- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
aynen bende onu anlatmak istedm arkadaşlara her dönem birebir olacak değilZaten duraklama donemindeler:) suleyman yukselme doneminde..demek devletin donemi iliskilerede yansiyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bende onu anlatmak istedm arkadaşlara her dönem birebir olacak değilZaten duraklama donemindeler:) suleyman yukselme doneminde..demek devletin donemi iliskilerede yansiyor:)
yatma bile yok saniyeler sonra koridorda yürüyordu kösem. diğer koridorda değişti hemenVallaha ya asil mantiksizlik orda zaten seneler felan mi gecti ki noldu acaba dedm ama yok zaman asimi da olmams gece anastasia olark yat sabah beren olark kalk olacak is degil yanikine
Cok büyük sacmalik oldu ya neden böyle yaptilar acabayatma bile yok saniyeler sonra koridorda yürüyordu kösem. diğer koridorda değişti hemen
aaaa hiç böyle düşünmemiştimbu acemi iskender safiye sultan ın çocuğu çıkmasın mı
ee şimdi nasıl olacak kendinden bir kuşak önde bir taht adayı olunca torun tahttan düşer mi?
yaaaaaaaaa hiç böyle düşünmemiştim
ayy evet ona acil el atmaları lazım düzelmeliiii çok kulak tırmalıyorben bölümü izleyememiştim bugün izledim.bir anda değişmesi saçma olmuş gerçekten.tiple beraber huy da değişmiş.şu safiye sultanın hep 1. çoğul şahıs konuşması çok itici geliyor.
dizinin durumu hicte icler acici degil
okadar dendi beren ve hülya olmasin diye
halki dinlemediler halkda reytingleri 15 siraya düsürerek verdi cevabi
ülkemizde okadar konseratuar okuyan öğrenci varken seçmeler onlara şans vermezler bilindik biri olunca olmadı
kuma değil mi yahandan sultan ile halime sultan eltimi kumamı çözemedim
Bence Beren Saat yerine Anastasia gelse yine de yadirganmaz.
Dünki doğum sahnesi cok ama cok kotuydu.
Safiye Sultan ve Halime Sultanin vucuduna elbiseler tam oturmus ama Beren Saat ve Fahriyenin ustunde cok berbat duruyor.
Handan Sultanin kiyafetleri ise harika.
Tarihi konular daha cok islenmeli.Mesela 1.Mustafa'nin delirme alametleri gosterilebilir.Sehzade Yahya artik girmeli devreye cunku cok uzattilar.
Beren Saat hic ama hic olmamis.Elini ayagini nereye koyacagini sasiriyor.
Beren Saatin kesinlikle diziden cikmasi gerektigini dusunuyorum.Anastasia yanlis hatirlamiyorsam bolum basi 15bin tl aliyordu.Beren Saatse 90 bin tl.Bence Anastasia her yonden daha mantikli bir secim olurmus.