bilmem bana itici gelmedi kızın konuşması nihayetnde yabancı kız bu kadar oluyordur. ahmet derken ahğğğmett diyor mesela oralar itici haklısın ama hürremde de iticilik yok muydu vardı sülüman, süklüm ağa falan çok çok abartıydı bana göreValla bnhurremin konuşmasına bayiliyordum. Bu kız konuşunca sanki öküz oturuyo üstüme
evet yaa alıştık artıkYarinki bolumu heyecanla bekliyorum kizlarr ya bence Anastasianin oyunculugu cok guzel.Beren Saat bence hic guzel olmayacak
evet canm dediklerine katılıyorumben izliyorum sevdim diziyi.ama saçmalık baya var tabi.adamın adını unuttum da handan a aşkını itiraf etmesi komikti.şimdi ölmeyecekler de ne olacak acaba aralarında gizli aşk mı yaşanacak.bence halime sultan çok iyi yapıyor rolünü onu beğeniyorum.hastalığın köseme bulaşmaması da ne alakaydı anlayamadım.babası da geldi mutlaka karşılaşacaklar.ben artık ahmeti bırakamam sen dön mü diyecek babasına.ne kadar aşık olsa da babasından nasıl vaz geçecek.bir de onun da adını unuttum da safiye sultanın kızına uyuz oldum çok itici
AĞALAR BEREN GELDİİİİ
banada itici geldiYaaa cok itici degil mi agalar deyisiUlkede sarisin yesil gozlu mavi gozlu o kadar guzel kiz varken neden Beren Saat hala anlamis degilim
beren bi başlasın dizi ben 9. bölümde gircem demişYa simdi bu beren ne alaka nasil dahil oldu ilk basta bu yabanci kiz girdide simdi niye bu dahil oldu ne alaka ya
Vallaha ya asil mantiksizlik orda zaten seneler felan mi gecti ki noldu acaba dedm ama yok zaman asimi da olmams gece anastasia olark yat sabah beren olark kalk olacak is degil yanikineberen bi başlasın dizi ben 9. bölümde gircem demiş
sonra öne çekilmiş fakat öne çekildiyse de bi 5 yıl geçti deselerdi
Vallaha ya asil mantiksizlik orda zaten seneler felan mi gecti ki noldu acaba dedm ama yok zaman asimi da olmams gece anastasia olark yat sabah beren olark kalk olacak is degil yanikine
Zaten duraklama donemindeler:) suleyman yukselme doneminde..demek devletin donemi iliskilerede yansiyor:)demek ki o dönem soğuk geçmiş