Müjde Vermede Yaratıcılığın Sınırlarını Aşanların Ve Aşacakların Topiği :)❤️

:) Allah isteyen herkese nasip etsin :)

Devam ediyim bakiym okumaya :))

Merhaba. Forumda gordugum en guzel basliklardan biri olmuş. yazdiklarinizi okurken de çok keyif aldim. benim bebegim yok daha. biz de dusunuyoruz.merakla takip edecegim başligi.

bu süpermiş ya bayıldim bu fikire.

Hahahahah kız seneye tam rahat edecektm sn seneye mi dusunuyirsn o zaman mavisimle siz yapin seneye çocuk fogurcak halim yok brnm hahahahahah

Merhaba. Forumda gordugum en guzel basliklardan biri olmuş. yazdiklarinizi okurken de çok keyif aldim. benim bebegim yok daha. biz de dusunuyoruz.merakla takip edecegim başligi.
Oyy çok teşekkür ederim kuzum. Hepimiz burada tatlış planlarla feyzleneceğizzz

Hahahahah kız seneye tam rahat edecektm sn seneye mi dusunuyirsn o zaman mavisimle siz yapin seneye çocuk fogurcak halim yok brnm hahahahahah
Sus söz verdin gebertirim. Mavişiminki seneye kalmayacak bunu hepimiz biliyik. Anca beraber kanca beraber dediysek benimle birlikte doğurmak zorundasın. Evine bomba atarım

Sus söz verdin gebertirim. Mavişiminki seneye kalmayacak bunu hepimiz biliyik. Anca beraber kanca beraber dediysek benimle birlikte doğurmak zorundasın. Evine bomba atarım
Hahahahahahahshahshhaha

Evlerine ateşler salsin diye beddua etmiş gbi oldu bu

Tamam sen bana haber ver ahhahahahah

Hahahahahahahshahshhaha

Evlerine ateşler salsin diye beddua etmiş gbi oldu bu

Tamam sen bana haber ver ahhahahahah
Söz müslümanın senedidir. Ben sana haber vericem müslüman kardeşim merak etme sen ahahahaha

Hamile değilim kuzum. Seneye için kendi çapımda planlama yapıyorum Hem de anne adayları feyz alsın diye düşündüm.. Ne güzel çok güzelmiş anın
Yok daha güzel anı olanlar vardır eminim müjde nin kendisi yeter aslında başlı başına Rabbim herkese tattirsin ins

Kuzu tüp yapcaz ya biz eee doğal olarak adamda bı baba olma aşkı var ne yazikki her kontrole kan sonucunu almaya benden önce o gidiyo
O zaman siz de kutlama yaparsınız sürprizli kutlama planlayalım biz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…