- 11 Kasım 2018
- 1.936
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Ama sürpriz yapacak olsan nasil yapardınnn anlat hadii anlatt anlatttKuzu tüp yapcaz ya biz eee doğal olarak adamda bı baba olma aşkı var ne yazikki her kontrole kan sonucunu almaya benden önce o gidiyo
Bakarız zaten hamile kaliyim yüzünü göstermicem onaO zaman siz de kutlama yaparsınız sürprizli kutlama planlayalım biz sana
Boklu bi bez önüne koyardim onu hakediyo bu günlükAma sürpriz yapacak olsan nasil yapardınnn anlat hadii anlatt anlattt
Hahahaha çokk iyiydiiii kizzz Allahh iyiliğini versinnnnBoklu bi bez önüne koyardim onu hakediyo bu günlük
Koptum yaaBoklu bi bez önüne koyardim onu hakediyo bu günlük
Cinlerim tepemdeyken böle çıkıyor ormantik olamıyorumHahahaha çokk iyiydiiii kizzz Allahh iyiliğini versinnnn
Koparmak benim işimKoptum yaa
Yerim seni cimcimemmKoparmak benim işim
Valla ben beğendim bez işi iyi fikirr oriiiciinalllCinlerim tepemdeyken böle çıkıyor ormantik olamıyorum
Tabiisi B Brunello Cicinelli yemek seysinden yapıp boklu bez koycam açsın baksın mal değil ya anlar herhaldeValla ben beğendim bez işi iyi fikirr oriiiciinalll
Hahaha ayy yazık adamaa yaa bohh olmasının barimmmTabiisi B Brunello Cicinelli yemek seysinden yapıp boklu bez koycam açsın baksın mal değil ya anlar herhalde
Olsun çocuğum olunca pohuna kurban olurum diyodu bide satır koycam yanına hadi erkek dicem ondan sonraHahaha ayy yazık adamaa yaa bohh olmasının barimmm
Aboooo fikirleree bakkk niye sinir oldun sen adama bu kadar giii satır matır diyooo gonşuularrrrOlsun çocuğum olunca pohuna kurban olurum diyodu bide satır koycam yanına hadi erkek dicem ondan sonra
Bezle bomba koymadigima dua etsin ailesi kuruyasica sinir ettiler işteAboooo fikirleree bakkk niye sinir oldun sen adama bu kadar giii satır matır diyooo gonşuularrrr
Ayyy ne var acık anlatsann hicbise bilmiyorum kiii yaaBezle bomba koymadigima dua etsin ailesi kuruyasica sinir ettiler işte
Seroşum o dediğim yemek zımbırtısının içine bir paket protein tozu koy bence sen bugünün hatrına.Tabiisi B Brunello Cicinelli yemek seysinden yapıp boklu bez koycam açsın baksın mal değil ya anlar herhalde
Oy o tartışmanın üzerine kendine onu hazırladı içti yaSeroşum o dediğim yemek zımbırtısının içine bir paket protein tozu koy bence sen bugünün hatrına.
Bosaniyorum .Ayyy ne var acık anlatsann hicbise bilmiyorum kiii yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?