Mula///48

Selam bayanlar, yaklaşık 10 aydır muğladayım.Hamileydim geldiğimizde, bebişim burda doğdu. Ne yazık ki ben hala alışmaya çalışıyorum buraya ve yalnızlık hissetmeye başladım. Böyle bir konu başlığı açıldığını görünce çok sevindim. Umarım görüşme imkanı yaratılabilir.

merhaba chytham,
muğla merkezde mi oturuyorsunuz? nerelisin ve eden muğlaya geldiniz, çok sordum galiba kusura bakma:KK17: meak ettim, muğlada ıkılmak normaldir,arkadaş edinmeden tadı çıkmaz,ben ulalıyım ama görev nedeniyle maraştayım, inşallah yakınlara gelicez bu yaz, o zaman sana arkadaşlık ederim,çünkü benim de çok arkadaşım yok muğlada,herkes farlı yerlerde artık... öpüyorum, uğra buraya sık sık, çok yalnız bi topiğimiz var...

merhaba chytham,
muğla merkezde mi oturuyorsunuz? nerelisin ve eden muğlaya geldiniz, çok sordum galiba kusura bakma:KK17: meak ettim, muğlada ıkılmak normaldir,arkadaş edinmeden tadı çıkmaz,ben ulalıyım ama görev nedeniyle maraştayım, inşallah yakınlara gelicez bu yaz, o zaman sana arkadaşlık ederim,çünkü benim de çok arkadaşım yok muğlada,herkes farlı yerlerde artık... öpüyorum, uğra buraya sık sık, çok yalnız bi topiğimiz var...

Evet merkezdeyiz. İzmirde doğup büyüdüm ancak aslen hiç görmediğim Sivaslıyım. Devlet hastanesinde çalışmaya başladım, eşimin ataması nedeniyle burdayız. Gelirsen ulaşmaya çalış, hakikaten arkadaş olmadan buranın tadı pek çıkmıyor. Gerçi h. sonu Akyaka ya gittik, herşey çok güzeldi çok da kalabalıktı. Havanın güzelliğinden olsa gerek herkes kendini sahile atmış eğleniyorlardı. Çocuklarımızla birlikte harika bir gün geçirdik. Sendeki 48 i anladım da 58 i anlayamadım. Sivasla bağlantısı var mı? Neyse çok tanışmak isterim, umarım sayımız giderek artar.

Evet merkezdeyiz. İzmirde doğup büyüdüm ancak aslen hiç görmediğim Sivaslıyım. Devlet hastanesinde çalışmaya başladım, eşimin ataması nedeniyle burdayız. Gelirsen ulaşmaya çalış, hakikaten arkadaş olmadan buranın tadı pek çıkmıyor. Gerçi h. sonu Akyaka ya gittik, herşey çok güzeldi çok da kalabalıktı. Havanın güzelliğinden olsa gerek herkes kendini sahile atmış eğleniyorlardı. Çocuklarımızla birlikte harika bir gün geçirdik. Sendeki 48 i anladım da 58 i anlayamadım. Sivasla bağlantısı var mı? Neyse çok tanışmak isterim, umarım sayımız giderek artar.

58 in sırrı sivas gerçekten :) eşim sivas kangallı benim, 1,5 yıldır evliyiz, üye olurken beraberdik o yüzden:)eşimin de izmirde akrabaları var, zaten sivasta kimse yok, herkes terketmiş haliyle :))) akyakanın güzelliği tartışılmaz zaten, muğlaya gelirsem sevineceğim yanlarından biri de akyakaya gidebilmek olucak,muğlayı çok sevmiyorum... devlette abimin eşi de çalışıyor ama konuşmuyorum pek onunla,anlaşma sorunumuz var da :) hemşiresin sanırım, ben ingilizce öğretmeniyim. ayşegül ismim... umarım tanışırız...

58 in sırrı sivas gerçekten :) eşim sivas kangallı benim, 1,5 yıldır evliyiz, üye olurken beraberdik o yüzden:)eşimin de izmirde akrabaları var, zaten sivasta kimse yok, herkes terketmiş haliyle :))) akyakanın güzelliği tartışılmaz zaten, muğlaya gelirsem sevineceğim yanlarından biri de akyakaya gidebilmek olucak,muğlayı çok sevmiyorum... devlette abimin eşi de çalışıyor ama konuşmuyorum pek onunla,anlaşma sorunumuz var da :) hemşiresin sanırım, ben ingilizce öğretmeniyim. ayşegül ismim... umarım tanışırız...

