- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Inşallah canım inşallahTatlışannemmm bak bu topik senin içinde çok iyi oldu. Bebeğin geldiğinde eşine nasıl söyleyeceksin süprizlerin içinden seç beğen alHem de inşallah bol nazlı bol aşermeli bol süprizli olurrrr
Yaa hem çok güldümm hem de çok etkilendim süperrrr, çok tatlısınızBen ilk bebekte eşimi uyandırıp evlilik yıldönümü hediyeni erken versem olur mu demiştim o da şaşkın şaşkın ver dedi :)
2. Evlilik yıldönümümuze 8 gün varken sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Neyse sonra testi eşime verdim eviriyor çeviriyor bu ne? iki çizgi ne demekti falan filan uyku sersemi yazıkben de hamileyimmmm dedim sarıldık ben ağladım o hala şokta emin misin baska birseyden dolayı da iki çizgi çıkmış olamaz mı filan diyor bebek Doğana kadar inandiramayacagiz adamı hamile olduğuma neredeyse
Aileme söylemem daha güzel oldu ama :)
Haftasonu herkes bir aradayken fotoğraf çekilelim dedim. Eşime de önceden demiştim çaktırmadan videoya çek diye. Eşim herkes peynir desin dedi ben de şimdi de herkes emira hamile desin dedim bir çığlık koptu :) ağlamalar sarilmalar...
İkincide de gene sabah ilk idrarla test yaptim. Sabah namazı vaktiydi namaz kaçmak uzereydi. Abdest alıp tekrar teste baktım belli belirsiz çizgi var :) neyse benden sonra eşim tuvalete girdi çıktı o da namaz kıldı benim içim içime sığmıyor :) o da tabi testi görmüş ben eee ne düşünüyorsun dedim o da silik çizgi dedi güldü :)
Ailelere de bu sefer ben söyleyeceğim dedi. Anneme gittik annem daha kapıyı açar açmaz anne bir torun daha geliyor dedi
Kendi ailesine de gittik kapıyı açtılar eşim hayırlı olsun hayırlı olsun diyor. Onlar da ne hayırlı olsun dedi eşim dedi işte bir torun daha geliyor inanmadılar bana sordular ben de hacı Yusuf geliyor dedim(hacı Yusuf kayinvalidemin rahmetli babasının adiymis o da benim büyük oğluma hacı yusuf diye hitap ediyor ben de espri olsun diye öyle söyledim ama gerçekten ikinci bebeğimiz erkekmis ve adı Yusuf oldu )
Hadi yaYa hormonların değişiminden anlıyor sanırım, bi de korunmayınca ister istemez adet durumundan anlıyor
Mesela bu gebeliğimde 2. Geliyor diye heyecanla söyledim ben biliyodum zaten dedi
Hadi yaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum ne güzel birşey
Emin misinHadi Gülom fırlatttttt biziiiii
Yaa hem çok güldümm hem de çok etkilendim süperrrr, çok tatlısınızAileye söyleyiş biçimini aldım kesinlikle
Şimdi biz evlendik :)Çok eminim. Besmele
Ahha çok begendim hikayeni.Şimdi biz evlendik :)
Tabi BN güya gezcem tozcam baya güzel gunler geciricem kafasindayim :) sabahlara kadar otutuyirm aksamlara kadar yatiyorm evin içinde super zaman geciriyordum
Birgün kuzenm aradı ins çocuğun olur diye dua etti daha bir aylık evli bile değilim :) tövbe de kız hemen olmasın dedimazcik akrebi taniyayim
Çok güzel tanıdım yalnız bir ay sonra hamis kaldım :)
Bir gün eşim bni otobüse bindirdi ailemin yanina yolladı , otobüs de bana bur sknti geldi öyle boyle değil nasıl midem bulanıyor nasil :) akrep diyoki kesin hamilesin Ben bagiriyorum hemen belli olmaz o onun gnu var falan diye :)
Annrmlere gittik hapur hupur limon diyirm annem birşey diyemiyor yazık kizcam diye
Snra yuvamiza döndüm midem bulanıyor aksam yattım eşim de usuttum sanıp sıcak su torbası yapıp gelmiş bu ara da hasta olmama da daha var bir hafta falan sıcak suyu koyuyor midem daha çok bulanıyordedm çek şunu ( çocuğu yakmamissiz allah tan )
Snra baktm gecikme var uç gün annem durdurmuyir git test al git test al diye dördüncü gün gittik aldık tabiki çift çizgi esim bekliyir kapının önünde test e baya baya baktı anlayamadı hamileym diyirm adam dondu kaldıtepki yok sevnc yok hiçbirşey yok huuu huuu diyirm sanki kendisi hamile kalmis gbi dondu kaldı
Ailem zaten anlamış biliyordu esimde donarak öğrenmiş oldu
Senin kadar tatlı değil amaAhha çok begendim hikayeni.
