- 9 Ekim 2008
- 8.222
- 9
- 48
-
- Konu Sahibi fatosfirat
- #2.501
teşekkürlerr bugün merdivenler için korkuluklara bakacağız ferforje olacaktı usta yüzünden vazgeçtik evin içi için fazlada seçenek yok gibi..
sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor canım??
istediğin gibi olsun inşallah evin, insan sonradan pişman olabiliyor, onu yaşamazsın umarım...
iyiyim ben, geçen pazarı saymazsak, acillik oldum da hipoglisemi yüzünden. sabaha uyanamamışım, eşim de uyuyor sanmış bakmamış, sonra bi bakıyo, sırılsıklam terler içindeyim, kasılmışım, ambulans gelmiş falan, komşular,eşim panikte,gözümü açtığımda ambulanstayım, siren sesleri falan, kadın doğum hastanesi evimize yakındı önce oraya, onu da hatırlamıyorum, sonra tıp fakültesine, o da eve yakındı, atlattık, bebekte bişy yoktu şükür. bakalım. artık her gece 3 kez ölçüyorm şekerimi...
size de geçmiş olsn derin, çocuk olunca da zor tabi, içi sozlamaz mı insanın, ah yaramazlar, kulaklarını çek annesi :))) daha beterinden korusun allah hepimizi....
Kusura bakma 4858 yazdiklarinizin hepsini okudum sona gelince bir yandan da oglusumla ugrasinca atlamisim bazi kisimlari demek ki, artik grip gibi oldu sekerde tanidigim 20 30 senedir insulin kullananlar var ve bu bahsettiklerimden birinin gecen sene bebegi de oldu gayet rahat ve sag salim, sadece dikkatli davranmak gerekiyor diye biliyorum. Tayininize cok sevindim ama, senin es durumundan da olsa gelememe olasiligin varmi yoksa? Umarim yoktur. E muglayi taniyinca nereden tutacaginiza da hemen karar verebilmissiniz ne guzel, bizim bir haftamizi almisti..