Akyaka gerçekten çok güzel, cennet restaurant diye bir yer gördük gökovaya yakın bir yerde hakikaten cennete düştüm sandım, muhteşem bir manzaraydı. İngilizce öğretmeniymişsin son günlerde hep öğretmenlerle tanışıyorum eşimde matematik öğretmeni. Ben hem hemşireyim hem laboratuvar teknikeriyim hastananin kan bankasında çalışıyorum ( daha doğrusu doğum iznim sürüyor ay sonunda dönücem). ismim çiğdem. sevinçle bekliyorum taşınmanızı :-)) belki komşu oluruz :-))

muğlada nerdeyse herkes birbirine komşu zaten,fazla ev olmayınca... kiralar da feci yüksek, burda alıştık orta halli kiraya orda naparız bilmiyorum...:KK43:(( hiç güzel ev de yok, siz ne tarafta oturuyorsunuz çiğdem? benim burda en yakın arkadaşım da çiğdem bu arada:) bebişin varmış ne güzel,allah bana da nasip etin, çok istiyorum ama olmuyor 4 aydır :KK43:(( dr lardan arndevu almak da bi ölüm, 30 aralık a gün verdiler demin aldım randevu uff :KK43:

ben geldiğimden beri çok fazla inşaat görüyorum. geldiğinizde ev sıkıntısı yaşayacağınızı düşünmüyorum çünkü bir hayli boş daire var. Üstelik son yapılarda, dışardan fena görünmüyor . Umarım gönlünüze ve bütçenize uygun bir yer bulunur o dönemde. Bebişim için ii dileklerde bulunmuşsun çok teşekkürler, Allah sizlere ve tüm isteyenlere nasip etsin. 4 ay kısa bir süre sayılır umutsuzluğa kapılma bence. İki Çiğdem arasında bir bebiş dile :))) En kısa sürede müjdeli haber alırız inşallah.

öyle mi diyosun, sömestrda geldiğimizde bi ev durumuna bakarım, abim de sağlık memuru benim ama belediyede çalışıyor, tokide oturuyor, tokiyi sevmiyorum, bakım yaptırmak lazım oturmadan önce, güzel evler aydın yolu tarafında iye biliyorum, orası da çok ıssız, merkezde de evler çok eski ya da pahalı. bakalım iş ciddiye binerse araştırmalara başlarız. :) bebişi diledim sağol :) allah bebeğinizden ayırmasın, sağlıklı ömürler versin ona, çok sağol bebek dileklerin için :)))

[/FONTselam kızlar uzun zamandır uğrayamadım nasılsınız?
hamişler katılmış aramıza Allah tamamına erdirsin.
4858 eşim üniversite o yüzde kampüse geçme durumumuz yüksek ihtimal.
ben çok istemiyorum ama eşim için sanırım daha iyi olacak...
bebiş istiyormuşsun umarım en kısa zamanda olur canım.
benim iki canavarım var:))))
bu arada aydın yolu üzerindeki evlerin içini beğendim ama yeri gerçekten çok sapa araba şart..

[/FONTselam kızlar uzun zamandır uğrayamadım nasılsınız?
hamişler katılmış aramıza Allah tamamına erdirsin.
4858 eşim üniversite o yüzde kampüse geçme durumumuz yüksek ihtimal.
ben çok istemiyorum ama eşim için sanırım daha iyi olacak...
bebiş istiyormuşsun umarım en kısa zamanda olur canım.
benim iki canavarım var:))))
bu arada aydın yolu üzerindeki evlerin içini beğendim ama yeri gerçekten çok sapa araba şart..

eşin için daha iyi olucaksa napıcaksın artık,hayırlısı olsun canım:) ayyevet bebiş istiyorum ama o beni istemiyor:KK43:((( allah bağışlasın canavarlarını :)
arabamız var çok şükür de yine de şöyle bi yürüyim dediğinde ev olmalı ya çok uzak gerçekten...

Sömestrda bir buluşma tertiplenebilir mi acaba ne dersiniz hanımlar? Adını koysak diyorum...

merhaba çiğdem :) sömestr için söz veremiycem, kısa süreliğine geliriz zaten, bana tatil ama eşimin izin durumu malum...zaten merkezde oturan yok sanırım, dalamanda falan oturuyor bayanlar, yanlış biliyorsam düzeltin :))) çok da sık girmiyor kimse...

merhaba çiğdem :) sömestr için söz veremiycem, kısa süreliğine geliriz zaten, bana tatil ama eşimin izin durumu malum...zaten merkezde oturan yok sanırım, dalamanda falan oturuyor bayanlar, yanlış biliyorsam düzeltin :))) çok da sık girmiyor kimse...

