Müjde Vermede Yaratıcılığın Sınırlarını Aşanların Ve Aşacakların Topiği :)❤️

Brunello Cicinelli

Doğsa da yesem Cici Bebemin dötünü mötünü hep👶🏼
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
11.448
69.380
518
Merhaba kuzucuklarım. Tatlış annelerim, anne adaylarım ve geleceğin anneleri...
Beni tanımayanlar için; evliyim, eşim polis ve görevi dolayısıyla bir süredir benden ayrı bir şehirde yaşıyor. Hayat şartlarımızı göz önüne aldığımızda bebişimizi seneye çağırmayı planlıyoruz Ama bugünlerde değişik bir heyecan var içimde, sabırsızlanmak mıdır nedir bilemiyorum Şimdi benden bunu duyan kuzucuklarım şaşkınlık geçirecek, sen ve gebeliğe sabırsızlanmak diyecek, çokta şey yapmayın hallerim var benim, beni kendi doğama bırakın
Velhasıl kelam şimdiden düşünmeye başladım. Gebeliğimi öğrendiğimde eşime ve ailelere bunu nasıl söylerim diye... Eminim benim gibi düşünenler çoktur.

Hadi bakalım; pamuk eller klavyeye herkes kendi anısını yazsın. Eşinize ve ailelere gebelik müjdenizi nasıl verdiniz? Henüz bu anıya sahip olmayanlarda yaratıcılıklarını kullansın planlarını paylaşsın bakalım. İlla ki vardır aklınızda birşeyler...
Hadi nice anne adaylarına ilham perisi olalım kuzucuklarım...

NOT: Birbirinizi etiketleyerek hem topiğin aktifliğini sağlayabilir hem de sevdiğiniz üyelerin bu özel anısına (ya da planlarına) ortak olabilirsiniz...
EDİT: YAV BEN HAMİLE DEĞİLİM KUZULARIM SENEYE İNŞALLAH, AMA ŞİMDİDEN PLAN YAPIYORUM

Son düzenleme:
Ben hamile kaldıgıma sevinemedigim için 4 düşükten sonra, hamileyim dedim sadece. İlk once eşime sonra teyzeme ve anneme. 3 ay etrafımdaki kimseye söylemedim sorarlarsa 3 aydan sonra söyledim artık zaten karında belirginleşiyor :) inşAllah bebeğin sağlıkla gelir ❤bekletmeden...ama fikir verebilirim arabanız varsa gebelik testini görebilecegi yere koy ve boylelikle süpriz olur :)

Ahhaaa en sevdiğimmmm

Ben ilk gebeligimi ogrendigimde mutluluktan aglamistim.ilk gun soylemedim ...Ertesi gun esimin isyerine gittim.Disarida beklerken telefon actim cabuk gel bekliyoruz diye .Yaninda kim var dedi .Cok sevdigim biriyle geldim dedim
Sonra geldi yanima ... Yemek yemeye gittik ...Arkadasin nerde dedi
Ben gulmeye başladim ....Sonra test sonucunu hediye paketi yapmistim .Onu verdim.Actiginda cok buyuk sok olmustu ... Sonrasii ağlamali zirlamali
Digerlerini beraber ögrenmistik , ikinciyi ogrendiginde halay cekmisti
Ucuncu de surpriz olunca arayip haber vermistim ' 9 ay sonra omur boyu yatili misafirimiz geliyor demistim'

Canim hamole misin hayirli olsun ins :)))

Ben tüm gebelikleri mi eşimle paylaştım zaten ne yaptığını bildiğinden mütevellit karşılıklı bekliyorsun bir sonuç

Eşim duyunca herkes de duyuyordu otomatikman

Ama son gebeliği mi yani kızımı 3.5 ay eşim ve en yakın arkadaşım hariç kimse bilmiyordu

Yani doğuma 4.5 ay kala öğrendi herkes

3. Gebeliği cinsiyet öğrenmek için memlekette bir doktora çıkacağım zaman mecbur kalıp söyledim annem

Bizim amacımız kız istediğimi için öyle öğrenip kesin soylemekti

Baktım annem r duyurmak zorundayım

Anne dedim hamileyim ama sessiz ol kimseye söyleme cinsiyeti öğreneyim herkese söyleyeceğim

Ve bizim kız göstermedi buna rağmen doktor erkek gibi 3. Oğlan yoksa dedi

Eve geldim herkes öğrenmişti
Ablam kardeşim babam annem

Her zaman niye kilo vermiyorsun diyen babam da susmustu boylelikle

Yani böyle oldu

Bizde cok cocuk istedigimiz zaman bisure olmamisti o surelerde bi hayal kirikligi yasiyoduk.. hamile kalmak icin sabirsiz ve gun sayan biriydim 2 gun geciktim dayanamadim gittim test sonucu aldim olumlu cikinca resmini cekip gondermistim oda cok sasirmis ama bi okadar da sevinmisti cunku heyecanla bekliyoduk bende cok sabirsiz biriyim solemeden duramam ama 2. Ye bende supruz yapmayi dusunuyorum bana da fikir olsun

ilki çok acemiydik bizle beraber bekleyen kv ,kp(eşim tek erkek çocuk), anne ,baba vardı...hepberaber sevindik,hatta aceleci davranıp cinsiyet öğrenmeye kp özel muayeneye götürdü,oğluşum oldu ,ikinci akşamı bekleyemeyip aradım ,ağlayarak "ben hamileyim aşkım"oda orda ağlamış...kızım doğana kadar her günü değişiklikleriyle oynaması ,bulantı ,acıkması(gece yemek yerdim) birlikte yaşadık:)ilkide öyleydi ama acemiydik ...üçüncüyü bi düşünüp geri vazgeçenlerdenim:))çok güzel bişey onu karnımda hissetmek oynası üzülünce rahat durması..

Sende söyle bakemmm konuuu sahibesiiii nasıl yaparsin süprayyzınıııı ayy sevdim konuyuuu bi heleecanlandimm

Ayyy ne güzellllll

Oyy kuzum benim.. Düşüklerin için çok üzgünüm ama sonunda nur topu gibi bir kuzun olmuş bak ne kadar şanslısın

Ooooooooo tüyler diken dikenn vayy Harikasın pembikim. Senden de böyle yaratıcı şeyler beklerdim zaten. Ne güzel ya çok duygulandım..

Hamile değilim kuzum. Seneye için kendi çapımda planlama yapıyorum Hem de anne adayları feyz alsın diye düşündüm.. Ne güzel çok güzelmiş anın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…