Müjde Vermede Yaratıcılığın Sınırlarını Aşanların Ve Aşacakların Topiği :)❤️

Tatlışannemmm bak bu topik senin içinde çok iyi oldu. Bebeğin geldiğinde eşine nasıl söyleyeceksin süprizlerin içinden seç beğen al Hem de inşallah bol nazlı bol aşermeli bol süprizli olurrrr
Inşallah canım inşallah

Yaa hem çok güldümm hem de çok etkilendim süperrrr, çok tatlısınız Aileye söyleyiş biçimini aldım kesinlikle

Ya hormonların değişiminden anlıyor sanırım, bi de korunmayınca ister istemez adet durumundan anlıyor

Mesela bu gebeliğimde 2. Geliyor diye heyecanla söyledim ben biliyodum zaten dedi
Hadi ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum ne güzel birşey

Yaa hem çok güldümm hem de çok etkilendim süperrrr, çok tatlısınız Aileye söyleyiş biçimini aldım kesinlikle

İlk tepkilerini de kayıt altına almış olduk :) güzel bı anı oldu darisi sana ve tüm bekleyenlere olsun canim

Benim hamilelik bana süpriz oldu :) çok diş ağrısı çekiyordum deli gibi. O zamanda şans bayramdı şehir şehir geziyoruz tam bayram dönüşü aldı bir diş ağrısı annem ilaç getirdi iç diye eşim sakın içme dedi test yap. Ben o kadar inanmıyorumki yok ya diyip dalgaya aldm adam ciddi ciddi içirmedi ilacı bana. Akşam eve dönüncede test yaptırdı ben şok çift çizgi :) hatta gidip birkaç test daha alıp yapmıştım test bozuk diye. Bana kalsa yapmazdm çünkü baya sorunlu bir süreçti ve bebek çok deneyip olmamıştı. Eğer eşimden önce öğrenseydim romantik bir masa hazırlayıp testi masaya koymayı planlıyordum sonrakine artık :))

Çok eminim. Besmele
Şimdi biz evlendik :)
Tabi BN güya gezcem tozcam baya güzel gunler geciricem kafasindayim :) sabahlara kadar otutuyirm aksamlara kadar yatiyorm evin içinde super zaman geciriyordum
Birgün kuzenm aradı ins çocuğun olur diye dua etti daha bir aylık evli bile değilim :) tövbe de kız hemen olmasın dedim azcik akrebi taniyayim
Çok güzel tanıdım yalnız bir ay sonra hamis kaldım :)

Bir gün eşim bni otobüse bindirdi ailemin yanina yolladı , otobüs de bana bur sknti geldi öyle boyle değil nasıl midem bulanıyor nasil :) akrep diyoki kesin hamilesin Ben bagiriyorum hemen belli olmaz o onun gnu var falan diye :)

Annrmlere gittik hapur hupur limon diyirm annem birşey diyemiyor yazık kizcam diye

Snra yuvamiza döndüm midem bulanıyor aksam yattım eşim de usuttum sanıp sıcak su torbası yapıp gelmiş bu ara da hasta olmama da daha var bir hafta falan sıcak suyu koyuyor midem daha çok bulanıyor dedm çek şunu ( çocuğu yakmamissiz allah tan )

Snra baktm gecikme var uç gün annem durdurmuyir git test al git test al diye dördüncü gün gittik aldık tabiki çift çizgi esim bekliyir kapının önünde test e baya baya baktı anlayamadı hamileym diyirm adam dondu kaldı tepki yok sevnc yok hiçbirşey yok huuu huuu diyirm sanki kendisi hamile kalmis gbi dondu kaldı

Ailem zaten anlamış biliyordu esimde donarak öğrenmiş oldu

Ahha çok begendim hikayeni.

İkincisinde araları çok az olduğu için
Testi akrebin başına çarpmıştım yediğim naneyi begendin mi diye
İlk bebegm 9 aylikti hamile kaldigimda hazır değildim
Haydaaaa akrep yapmış gene akrepliğini ahahaha Keşke 1.sinde de çarpsaydın testi kafasına 3.sünde napçan Gülom onda ne planlıyorsun ?

Ay Allah korumuş kız Eşini dinlemekle çok iyi etmişsin, adama malum olmuş herhalde

Haydaaaa akrep yapmış gene akrepliğini ahahaha Keşke 1.sinde de çarpsaydın testi kafasına 3.sünde napçan Gülom onda ne planlıyorsun ?
Ahahahhaha
Diyorm ki bak krsn hamile kaldm herhalde birşey olmaz birşey olmaz diyor birşey olmazdan iki bebem oldu

Üçüncüyü dusunmuyirm çok istiyorsan doğru diyirm hahahaha

Ahahahhaha
Diyorm ki bak krsn hamile kaldm herhalde birşey olmaz birşey olmaz diyor birşey olmazdan iki bebem oldu

Üçüncüyü dusunmuyirm çok istiyorsan doğru diyirm hahahaha
Hahahah akrebe bak sen, bişey olmaz diye fake atmış güloma 3.yü şindi istemiycen zaten gülom beni bekleyeceksin. Akrepten uzak dur seneye kadar bak benden önce hamile kalırsan beni beklemezsen karışmam, sözün var. Sakın tenhalara gitmeyin. Yanına da 1 metreden fazla yaklaşarak oturma

Ben beklenmedik olsun sasirtsin beni ani olsun ve güzel hayorlisiyla almayi isterim. Boraz duygukandim bugün .
Ouyyy dygulanma güzel kuzum benim. Bebeğine kavuşacaksın en yakın zamanda inşallah. Hep birlikte sevincini paylaşacağız, güçlü kadınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…