- 2 Haziran 2010
- 389
- 92
- Konu Sahibi fatosfirat
- #2.461
başta anneni ve akrabalarınızı tenzih ederim diye yazayım dedim , sonra "tanıdıklarım" diye bi ibare koyarsam tanımadıklarım içine girmez diye içimi rahatlatmıştım ama yine de alınmışsın sanırım :) kusuruma bakma, gerçekten karşılaştığım ve çvremdeki insanlar için konuştum... ama şunu kabul etmek gerek ki maraşlılar kendileri dahil memleketindeki olan bitenlerden memnun değil, sen burda yaşamadığın için belki memleket güzel gelir uzaktan. muğla harika bi yer mi tabi ki değil, her yerin iyisi kötüsü var, çok eksiği var muğlanın da, yaşayan bilir, ben memleketim diye hep savunacak değilim, doğruya doğru şimdi :) buranın iklimi güzel, suyu güzel, piknik yerleri güzel. bu kadar nüfusa böyle bir yer yakışmıyor. ben kötülüğüne söylemiyorum, 400 binin üstünde nüfusu var ama bu nüfusun şehri değil, daha gelişmiş bi yer olmalıydı."haber46" isimli bir sitesi var bilirsin belki, benim öğretmen arkadaşım bu sitenin kurucusu,kendisi de orda yazar, ordan da yorumlara ulaşabilirsin, maraş maalesef haketmediği durumda...bunda halkın ve belediye başkanının rolü çok yüksek.
Merhaba :) Mesajini ertesi gun okudum tam sana cevap yazarken acil birsey cikti bilgisayari kapatip ciktim, sonra da erteleye erteleye bugune geldi. Dusuncelerine katilasam da ben senin iyi niyetine eminim. Memleket konusarak da bir yere varamayiz nasilsa bosver. Sen nasilsin nasil gidiyor hamileligin? Hala evdemisin?