidiyorum, toparladım biraz, yemek yapmaya da başladım yavaştan... iş beklemiyor işte...

Ooo.. Atlatmissin cok guzel :) İlk sikintilari atlatinca ilerisi daha kolay, ozellikle 5. aydan sonrasi daha da guzel, hissetmeye de basliyorsun cunku hareketlerini, cinsiyetini de biliyorsun, alisverislere de basliyorsun. Dilerim senin de kolay gecer..

selam:KK16:bizim ev alma durumu var bir de bu evi çok sevmiyorum güneş almıyo ev sahibi de kendisi gelmeyi düşünüyormuş yazın eşimi ikna edemiyordum bahane oldu!!

Cok sevindim, niyetine girmeniz bile cok guzel, darisi basimiza artik. Anladigim kadariyla villa tarzi bir evde oturuyorsunuz, eger oyleyse cok guzel bir ev vardi bizimde baktigimiz, begendikte, ama ev sahiplerinin tamami ingiliz, siteleride cok guzel ve birkac tanesi birden satmayi dusunuyordu. Sana ozelden linkini gondermeye calisacagim, ilgini cekebilir. Belki komsu bile olabiliriz. Kimbilir :)

Ooo.. Atlatmissin cok guzel :) İlk sikintilari atlatinca ilerisi daha kolay, ozellikle 5. aydan sonrasi daha da guzel, hissetmeye de basliyorsun cunku hareketlerini, cinsiyetini de biliyorsun, alisverislere de basliyorsun. Dilerim senin de kolay gecer..

sağol canım :) inşallah iyi geçer dediğin gibi, daha 2 aylık :)çok korkuyorum ama diyabet de var bende, sürekli ölçümler yapıyorm ve haliyle sınırı geçiyorum hep, sonumz hayır olsun artık...

derin, inşallah istediğin gibi bi evin olr, insan mutsuz oluyor evi sevmezse... ben de bu yaz muğlaya atanaırsak nasıl ev blucam bilmiyorum, maraşta çok cuz ve güzeldi evler ama muğlada ööyle lüks evler yok , eski püskü evler 200 bin falan, uçmuşlar ya... brda lüks 4 artı 1, fransız balkonlular 150 en fazla. çok uygun. hayırlısı artık...

selam kızlar:KK16:
nouvellena ismin neydi canım sakıncası yoksa nickini yazmak zor oluyo benim yeşim derin de ismim sayılır:))
ben o villaları biliyorum müstakil evde oturuyoruz biz ünibv.nin orda işe yakın olduğu için. yine aynı şekilde istiyoruz ama kısmet bakalım.
ayy ne güzel olur komşu olsak valla iyi komşuya ihtiyacı oluyo insanın.
siz ortacada ne iş yapıyosunuz?yani dalamanda oturmak bizim için daha avantajlı.
4858 anne olmak zor iş doğunca daha da iyi anlayacaksın canım Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin...
muğla ev konusunda gerçekten çok uçuk ben o yüzden pek taşınmak istemiyorum o tarafa..

bende dalamandayım 6 haftalık hamileyim güvenilir bir doktor arıyorum tavsiyeniz olursa sevinirim

bende dalamandayım 6 haftalık hamileyim güvenilir bir doktor arıyorum tavsiyeniz olursa sevinirim

ümit bey var devlet hastanesinde eğer hamileliğinde herhangibir risk falan yoksa gidebilirsin fethiye devlet hastanesindeki doktorlar da iyi.yücelene gitme derim.hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.dalaman doktor konusunda maalesef çok kısır bir yer:KK43:(

derinciğim, çocuk elbette kolay değil, göze aldık napalım,sağlıklı olsun da :) bebeği olanın "oh ne rahat bişeymiş" dediğini de duymadık, "keşke yapmasaydık pişmanım "diyenini de duymadık, gülü seven dikenine katlanır durumu yani :)

selam kızlar:KK16:
nouvellena ismin neydi canım sakıncası yoksa nickini yazmak zor oluyo benim yeşim derin de ismim sayılır:))
ben o villaları biliyorum müstakil evde oturuyoruz biz ünibv.nin orda işe yakın olduğu için. yine aynı şekilde istiyoruz ama kısmet bakalım.
ayy ne güzel olur komşu olsak valla iyi komşuya ihtiyacı oluyo insanın.
siz ortacada ne iş yapıyosunuz?yani dalamanda oturmak bizim için daha avantajlı.
4858 anne olmak zor iş doğunca daha da iyi anlayacaksın canım Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin...
muğla ev konusunda gerçekten çok uçuk ben o yüzden pek taşınmak istemiyorum o tarafa..

