- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Sen direkt mevzuya bodozlama dalmışsın be fıstıkım insan çekip atar mı öyle hemenBizde cok cocuk istedigimiz zaman bisure olmamisti o surelerde bi hayal kirikligi yasiyoduk.. hamile kalmak icin sabirsiz ve gun sayan biriydim 2 gun geciktim dayanamadim gittim test sonucu aldim olumlu cikinca resmini cekip gondermistim oda cok sasirmis ama bi okadar da sevinmisti cunku heyecanla bekliyoduk bende cok sabirsiz biriyim solemeden duramam ama 2. Ye bende supruz yapmayi dusunuyorum bana da fikir olsun
Değilim bebem, seneye için planlama yapıyorum kendi çapımdaHamikemisin kuşum.
Allah nediyim:))))Değilim bebem, seneye için planlama yapıyorum kendi çapımda
Çok şükür ❤Oyy kuzum benim.. Düşüklerin için çok üzgünüm ama sonunda nur topu gibi bir kuzun olmuş bak ne kadar şanslısın
EuzubesmeleeeeeeeByNkoaLa @umudu beklemek @Pembeemzik @Aveline T Tatlianne20 @AnneAslan @kahvesevmemben @imzaben Senden Gelen @minik meleklerim @sedanur91 @ykbli @mahperi hatun @Misss_laviniaaa Runkli @lavantakokulusandik @Finr @melankolimm N Nnuurrr @_Silent Scream_ @_nurunnisa_
Gelin bakalım pıtırcıklarım, alayım ifadenizi
BN karmakarışık ben bitik
Ahh canim yaa bende istedim esime surpriz yapayim ama malesef yapamamistim. Esim hissediyordu ve beni hastaneye o goturdugu icin birlikte aldik haberi. Ona surpriz olmadi adetime daha cok vardi sen hamilesin biliyorum diyordu. Malesef aklimdaki surprizi yapamsmistim icimde kaldi. Ikinci gebelige allem edecem kallem edecegim o surprizi yapacagimByNkoaLa @umudu beklemek @Pembeemzik @Aveline T Tatlianne20 @AnneAslan @kahvesevmemben @imzaben Senden Gelen @minik meleklerim @sedanur91 @ykbli @mahperi hatun @Misss_laviniaaa Runkli @lavantakokulusandik @Finr @melankolimm N Nnuurrr @_Silent Scream_ @_nurunnisa_
Gelin bakalım pıtırcıklarım, alayım ifadenizi
Ayyy ne kadar güzel ya, harika bir çiftsiniz benceilki çok acemiydik bizle beraber bekleyen kv ,kp(eşim tek erkek çocuk), anne ,baba vardı...hepberaber sevindik,hatta aceleci davranıp cinsiyet öğrenmeye kp özel muayeneye götürdü,oğluşum oldu ,ikinci akşamı bekleyemeyip aradım ,ağlayarak "ben hamileyim aşkım"oda orda ağlamış...kızım doğana kadar her günü değişiklikleriyle oynaması ,bulantı ,acıkması(gece yemek yerdim) birlikte yaşadık:)ilkide öyleydi ama acemiydik ...üçüncüyü bi düşünüp geri vazgeçenlerdenim:))çok güzel bişey onu karnımda hissetmek oynası üzülünce rahat durması..
Yaa kendi adıma şöyle düşünüyorum. Arayacağım onu akşam yemeğine süper bir menü hazırlıyorum diye heyecanlandırıcam. Midesine çok düşkündür deSende söyle bakemmm konuuu sahibesiiii nasıl yaparsin süprayyzınıııı ayy sevdim konuyuuu bi heleecanlandimm
Amin insallah canimBenim ilk hamikeligimden haberim yoktu tesadufen gittim doktora düşük yasiyon demişti.
2 ci hamileligimde test yaptim cikti esime dedim sevincinden beni yere give koymadi ikimiz ailelere haber verdik 1 hafta sonra düşük yasadim
3 de test yaptım esime dedim çünkü dusuklerden sinra piskolojikmen suoriz yapıp esimde etrafimdakilerde sevinemiyordu bana yansiyan bu 1 ayi geçince esimde bende mutlu olduk 2 aylikken onuda kaybettim. 4 duncu arkasindan oldi beklenedim bunda normal geçti sevinç falan planli bir sey yasamadim oda melek oldu ama iyikide oldu♥ ama insallah birdakine güzel planli anilarim olsun istiyorum hamileligi nazlanarak cikarmak isterdim ama o skntilarin icinden ayakta durmak zorunda kalıp naz yaopmadim plan yapmadım hiç tek saglikla olsun istedim hep bu insallah rabbim guldurur yuzumuzu.
Tatlışannemmm bak bu topik senin içinde çok iyi oldu. Bebeğin geldiğinde eşine nasıl söyleyeceksin süprizlerin içinden seç beğen alBenim ilk hamikeligimden haberim yoktu tesadufen gittim doktora düşük yasiyon demişti.
2 ci hamileligimde test yaptim cikti esime dedim sevincinden beni yere give koymadi ikimiz ailelere haber verdik 1 hafta sonra düşük yasadim
3 de test yaptım esime dedim çünkü dusuklerden sinra piskolojikmen suoriz yapıp esimde etrafimdakilerde sevinemiyordu bana yansiyan bu 1 ayi geçince esimde bende mutlu olduk 2 aylikken onuda kaybettim. 4 duncu arkasindan oldi beklenedim bunda normal geçti sevinç falan planli bir sey yasamadim oda melek oldu ama iyikide oldu♥ ama insallah birdakine güzel planli anilarim olsun istiyorum hamileligi nazlanarak cikarmak isterdim ama o skntilarin icinden ayakta durmak zorunda kalıp naz yaopmadim plan yapmadım hiç tek saglikla olsun istedim hep bu insallah rabbim guldurur yuzumuzu.
Hadi Gülom fırlatttttt biziiiiiEuzubesmeleeeeeee
Şimdi ben anlatırsam kk yerinden fırlar hahahahha
Nasıl gelmez ya pis etiketttt. Anneden daha çok anne olmayan sabırsızlanan var içimizde zaten, sayıca fazla olaraktanCanım etiketlemişsin ama gelmemiş nedense tesadüfen gördüm konuyu :)
Çok güzel olmuş okuması ayrı keyif. Böyle sürprizler yapanların paylaşması ayrı keyif olur.
Anne olmayı çokk istiyorum Allah nasip ederse İnşallah. Nasıl bi şey yaparım bilmiyorum ama yanımdayken yaparım ofisine iş yerine bi şeyler göndermem. Anlık tepkisini görmek isterim :)
Ya kuzum ya belli etme bidahakine. Belirtilerin hiçbirini eşinin yanında yaşama. Süpriz yap. 2. bebiş için süprizlerden seç beğen alllll süpriz kaynıyor bu topikkkAhh canim yaa bende istedim esime surpriz yapayim ama malesef yapamamistim. Esim hissediyordu ve beni hastaneye o goturdugu icin birlikte aldik haberi. Ona surpriz olmadi adetime daha cok vardi sen hamilesin biliyorum diyordu. Malesef aklimdaki surprizi yapamsmistim icimde kaldi. Ikinci gebelige allem edecem kallem edecegim o surprizi yapacagim
Hadi ya o da iyiymiş kızYa benim kocam benden önce anlıyor hamile olduğumuresmen o bana sürpriz yapacak.
Hadi ya o da iyiymiş kızNasıl anlıyor öyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?