artık değiştiremezsin sanırım adını :))) ben gördüm bi kaç tane daha 5848 isimlerini...48 zaten herşeyimde var benim, 58 i de ekliyorum artık :)
eşim kangaldan benim, polis memuru. ikimizin de doğu görevi burası, burda tanıştık şans eseri. kültür çatışması çok yaşadık hala da abzen yaşıyoruz, özellikle eşimin ailesi konusunda...sivasa hiç gitmek istemiyorum tatillerde falan,kayınvalidem anlayışsız biraz, çok şey bekliyor istiyor... 6 kardeş zaten eşimgil, o da bi sıkıntı, bi gidiyoruz tatilde cümbür cemaat herkes orda, hiç alışık olmadığım sevmediğim şeydir bi evde 20 kişi falan yaşamak zorunda olmak, ayrıca gelin olunca işin ucundan tutman lazım, yörsel yemeklerin hiç birini bilmiyorum, inanılmaz zorlanıyorum bilemezsin
(( hiç sevmedim orayı...kayınbabam vefat etti, kaynanam yalnız kalınca iyice zorlaştı durum, sürekli aranmak çağrılmak istiyor, istanbulda abigilde kalıyor şimdi. görümcem var benle yaşıt, sağolsun hiç konuşmaz benle, daha yüzünü tam göremedim, neyimi sevmedi anlamış değilim, ben de onu görümceden saymıyorum işime geliyor :) diğer görümcelerim ve abiler iyiler sağolsunlar...
ben hiç böyle bi aile yaşantısına , ilişkilerine alışık değildim, bizde aile destek olur bize, ama onlarda evlattan bekleniyor herşey, para göndersin, arasın sorsun, ben annemi aramasam bi kaç gün ne oldu iyi misin der, işin varmıştır arayamamışsın der, ama diğer annem, neden aramadın unuttun beni, kaynananı başından attınfalan diyor, canımı sıkıyor...
zaten diyabet hastasıyım, önemseyen yok... böyle işte...
neyse ki eşimi çok seviyorum, o klasik sivaslılar gibi değil :)))