- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 698
- 39
starda bir dizi vardı.yayından kaldırılmıştı mert fıratın oynadığı dizi oradaydı bu çocuk.
o diziyi izlemedim çocuk çok tatlı inş hemen büyütmezler çocuğu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
starda bir dizi vardı.yayından kaldırılmıştı mert fıratın oynadığı dizi oradaydı bu çocuk.
o diziyi izlemedim çocuk çok tatlı inş hemen büyütmezler çocuğu
aynen kedişimAy ben beğendim ya bölüm bitince üzüldüm
gözlerim hürremi arıyor hala. oğlumu veri banaaaaaaaa
kim kime isimle sesleniyor ki mesela ben farketmedm sanırımaynen sülümaaaan diye bağırması
buarada dikkatimi çeken burda kimse sultanım demiyor hep isimle sesleniyor
kim kime isimle sesleniyor ki mesela ben farketmedm sanırım
ha evet Ahmet in annesi misin diyor ya handan aköseme soruyolar bu saatte nerden geliyosu Ahmetin yanından diyor hürrem olsa sultanım derdi
demek ki o dönem soğuk geçmişdiziyi sevdim izliyorum ama tabiki ilkini arıyoruz yine de.o çok daha güzeldi ve samimiydi sanki.bunda herkes birbirine yabancı,ne safiye sultanın kızı umrunda ne torunları.kızının da aşkından başka birşey göremedik.tam ifade edemedim ama ilkinde insanların arasındaki ilişkiler daha ön plandaydı
Ya bide ses tonu konuşma tarzı çok itici değil mi yaaÖf sinir oluyorum şu kıza. Kaç bölüm oldu hala kaçmaya çalışıyor sıkıldım valla bu kızın mızmızlanmalarından.
Ya bide ses tonu konuşma tarzı çok itici değil mi yaa
Hahaaaa . ya hurremin kırık türkçesine benzetmeye çalışmışlar galiba da bu çok itici .. Diziden çıkacağı günü iple cekiorumAynen ya. Bir de ağlarken burun deliklerini açıp kapatıyor duygusal sahnede gulesim geliyor
bence hürrem in kırık türkçesine benzetmeye çalışmamışlar bu kız yabancı anca öyle konuşabilir zaten. ama hürrem de bi süleyman demek zor mu yani sülüman demesi falan çok iticiydi. abartmışlardı hürrem de iyice.Hahaaaa . ya hurremin kırık türkçesine benzetmeye çalışmışlar galiba da bu çok itici .. Diziden çıkacağı günü iple cekiorum
Valla bnhurremin konuşmasına bayiliyordum. Bu kız konuşunca sanki öküz oturuyo üstümebence hürrem in kırık türkçesine benzetmeye çalışmamışlar bu kız yabancı anca öyle konuşabilir zaten. ama hürrem de bi süleyman demek zor mu yani sülüman demesi falan çok iticiydi. abartmışlardı hürrem de iyice.