• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müjde Vermede Yaratıcılığın Sınırlarını Aşanların Ve Aşacakların Topiği :)❤️

Ouyyy dygulanma güzel kuzum benim. Bebeğine kavuşacaksın en yakın zamanda inşallah. Hep birlikte sevincini paylaşacağız, güçlü kadınım :KK19:
Inşallah canım içimdeki ses ilerde yavrumu uyutuyorum salliyorum uyumuyor sipa tosbik melek dicem:) burda ahaha

Sen direkt mevzuya bodozlama dalmışsın be fıstıkım insan çekip atar mı öyle hemen :KK45: Dur bakalım neler çıkacak, ikincisini bol süprizli yap. Bak ne güzel nur topu gibi bir Miroş'un olmuş :emir_bebek:
Valla ben cok sabirsizim iste tubisim inan soylemeden duramam ikincide tutucam ama kendimi :D

Yok fistigim yaa daha degil birazdaha var mirayi anaokuluna vericem belki anca ozaman dusunurum :oops:
Ay ay hadi inşallah hayırlısı istedigin vakit bekletmez mesleğin. Bende durmadan hemen aramisrim sabir edemedim ama bu sefer suprizli yapacam:)

Aaah bidenemm balli kuzum benimm Rabbim tez vakitte gonlunuzden gecen herseyin en guzelini nasip etsin bian evvel kucaklarinizi doldursun hayirlisiyla insallaaaaahhhhh:KK200::KK60:
Bana önce kocamı nasip etsin çukulatam ya. Bebek tek başına olmuyo :skandal:. Cem yılmaz diyo ya tek başıma denedim uzun ömürlü olmadı diye ahahaha :KK53:

Yaa kendi adıma şöyle düşünüyorum. Arayacağım onu akşam yemeğine süper bir menü hazırlıyorum diye heyecanlandırıcam. Midesine çok düşkündür de :KK70: Sonra hani bu nostaljik bir zımbırtı var ya kapaklı metal onun içine gebelik testimi ya da ultrason görüntüsünü koyacağım. Belki de birlikte koyarım şindi bilemedim belki bir de patik koyarım:KK70: Sonra ana yemek diye kapağı kaldırmasını isteyeceğim veee da da da dammm :KK59: Daha güzel bir plan gelmezse şimdilik planım bu. Tabi seneye kadar değişmezse :KK53:
Vay vay vay vay vayyyyyy... anammm düşünmesi bile güzellll hadi inşallahhhhh ❤ bir yerdede okudum diyorkiiii eğer evde evcil hayvaniniz var isee ki senin kedin vardi galiba onun boynuna Tek çocuk, ailenin tek evladı olmanın son kullanma tarihi 9 ay sonra! Gibi notlarla önden mesaj verebilirsiniz diyorrduuu

Vay vay vay vay vayyyyyy... anammm düşünmesi bile güzellll hadi inşallahhhhh ❤ bir yerdede okudum diyorkiiii eğer evde evcil hayvaniniz var isee ki senin kedin vardi galiba onun boynuna Tek çocuk, ailenin tek evladı olmanın son kullanma tarihi 9 ay sonra! Gibi notlarla önden mesaj verebilirsiniz diyorrduuu
Ooooooooooo dehşet-ül vahşet bir fikir verdin şuandaaaa :rolleyes: Benim değişik kedim o kağıdı eşim görene kadar boynundan çıkarıp yemezse tabi :KK70:

Ya kuzum ya belli etme bidahakine. Belirtilerin hiçbirini eşinin yanında yaşama. Süpriz yap. 2. bebiş için süprizlerden seç beğen alllll süpriz kaynıyor bu topikkk :halay:
Hic belirtim yoktu ki. 6.hissi kuvvetli esimin:)) cok guzel fikirler var burda. Insallah yine hissetmez yaparim surprizimi.

Bana önce kocamı nasip etsin çukulatam ya. Bebek tek başına olmuyo :skandal:. Cem yılmaz diyo ya tek başıma denedim uzun ömürlü olmadı diye ahahaha :KK53:
Ahaha :D allah senii yaa az kaldi bebegim kavusmaniza sunun surasinda ne kaldi ki :KK48: benimde aklima kemal sunalin sali sallanir carsamba carsafa dolanir muhabbeti geldi niyeyse :KK8:

Back