- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Inşallah canım içimdeki ses ilerde yavrumu uyutuyorum salliyorum uyumuyor sipa tosbik melek dicem:) burda ahahaOuyyy dygulanma güzel kuzum benim. Bebeğine kavuşacaksın en yakın zamanda inşallah. Hep birlikte sevincini paylaşacağız, güçlü kadınım
Valla ben cok sabirsizim iste tubisim inan soylemeden duramam ikincide tutucam ama kendimiSen direkt mevzuya bodozlama dalmışsın be fıstıkım insan çekip atar mı öyle hemenDur bakalım neler çıkacak, ikincisini bol süprizli yap. Bak ne güzel nur topu gibi bir Miroş'un olmuş
Rabbim en doğru ve güzel zamanı kararlasın inşallah size. Tatlışannem benimInşallah baktim nettende zaten sezeryanli oldum 1 sene en fazla 2 sene gecmesi lazımmış esimde bende cesaret edemiyoruz kapali o konu suan.
Topiğe gelip önce bize söyle, biz seni tutarızValla ben cok sabirsizim iste tubisim inan soylemeden duramam ikincide tutucam ama kendimi
Yaa super olur fistigimmTopiğe gelip önce bize söyle, biz seni tutarız
Evettttt. Biz de burdan meleğine rahat uyusun diye pozitif enerjiler yollayacağız ommmmmmInşallah canım içimdeki ses ilerde yavrumu uyutuyorum salliyorum uyumuyor sipa tosbik melek dicem:) burda ahaha
Amin inşallah kuzum sen ikincimi dunuyon:)Mevlam sana tez vakitte saglikli senin gibi tatli harika bi evlat nasip etsin insallah T Tatlianne20
Yaaaa bana nasıl versiinnn benimkini de söyle kıskanırummmMevlam sana tez vakitte saglikli senin gibi tatli harika bi evlat nasip etsin insallah T Tatlianne20
Yok fistigim yaa daha degil birazdaha var mirayi anaokuluna vericem belki anca ozaman dusunurumAmin inşallah kuzum sen ikincimi dunuyon:)
Ay ay hadi inşallah hayırlısı istedigin vakit bekletmez mesleğin. Bende durmadan hemen aramisrim sabir edemedim ama bu sefer suprizli yapacam:)Yok fistigim yaa daha degil birazdaha var mirayi anaokuluna vericem belki anca ozaman dusunurum
Aaah bidenemm balli kuzum benimm Rabbim tez vakitte gonlunuzden gecen herseyin en guzelini nasip etsin bian evvel kucaklarinizi doldursun hayirlisiyla insallaaaaahhhhhYaaaa bana nasıl versiinnn benimkini de söyle kıskanırummm
İlki valla bendede oyle oldu bende ikincide hemen solemicem :))Ay ay hadi inşallah hayırlısı istedigin vakit bekletmez mesleğin. Bende durmadan hemen aramisrim sabir edemedim ama bu sefer suprizli yapacam:)
Bana önce kocamı nasip etsin çukulatam ya. Bebek tek başına olmuyoAaah bidenemm balli kuzum benimm Rabbim tez vakitte gonlunuzden gecen herseyin en guzelini nasip etsin bian evvel kucaklarinizi doldursun hayirlisiyla insallaaaaahhhhh
Vay vay vay vay vayyyyyy... anammm düşünmesi bile güzellll hadi inşallahhhhh ❤ bir yerdede okudum diyorkiiii eğer evde evcil hayvaniniz var isee ki senin kedin vardi galiba onun boynuna Tek çocuk, ailenin tek evladı olmanın son kullanma tarihi 9 ay sonra! Gibi notlarla önden mesaj verebilirsiniz diyorrduuuYaa kendi adıma şöyle düşünüyorum. Arayacağım onu akşam yemeğine süper bir menü hazırlıyorum diye heyecanlandırıcam. Midesine çok düşkündür deSonra hani bu nostaljik bir zımbırtı var ya kapaklı metal onun içine gebelik testimi ya da ultrason görüntüsünü koyacağım. Belki de birlikte koyarım şindi bilemedim belki bir de patik koyarım Sonra ana yemek diye kapağı kaldırmasını isteyeceğim veee da da da dammm Daha güzel bir plan gelmezse şimdilik planım bu. Tabi seneye kadar değişmezse
Ooooooooooo dehşet-ül vahşet bir fikir verdin şuandaaaaVay vay vay vay vayyyyyy... anammm düşünmesi bile güzellll hadi inşallahhhhh ❤ bir yerdede okudum diyorkiiii eğer evde evcil hayvaniniz var isee ki senin kedin vardi galiba onun boynuna Tek çocuk, ailenin tek evladı olmanın son kullanma tarihi 9 ay sonra! Gibi notlarla önden mesaj verebilirsiniz diyorrduuu
Hic belirtim yoktu ki. 6.hissi kuvvetli esimin:)) cok guzel fikirler var burda. Insallah yine hissetmez yaparim surprizimi.Ya kuzum ya belli etme bidahakine. Belirtilerin hiçbirini eşinin yanında yaşama. Süpriz yap. 2. bebiş için süprizlerden seç beğen alllll süpriz kaynıyor bu topikkk
Ahh canim yaa valla benim esimde oyleYa benim kocam benden önce anlıyor hamile olduğumuresmen o bana sürpriz yapacak.
AhahaBana önce kocamı nasip etsin çukulatam ya. Bebek tek başına olmuyo. Cem yılmaz diyo ya tek başıma denedim uzun ömürlü olmadı diye ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?