Ben ilk bebekte eşimi uyandırıp evlilik yıldönümü hediyeni erken versem olur mu demiştim o da şaşkın şaşkın ver dedi :)
2. Evlilik yıldönümümuze 8 gün varken sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Neyse sonra testi eşime verdim eviriyor çeviriyor bu ne? iki çizgi ne demekti falan filan uyku sersemi yazık

ben de hamileyimmmm dedim sarıldık ben ağladım o hala şokta emin misin baska birseyden dolayı da iki çizgi çıkmış olamaz mı filan diyor

bebek Doğana kadar inandiramayacagiz adamı hamile olduğuma neredeyse
Aileme söylemem daha güzel oldu ama :)
Haftasonu herkes bir aradayken fotoğraf çekilelim dedim. Eşime de önceden demiştim çaktırmadan videoya çek diye. Eşim herkes peynir desin dedi ben de şimdi de herkes emira hamile desin dedim bir çığlık koptu :) ağlamalar sarilmalar...
İkincide de gene sabah ilk idrarla test yaptim. Sabah namazı vaktiydi namaz kaçmak uzereydi. Abdest alıp tekrar teste baktım belli belirsiz çizgi var :) neyse benden sonra eşim tuvalete girdi çıktı o da namaz kıldı benim içim içime sığmıyor :) o da tabi testi görmüş ben eee ne düşünüyorsun dedim o da silik çizgi dedi güldü :)
Ailelere de bu sefer ben söyleyeceğim dedi. Anneme gittik annem daha kapıyı açar açmaz anne bir torun daha geliyor dedi

Kendi ailesine de gittik kapıyı açtılar eşim hayırlı olsun hayırlı olsun diyor. Onlar da ne hayırlı olsun dedi eşim dedi işte bir torun daha geliyor inanmadılar bana sordular ben de hacı Yusuf geliyor dedim

(hacı Yusuf kayinvalidemin rahmetli babasının adiymis o da benim büyük oğluma hacı yusuf diye hitap ediyor ben de espri olsun diye öyle söyledim ama gerçekten ikinci bebeğimiz erkekmis ve adı Yusuf oldu

)