Şimdi biz evlendik :)
Tabi BN güya gezcem tozcam baya güzel gunler geciricem kafasindayim :) sabahlara kadar otutuyirm aksamlara kadar yatiyorm evin içinde super zaman geciriyordum
Birgün kuzenm aradı ins çocuğun olur diye dua etti daha bir aylık evli bile değilim :) tövbe de kız hemen olmasın dedimazcik akrebi taniyayim
Çok güzel tanıdım yalnız bir ay sonra hamis kaldım :)
Bir gün eşim bni otobüse bindirdi ailemin yanina yolladı , otobüs de bana bur sknti geldi öyle boyle değil nasıl midem bulanıyor nasil :) akrep diyoki kesin hamilesin Ben bagiriyorum hemen belli olmaz o onun gnu var falan diye :)
Annrmlere gittik hapur hupur limon diyirm annem birşey diyemiyor yazık kizcam diye
Snra yuvamiza döndüm midem bulanıyor aksam yattım eşim de usuttum sanıp sıcak su torbası yapıp gelmiş bu ara da hasta olmama da daha var bir hafta falan sıcak suyu koyuyor midem daha çok bulanıyordedm çek şunu ( çocuğu yakmamissiz allah tan )
Snra baktm gecikme var uç gün annem durdurmuyir git test al git test al diye dördüncü gün gittik aldık tabiki çift çizgi esim bekliyir kapının önünde test e baya baya baktı anlayamadı hamileym diyirm adam dondu kaldıtepki yok sevnc yok hiçbirşey yok huuu huuu diyirm sanki kendisi hamile kalmis gbi dondu kaldı
Ailem zaten anlamış biliyordu esimde donarak öğrenmiş oldu
Haydaaaa akrep yapmış gene akrepliğini ahahaha Keşke 1.sinde de çarpsaydın testi kafasınaİkincisinde araları çok az olduğu için
Testi akrebin başına çarpmıştım yediğim naneyi begendin mi diye
İlk bebegm 9 aylikti hamile kaldigimda hazır değildim
Ay Allah korumuş kızBenim hamilelik bana süpriz oldu :) çok diş ağrısı çekiyordum deli gibi. O zamanda şans bayramdı şehir şehir geziyoruz tam bayram dönüşü aldı bir diş ağrısı annem ilaç getirdi iç diye eşim sakın içme dedi test yap. Ben o kadar inanmıyorumki yok ya diyip dalgaya aldm adam ciddi ciddi içirmedi ilacı bana. Akşam eve dönüncede test yaptırdı ben şok çift çizgi :) hatta gidip birkaç test daha alıp yapmıştım test bozuk diye. Bana kalsa yapmazdm çünkü baya sorunlu bir süreçti ve bebek çok deneyip olmamıştı. Eğer eşimden önce öğrenseydim romantik bir masa hazırlayıp testi masaya koymayı planlıyordum sonrakine artık :))
Ben beklenmedik olsun sasirtsin beni ani olsun ve güzel hayorlisiyla almayi isterim. Boraz duygukandim bugün .Senin kadar tatlı değil ama
AhahahhahaHaydaaaa akrep yapmış gene akrepliğini ahahaha Keşke 1.sinde de çarpsaydın testi kafasına3.sünde napçan Gülom onda ne planlıyorsun ?
İns istediğin gbi olur canmmm bnmmm :*Ben beklenmedik olsun sasirtsin beni ani olsun ve güzel hayorlisiyla almayi isterim. Boraz duygukandim bugün .
Hahahah akrebe bak sen, bişey olmaz diye fake atmış gülomaAhahahhaha
Diyorm ki bak krsn hamile kaldm herhalde birşey olmaz birşey olmaz diyorbirşey olmazdan iki bebem oldu
Üçüncüyü dusunmuyirm çok istiyorsan doğru diyirmhahahaha
Ouyyy dygulanma güzel kuzum benim. Bebeğine kavuşacaksın en yakın zamanda inşallah. Hep birlikte sevincini paylaşacağız, güçlü kadınımBen beklenmedik olsun sasirtsin beni ani olsun ve güzel hayorlisiyla almayi isterim. Boraz duygukandim bugün .
Inşallah baktim nettende zaten sezeryanli oldum 1 sene en fazla 2 sene gecmesi lazımmış esimde bende cesaret edemiyoruz kapali o konu suan.İns istediğin gbi olur canmmm bnmmm :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?