Müjde Vermede Yaratıcılığın Sınırlarını Aşanların Ve Aşacakların Topiği :)❤️

Sen direkt mevzuya bodozlama dalmışsın be fıstıkım insan çekip atar mı öyle hemen Dur bakalım neler çıkacak, ikincisini bol süprizli yap. Bak ne güzel nur topu gibi bir Miroş'un olmuş

Benim ilk hamikeligimden haberim yoktu tesadufen gittim doktora düşük yasiyon demişti.
2 ci hamileligimde test yaptim cikti esime dedim sevincinden beni yere give koymadi ikimiz ailelere haber verdik 1 hafta sonra düşük yasadim
3 de test yaptım esime dedim çünkü dusuklerden sinra piskolojikmen suoriz yapıp esimde etrafimdakilerde sevinemiyordu bana yansiyan bu 1 ayi geçince esimde bende mutlu olduk 2 aylikken onuda kaybettim. 4 duncu arkasindan oldi beklenedim bunda normal geçti sevinç falan planli bir sey yasamadim oda melek oldu ama iyikide oldu♥ ama insallah birdakine güzel planli anilarim olsun istiyorum hamileligi nazlanarak cikarmak isterdim ama o skntilarin icinden ayakta durmak zorunda kalıp naz yaopmadim plan yapmadım hiç tek saglikla olsun istedim hep bu insallah rabbim guldurur yuzumuzu.

Canım etiketlemişsin ama gelmemiş nedense tesadüfen gördüm konuyu :)

Çok güzel olmuş okuması ayrı keyif. Böyle sürprizler yapanların paylaşması ayrı keyif olur.

Anne olmayı çokk istiyorum Allah nasip ederse İnşallah. Nasıl bi şey yaparım bilmiyorum ama yanımdayken yaparım ofisine iş yerine bi şeyler göndermem. Anlık tepkisini görmek isterim :)

Ahh canim yaa bende istedim esime surpriz yapayim ama malesef yapamamistim. Esim hissediyordu ve beni hastaneye o goturdugu icin birlikte aldik haberi. Ona surpriz olmadi adetime daha cok vardi sen hamilesin biliyorum diyordu. Malesef aklimdaki surprizi yapamsmistim icimde kaldi. Ikinci gebelige allem edecem kallem edecegim o surprizi yapacagim

Ayyy ne kadar güzel ya, harika bir çiftsiniz bence Allah bağışlasın kuzucuk çok sevindim. 3.yü de bekleriz ama

Sende söyle bakemmm konuuu sahibesiiii nasıl yaparsin süprayyzınıııı ayy sevdim konuyuuu bi heleecanlandimm
Yaa kendi adıma şöyle düşünüyorum. Arayacağım onu akşam yemeğine süper bir menü hazırlıyorum diye heyecanlandırıcam. Midesine çok düşkündür de Sonra hani bu nostaljik bir zımbırtı var ya kapaklı metal onun içine gebelik testimi ya da ultrason görüntüsünü koyacağım. Belki de birlikte koyarım şindi bilemedim belki bir de patik koyarım Sonra ana yemek diye kapağı kaldırmasını isteyeceğim veee da da da dammm Daha güzel bir plan gelmezse şimdilik planım bu. Tabi seneye kadar değişmezse

Amin insallah canim

Tatlışannemmm bak bu topik senin içinde çok iyi oldu. Bebeğin geldiğinde eşine nasıl söyleyeceksin süprizlerin içinden seç beğen al Hem de inşallah bol nazlı bol aşermeli bol süprizli olurrrr

Nasıl gelmez ya pis etiketttt. Anneden daha çok anne olmayan sabırsızlanan var içimizde zaten, sayıca fazla olaraktan Bende öyle düşünüyorum kesinlikle anlık tepkisini görmeliyim. Uzakta asla istemezdim öğrenmesini

Ya kuzum ya belli etme bidahakine. Belirtilerin hiçbirini eşinin yanında yaşama. Süpriz yap. 2. bebiş için süprizlerden seç beğen alllll süpriz kaynıyor bu topikkk

Ben ilk bebekte eşimi uyandırıp evlilik yıldönümü hediyeni erken versem olur mu demiştim o da şaşkın şaşkın ver dedi :)
2. Evlilik yıldönümümuze 8 gün varken sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Neyse sonra testi eşime verdim eviriyor çeviriyor bu ne? iki çizgi ne demekti falan filan uyku sersemi yazık ben de hamileyimmmm dedim sarıldık ben ağladım o hala şokta emin misin baska birseyden dolayı da iki çizgi çıkmış olamaz mı filan diyor bebek Doğana kadar inandiramayacagiz adamı hamile olduğuma neredeyse

Aileme söylemem daha güzel oldu ama :)
Haftasonu herkes bir aradayken fotoğraf çekilelim dedim. Eşime de önceden demiştim çaktırmadan videoya çek diye. Eşim herkes peynir desin dedi ben de şimdi de herkes emira hamile desin dedim bir çığlık koptu :) ağlamalar sarilmalar...

İkincide de gene sabah ilk idrarla test yaptim. Sabah namazı vaktiydi namaz kaçmak uzereydi. Abdest alıp tekrar teste baktım belli belirsiz çizgi var :) neyse benden sonra eşim tuvalete girdi çıktı o da namaz kıldı benim içim içime sığmıyor :) o da tabi testi görmüş ben eee ne düşünüyorsun dedim o da silik çizgi dedi güldü :)
Ailelere de bu sefer ben söyleyeceğim dedi. Anneme gittik annem daha kapıyı açar açmaz anne bir torun daha geliyor dedi
Kendi ailesine de gittik kapıyı açtılar eşim hayırlı olsun hayırlı olsun diyor. Onlar da ne hayırlı olsun dedi eşim dedi işte bir torun daha geliyor inanmadılar bana sordular ben de hacı Yusuf geliyor dedim (hacı Yusuf kayinvalidemin rahmetli babasının adiymis o da benim büyük oğluma hacı yusuf diye hitap ediyor ben de espri olsun diye öyle söyledim ama gerçekten ikinci bebeğimiz erkekmis ve adı Yusuf oldu )

Hadi ya o da iyiymiş kız Nasıl anlıyor öyle ya

Ya hormonların değişiminden anlıyor sanırım, bi de korunmayınca ister istemez adet durumundan anlıyor

Mesela bu gebeliğimde 2. Geliyor diye heyecanla söyledim ben biliyodum zaten dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…