Muhteşem Yüzyıl -Kösem Star TV

bu acemi iskender safiye sultan ın çocuğu çıkmasın mı
ee şimdi nasıl olacak kendinden bir kuşak önde bir taht adayı olunca torun tahttan düşer mi?

Vallaha ya asil mantiksizlik orda zaten seneler felan mi gecti ki noldu acaba dedm ama yok zaman asimi da olmams gece anastasia olark yat sabah beren olark kalk olacak is degil yanikine
yatma bile yok saniyeler sonra koridorda yürüyordu kösem. diğer koridorda değişti hemen

o kadar saçma olmuşki bir anda değişmesi bari birkaç ay geçseydi.böyle çabuk girecekse öbür kızla başlamanın mantığını hiç anlamadım

ben bölümü izleyememiştim bugün izledim.bir anda değişmesi saçma olmuş gerçekten.tiple beraber huy da değişmiş.şu safiye sultanın hep 1. çoğul şahıs konuşması çok itici geliyor.

ben bölümü izleyememiştim bugün izledim.bir anda değişmesi saçma olmuş gerçekten.tiple beraber huy da değişmiş.şu safiye sultanın hep 1. çoğul şahıs konuşması çok itici geliyor.
ayy evet ona acil el atmaları lazım düzelmeliiii çok kulak tırmalıyor

dizinin durumu hicte icler acici degil
okadar dendi beren ve hülya olmasin diye
halki dinlemediler halkda reytingleri 15 siraya düsürerek verdi cevabi

ülkemizde okadar konseratuar okuyan öğrenci varken seçmeler onlara şans vermezler bilindik biri olunca olmadı

ülkemizde okadar konseratuar okuyan öğrenci varken seçmeler onlara şans vermezler bilindik biri olunca olmadı

cok haklisiniz yok yani oyunculuk namina birsey olsa anlicam oda yok okadar para aliyorlar kendilerini gelistirebilirler ....cogu kadin basroller oyunculari zaten berbat bir oyunculuk sergiliyor ..senaryo tutuncaa bir havalar bir havalar bana göre dizi ve filmlerin kilit noktasi senaryo ve oyunculuktur isim degil buda cok güzel bir örnek oldu ...

Şehitlerimiz ve ailelerinin yaşadıkları göz önündeyken vatan millet anlayışı belli olan iki kişinin baş rolunü oynadığı diziyi kimse rahat izleyemiyor heralde... Oyunculuktan hariç... Allah hepimize sabır versin..

Bence Beren Saat yerine Anastasia gelse yine de yadirganmaz.

Dünki doğum sahnesi cok ama cok kotuydu.

Safiye Sultan ve Halime Sultanin vucuduna elbiseler tam oturmus ama Beren Saat ve Fahriyenin ustunde cok berbat duruyor.

Handan Sultanin kiyafetleri ise harika.

Tarihi konular daha cok islenmeli.Mesela 1.Mustafa'nin delirme alametleri gosterilebilir.Sehzade Yahya artik girmeli devreye cunku cok uzattilar.

Beren Saat hic ama hic olmamis.Elini ayagini nereye koyacagini sasiriyor.

Beren Saatin kesinlikle diziden cikmasi gerektigini dusunuyorum.Anastasia yanlis hatirlamiyorsam bolum basi 15bin tl aliyordu.Beren Saatse 90 bin tl.Bence Anastasia her yonden daha mantikli bir secim olurmus.

ne doğumdu ne ter aktı ne makyaj hülya ve beren indirimi kabul etmei diye sette çok kişinin işine son verilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…