- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Boşanmıyo boşanmıyo. Hatları karıştı acık onun ama ben halledicemNe diyorsun sennn kiz töbee bismillahhh
Halletttt örtmenimmmBoşanmıyo boşanmıyo. Hatları karıştı acık onun ama ben halledicem
Mavisimm noluyo yaaBosaniyorum .
Neyi Gülom
Valla tozutuyorumMavisimm noluyo yaa
İste niyee noluyo da boyle uzuyolar seni valla anlatmak istersen herzaman dinlerim biliyosun mirosun diliyle soyluyorum evini basina yikayim onlarin hee kimse uzemez benim mavisimiValla tozutuyorum
Kız başına yikarsan evi benimde başıma yıkılır koca bosuyorum dul olcam benİste niyee noluyo da boyle uzuyolar seni valla anlatmak istersen herzaman dinlerim biliyosun mirosun diliyle soyluyorum evini basina yikayim onlarin hee kimse uzemez benim mavisimi
Ay deme oylee yaaKız başına yikarsan evi benimde başıma yıkılır koca bosuyorum dul olcam ben
Hallet beniBoşanmıyo boşanmıyo. Hatları karıştı acık onun ama ben halledicem
Bosanma kelimesini yavrmmmNeyi Gülom
Çocuğu yapim bosucam GülomBosanma kelimesini yavrmmm
Olur mu kız öyle şey tubi fuymasn çok kizarÇocuğu yapim bosucam Gülomya kuzumun topiginede s*ctim ya
Umut dünyasına karalama dibine daldim yaOlur mu kız öyle şey tubi fuymasn çok kizar
Bak dayak gelecek ama haaaaaUmut dünyasına karalama dibine daldim ya
Tamam tamam yaBak dayak gelecek ama haaaaa
Hayırlı olsun öğretmen kuzumMerhaba kuzucuklarım. Tatlış annelerim, anne adaylarım ve geleceğin anneleri...
Beni tanımayanlar için; evliyim, eşim polis ve görevi dolayısıyla bir süredir benden ayrı bir şehirde yaşıyor. Hayat şartlarımızı göz önüne aldığımızda bebişimizi seneye çağırmayı planlıyoruzAma bugünlerde değişik bir heyecan var içimde, sabırsızlanmak mıdır nedir bilemiyorum Şimdi benden bunu duyan kuzucuklarım şaşkınlık geçirecek, sen ve gebeliğe sabırsızlanmak diyecek, çokta şey yapmayın hallerim var benim, beni kendi doğama bırakın
Velhasıl kelam şimdiden düşünmeye başladım. Gebeliğimi öğrendiğimde eşime ve ailelere bunu nasıl söylerim diye... Eminim benim gibi düşünenler çoktur.
Hadi bakalım; pamuk eller klavyeye herkes kendi anısını yazsın. Eşinize ve ailelere gebelik müjdenizi nasıl verdiniz? Henüz bu anıya sahip olmayanlarda yaratıcılıklarını kullansın planlarını paylaşsın bakalım. İlla ki vardır aklınızda birşeyler...
Hadi nice anne adaylarına ilham perisi olalım kuzucuklarım...
NOT: Birbirinizi etiketleyerek hem topiğin aktifliğini sağlayabilir hem de sevdiğiniz üyelerin bu özel anısına (ya da planlarına) ortak olabilirsiniz...
EDİT: YAV BEN HAMİLE DEĞİLİM KUZULARIMSENEYE İNŞALLAH, AMA ŞİMDİDEN PLAN YAPIYORUM
Kuzum topiğe bakmayalı çok olmuş. Şimdi gördüm mesajını ama grilere bürünmüşsünHayırlı olsun öğretmen kuzumyeni topiğin inşAllah sana uğurlu gelir.. iyi düşünmüşün bence .. geleceğe umutla bakmak çok güzel.. Hayallerini doya doya yaşarsın inşAllah...
Benim hamileliğim planlı olduğu için tüp bebekti zaten
Sonucu eşimle öğrenmiştim, öyle çılgın , olaylı bir sürprizim yok yani..
Ama sonucu öğrendiğim de çok ağlamıştım... o gün benim için en mutlu olduğum andır
Darısı yürekten isteyen arkadaşlara...
Kız bu Reyyan ya eskinin nurunnisa si..Kuzum topiğe bakmayalı çok olmuş. Şimdi gördüm mesajını ama grilere bürünmüşsünİnşallah herkes senin bu güzel mutluluğunu yaşar canım benim. Şimdi kaç büyüdü mü beben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?