evet başta alıştırdılar anastasia yaBence Beren Saat yerine Anastasia gelse yine de yadirganmaz.
Dünki doğum sahnesi cok ama cok kotuydu.
Safiye Sultan ve Halime Sultanin vucuduna elbiseler tam oturmus ama Beren Saat ve Fahriyenin ustunde cok berbat duruyor.
Handan Sultanin kiyafetleri ise harika.
Tarihi konular daha cok islenmeli.Mesela 1.Mustafa'nin delirme alametleri gosterilebilir.Sehzade Yahya artik girmeli devreye cunku cok uzattilar.
Beren Saat hic ama hic olmamis.Elini ayagini nereye koyacagini sasiriyor.
Beren Saatin kesinlikle diziden cikmasi gerektigini dusunuyorum.Anastasia yanlis hatirlamiyorsam bolum basi 15bin tl aliyordu.Beren Saatse 90 bin tl.Bence Anastasia her yonden daha mantikli bir secim olurmus.
nasıl yani ne indirimi?ne doğumdu ne ter aktı ne makyaj hülya ve beren indirimi kabul etmei diye sette çok kişinin işine son verilmiş
nasıl yani ne indirimi?
evet başta alıştırdılar anastasia ya
doğum sahnesi hiç olmadı
şehzade yahya kim iskender mi??
ne doğumdu ne ter aktı ne makyaj hülya ve beren indirimi kabul etmei diye sette çok kişinin işine son verilmiş
işte ben gelecek mi gelmeyecek mi o kısmı bilmiyordum. malum tarihim zayıfSehzade Yahya Safiye Sultanin oglu canim yillar once kacirilmis babasi,kardesleri oldurmesin diye.Simdi o geri gelecek Sultan Ahmetle savasacakk
Aynen Sehzade Yahya Iskender
işte ben gelecek mi gelmeyecek mi o kısmı bilmiyordum. malum tarihim zayıf
e şimdi bu şehzade yahya bi üst kuşaktan olduğundan yerine bi alt kuşak geçtiği için şehzade yahya da geldiğinden dolayı hak kimin oluyordu o zamanki şartlara göre bilemedim :))
müslüman olurdu ne olacak :))Gelecek Sehzade Yahya ama hristiyan oldugu icin gecemeyecek tahta bide ordusu cok guclu degil yenilecek zaten 1.Ahmedin ordusuna
Padisahin musluman olmasi gerek canim Sehzade Yahya vaftiz edilmis teknik olarak pek mumkun degilBide daha ekber ve ersed yani tahta yasca olgun olanin gecme kanunu getirilmedi.Kucuk sehzade mustafa daha cok olumden donecek sanirim
müslüman olurdu ne olacak :))
e ordusuyla yenilecek peki sarayda mı yaşayacak
tarihi çok mu seviyosun yoksa diziden dolayı mı bi bakayım araştırayım dedn :))Yok kiz olecek savasta zaten , sehzade oldugunu ogrenince savasacak tabi dizide nasil gosterirler orasi mechul
tarihi çok mu seviyosun yoksa diziden dolayı mı bi bakayım araştırayım dedn :))
ay çok komik ya koskoca padişah sokak ortasında cariyesiyle koklaşıyorbu nasıl dizi be üff
Kizlar Mahfiruz Hatice Sultan'in vefat etmemesi gerekiyordu daha 3 4 tane cocugu olmasi gerek.Sizce nasil bir geri donus olacak
tarihi dizi değil türk sineması gibi olmuş o dediğin sultan hangisiydi isimleri ezberleyemedim
Mahfiruze canim şehzade osmanin annesi,1.Ahmetin ilk eşi olan sultan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?