- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
-
- Konu Sahibi fatosfirat
- #2.421
Selam bayanlar, yaklaşık 10 aydır muğladayım.Hamileydim geldiğimizde, bebişim burda doğdu. Ne yazık ki ben hala alışmaya çalışıyorum buraya ve yalnızlık hissetmeye başladım. Böyle bir konu başlığı açıldığını görünce çok sevindim. Umarım görüşme imkanı yaratılabilir.
merhaba chytham,
muğla merkezde mi oturuyorsunuz? nerelisin ve eden muğlaya geldiniz, çok sordum galiba kusura bakmameak ettim, muğlada ıkılmak normaldir,arkadaş edinmeden tadı çıkmaz,ben ulalıyım ama görev nedeniyle maraştayım, inşallah yakınlara gelicez bu yaz, o zaman sana arkadaşlık ederim,çünkü benim de çok arkadaşım yok muğlada,herkes farlı yerlerde artık... öpüyorum, uğra buraya sık sık, çok yalnız bi topiğimiz var...
Evet merkezdeyiz. İzmirde doğup büyüdüm ancak aslen hiç görmediğim Sivaslıyım. Devlet hastanesinde çalışmaya başladım, eşimin ataması nedeniyle burdayız. Gelirsen ulaşmaya çalış, hakikaten arkadaş olmadan buranın tadı pek çıkmıyor. Gerçi h. sonu Akyaka ya gittik, herşey çok güzeldi çok da kalabalıktı. Havanın güzelliğinden olsa gerek herkes kendini sahile atmış eğleniyorlardı. Çocuklarımızla birlikte harika bir gün geçirdik. Sendeki 48 i anladım da 58 i anlayamadım. Sivasla bağlantısı var mı? Neyse çok tanışmak isterim, umarım sayımız giderek artar.
58 in sırrı sivas gerçekten :) eşim sivas kangallı benim, 1,5 yıldır evliyiz, üye olurken beraberdik o yüzden:)eşimin de izmirde akrabaları var, zaten sivasta kimse yok, herkes terketmiş haliyle :))) akyakanın güzelliği tartışılmaz zaten, muğlaya gelirsem sevineceğim yanlarından biri de akyakaya gidebilmek olucak,muğlayı çok sevmiyorum... devlette abimin eşi de çalışıyor ama konuşmuyorum pek onunla,anlaşma sorunumuz var da :) hemşiresin sanırım, ben ingilizce öğretmeniyim. ayşegül ismim... umarım tanışırız...
[/FONTselam kızlar uzun zamandır uğrayamadım nasılsınız?
hamişler katılmış aramıza Allah tamamına erdirsin.
4858 eşim üniversite o yüzde kampüse geçme durumumuz yüksek ihtimal.
ben çok istemiyorum ama eşim için sanırım daha iyi olacak...
bebiş istiyormuşsun umarım en kısa zamanda olur canım.
benim iki canavarım var:))))
bu arada aydın yolu üzerindeki evlerin içini beğendim ama yeri gerçekten çok sapa araba şart..
Sömestrda bir buluşma tertiplenebilir mi acaba ne dersiniz hanımlar? Adını koysak diyorum...
merhaba çiğdem :) sömestr için söz veremiycem, kısa süreliğine geliriz zaten, bana tatil ama eşimin izin durumu malum...zaten merkezde oturan yok sanırım, dalamanda falan oturuyor bayanlar, yanlış biliyorsam düzeltin :))) çok da sık girmiyor kimse...
:-((( sağlık olsun.
selaaaaammmm
çiğdem benim kızımında profilindeki resim gibi kovada çekilmiş bir fotosu var:)))
ayşegül sivas ve muğla çok farklı kültürler gerçekten Allah yardımcın olsun..
sömestirde buluşma olabilir miii bilemiyorum çünkü bizim için sömestir fark etmiyor eşim zaman zaman kampüse geliyor bende arada takılıyorum.
çocuklar olunca çıkmam zor oluyor çiğdem sen hastanedemiydin?
ben geldiğimde haber veririm sana..
ayşegül hangi bölüm mezunusun canım??bizde muğla işletme mezunuyuz eşimle:))
eşimin dalı muhasebe 2005de girdi okula:))