Yesim sana cevap yaziyorum ozelden ama bir turlu ulasmiyor, anlayamadim.

merhaba çiğdem ve derin55, muğla konusu ilgisiz kaldı, ben yazayım diyorum da karşında kimse olmayınca kime yazıcaksın, yoksa sık sık giriyorum. ben muğladayım şimdi, herkes iyidir inş.

uzun zamandır giremiyordum işe döndüm malum, ev sıkıcı bir hal almıştı derken şimdi koştur koştur olmaktan bazen yakınıyorum. biz de ne olsa bi kulp buluyoruz değil mi ? :KK37: bebişim biraz daha büyüdü. iş arkadaşlarımda gerçek yüzlerini az az göstermeye başladılar bakalım hayırlısı artık. bu ARADA 4858 hamileliğine çok sevindim, hayırlı ve uğurlu olur inşallah,rahat bir süreç geçirmeni dilerim. benimki pek rahat olmadığından kolaylıklar diliyorum sana. derin sende iyisin umarım. biraz ihmal ettim ama daha sık giricem inşallah bundan sonra. Görüşmek üzere

meraba çiğdem :) seni tekrar görmek çok güzel, herşeyin yolunda gitmesine sevindim... hamileliğim benim de zor geçiyordu, şimdidlerde eh işte, riskli gruptayım bi de, sürekli kötüsünü düşünüyorum, her kontrolde kötü haber alacakmışım gibi geliyor...hayırlısı artık, inşallah sağ salim atlatırım...
yaza muğlaya tayinimiz çıkarsa kadın doğumcu aramam lazım, kulaınıza gelirse riskli gebelik uzmanı falan, dalınjda başarılı dr, burdan bildirin bana lütfen... muğla merkez tercihimiz olur sanırım... bana da şu sıralar çalışmak işkence gibi geliyor, hiç bir şey yapasım yok... :KK43:

Riskli derken hayırdır yolunda gitmeyen nedir 4858? benim de problemli demiştim 7. ay bittikten sonra şeker ve tansiyon ve bunu takip eden preeklamsi ( gebelik zehirlenmesi) sorunlarım vardı. geldi geçti herşey çok şükür. yazın hastanede de görüşür birlikte bir dr. bile belirleriz hatta. sen içini ferah tut, dr. unun önerilerini ve yasaklarını dinle herşey yolunda gider inşallah. senin bebiş de benimki gibi burda doğcak desene :) beklenen tarih ve cinsiyeti nedir acaba?

selam kızlar...:KK16:
çiğdem hoşgeldin yeniden.
çocuklar ve ben hastayız maalesef:KK50:kızım hastalandı ilk boğazları şişti kusma ateş sonra oğluma geçti oğlum aynı zamanda diş çıkarıyo benimde sesim kısıldı öksürükle beraber:2:
valla çok yorgun hissediyorum bu aralar.
4858 çok stres yapma rahat ol canım umutsuz da olma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah bebişini..

Riskli derken hayırdır yolunda gitmeyen nedir 4858? benim de problemli demiştim 7. ay bittikten sonra şeker ve tansiyon ve bunu takip eden preeklamsi ( gebelik zehirlenmesi) sorunlarım vardı. geldi geçti herşey çok şükür. yazın hastanede de görüşür birlikte bir dr. bile belirleriz hatta. sen içini ferah tut, dr. unun önerilerini ve yasaklarını dinle herşey yolunda gider inşallah. senin bebiş de benimki gibi burda doğcak desene :) beklenen tarih ve cinsiyeti nedir acaba?

8 yıldır tip 1 diyabet hastasıyım canım ya :KK43: insüline bağımlı, insülin pompası kullanıyorum, cihaz yani, vücduma bağlı sürekli, öyle işte...ayy çok sevinirim, görüşüp dr belirleme fikrine bayıldım :) benim yengem de hemşire,abim de sağlık memuru demiştim sanırım, bakalım onlardan da fikir alıcam ama senden yardım almayı çok isterim :) evet muğlada doğacak, memlekette :) beklenen tarih ekimin başı, daha 10 haftalık falan, cinsiyet durumu yok yani :)

merhaba konu başlığından anlaşılan muğla ve ilçelerinde ikamet edenlerin buluşup görüşmesi ama konu o kadar dağılmış ki muğlada oturanlara bakmaya çalıştım ama 1-2 kişi ancak görebildim. bütün sayfaları gezmek lazımki imkansız. marmariste yaşıyorum ben 3,5 yaşında bir oğlum var. görüşmek isteyen arkadaşlar var ise helekide yakın yaşta çocuğu olan hem çocuklar hem bizim için faydalı olacağını düşünüyorum.

merhaba konu başlığından anlaşılan muğla ve ilçelerinde ikamet edenlerin buluşup görüşmesi ama konu o kadar dağılmış ki muğlada oturanlara bakmaya çalıştım ama 1-2 kişi ancak görebildim. bütün sayfaları gezmek lazımki imkansız. marmariste yaşıyorum ben 3,5 yaşında bir oğlum var. görüşmek isteyen arkadaşlar var ise helekide yakın yaşta çocuğu olan hem çocuklar hem bizim için faydalı olacağını düşünüyorum.

merhaba meyyal, evet konu başlığı itibariyle muğlada yşayanların paylaşım alanı burası.
konu dağılmış demenize bozuldum biraz, haliyle biz burda bayağıdır tanışıp konuşuyoruz,sürekli muğla ve ilçelerinden bahsedec ya da kendimizi tanıtacak değiliz. tabi ki en başta tanışıyoruz. kaynaşınca da artık özel hayatımız, çocuklarımız, eğitim, hastalık vs konularında konuşuyoruz. bütün sayfaları da gezmeyin zaten, siz de kendinizi tanıtıp "muğlada yaşayan arkadaş varsa tanışmak isteyen olursa ben hazırım" demeniz yeterli olur... umarım görüşme imkanı olan birileriyle tanışırsınız...

X