:-((( sağlık olsun.

eşim matemetik öğretmeni, şimdilik yatağanda ama belki 2.dönem merkezde olabilir. 1 kızım ( 9 yaşında) 1 de oğlum ( 6 aylık) var. 10 ay öncesine kadar Ankara da sağlık bakanlığındaydım, tam Ankaraya alıştım derken hoooop burda buldum kendimi. doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum ama en az 4-5 sene burdayım ve söylenmeyi bırakıp artık tadını çıkarmaya karar verdim. şöyle kafama göre çok değil birkaç arkadaşım olsa bu süreç daha iyi geçebilir. öyle 20 li yaşların başında olduğu gibi hemen herkesle de tanışıp kaynaşamıyorsun ki. bu arada 32 yaşındaım. ne zaman oldum farkında değilim:-)) en son 28 yaşındaydım :-)))) çok hızlı geçiyor zaman. böyle işte. yarışmacı arkadaşlara başarılar dileyerek sözlerime son vermek istiyorum. :-))))))) ha bu arada eşin ne iş yapıyor? senden esinlenip bende adımı 58ve48 olarak mı değiştirsem acaba? :) görüşürüz.

artık değiştiremezsin sanırım adını :))) ben gördüm bi kaç tane daha 5848 isimlerini...48 zaten herşeyimde var benim, 58 i de ekliyorum artık :)
eşim kangaldan benim, polis memuru. ikimizin de doğu görevi burası, burda tanıştık şans eseri. kültür çatışması çok yaşadık hala da abzen yaşıyoruz, özellikle eşimin ailesi konusunda...sivasa hiç gitmek istemiyorum tatillerde falan,kayınvalidem anlayışsız biraz, çok şey bekliyor istiyor... 6 kardeş zaten eşimgil, o da bi sıkıntı, bi gidiyoruz tatilde cümbür cemaat herkes orda, hiç alışık olmadığım sevmediğim şeydir bi evde 20 kişi falan yaşamak zorunda olmak, ayrıca gelin olunca işin ucundan tutman lazım, yörsel yemeklerin hiç birini bilmiyorum, inanılmaz zorlanıyorum bilemezsin :KK43:(( hiç sevmedim orayı...kayınbabam vefat etti, kaynanam yalnız kalınca iyice zorlaştı durum, sürekli aranmak çağrılmak istiyor, istanbulda abigilde kalıyor şimdi. görümcem var benle yaşıt, sağolsun hiç konuşmaz benle, daha yüzünü tam göremedim, neyimi sevmedi anlamış değilim, ben de onu görümceden saymıyorum işime geliyor :) diğer görümcelerim ve abiler iyiler sağolsunlar...
ben hiç böyle bi aile yaşantısına , ilişkilerine alışık değildim, bizde aile destek olur bize, ama onlarda evlattan bekleniyor herşey, para göndersin, arasın sorsun, ben annemi aramasam bi kaç gün ne oldu iyi misin der, işin varmıştır arayamamışsın der, ama diğer annem, neden aramadın unuttun beni, kaynananı başından attınfalan diyor, canımı sıkıyor... :KK43: zaten diyabet hastasıyım, önemseyen yok... böyle işte...
neyse ki eşimi çok seviyorum, o klasik sivaslılar gibi değil :)))

selaaaaammmm:KK16:
çiğdem benim kızımında profilindeki resim gibi kovada çekilmiş bir fotosu var:)))
ayşegül sivas ve muğla çok farklı kültürler gerçekten Allah yardımcın olsun..
sömestirde buluşma olabilir miii bilemiyorum çünkü bizim için sömestir fark etmiyor eşim zaman zaman kampüse geliyor bende arada takılıyorum.
çocuklar olunca çıkmam zor oluyor çiğdem sen hastanedemiydin?
ben geldiğimde haber veririm sana..

selaaaaammmm:KK16:
çiğdem benim kızımında profilindeki resim gibi kovada çekilmiş bir fotosu var:)))
ayşegül sivas ve muğla çok farklı kültürler gerçekten Allah yardımcın olsun..
sömestirde buluşma olabilir miii bilemiyorum çünkü bizim için sömestir fark etmiyor eşim zaman zaman kampüse geliyor bende arada takılıyorum.
çocuklar olunca çıkmam zor oluyor çiğdem sen hastanedemiydin?
ben geldiğimde haber veririm sana..

he hee kovada resim çok tatlı :)))
evet derin, gerçekten çok farklı... :KK43: eşin öğretim görevlisi mi derin? ben de muğla ünv 2006 mezunuyum, belki hocammıştır :)
çocuklar olunca çok zor olur gerçekten ama imkansız olmaz sanırım, ayarlayın artık siz bişeyler :)

ayşegül hangi bölüm mezunusun canım??bizde muğla işletme mezunuyuz eşimle:))
eşimin dalı muhasebe 2005de girdi okula:))

ayşegül hangi bölüm mezunusun canım??bizde muğla işletme mezunuyuz eşimle:))
eşimin dalı muhasebe 2005de girdi okula:))

hıı, farklı bölümlermiş.
ingilizce öğretmenliği benim bölüm...aynı dönemlerde aynı yerlerdeymişiz ama kim bilir... :) ünv'de mi tanıştınız eşinle:)

evet üniv.de tanıştık eşim adanalı ben samsunluyum:))
ailem istanbulda karmakarışığız yani:KK37:
kısmet burda tanışmakmış canım:))

X