- 27 Temmuz 2013
- 2.838
- 1.165
- 373
hatırladım daha çok çocuk olması gerek evt
Evet canim bende ona sasirdim iste acaba geri mi diriltecekler kadini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatırladım daha çok çocuk olması gerek evt
aaa rasha hatunu diyorsun ondan bir kaç çocuk daha mı olacaktı?Evet canim bende ona sasirdim iste acaba geri mi diriltecekler kadini
aaa rasha hatunu diyorsun ondan bir kaç çocuk daha mı olacaktı?
hatice sultan hangisiydi
Ya Derviş'i nasıl öldürürler ya Game of Thrones'da Eddard Stark ölünce böyle şok olmuş üzülmüştüm en son
Acikcasi Ned Stark ve Dervis pasa kiyasina sasirdim. Ned Stark. Oyunculuk. Ve bizim uber tonlamali Dervisimiz!Ya Derviş'i nasıl öldürürler ya Game of Thrones'da Eddard Stark ölünce böyle şok olmuş üzülmüştüm en son
Derviş'in oyunculuğunu çok beğeniyordum, ölüm anında ben de öyle aşırı bir tepki verebilirdim, Ned Stark ve Derviş karakterini çok sevdiğim için kıyasladım ki dediğim gibi Derviş'in oyunculuğu da çok iyi. Beren Saat hayranı olmama rağmen beğenemiyorum taşıyamadı sultan rolünü çok kasıntı geliyor, düzelecek diye bekliyorum Kösem torununun padişahlık döneminde bile saraydaki en güçlü kişiydi ölmesini beklersen zor, keza dizi Kösem üzerine kuruluAcikcasi Ned Stark ve Dervis pasa kiyasina sasirdim. Ned Stark. Oyunculuk. Ve bizim uber tonlamali Dervisimiz!
Derviş iyi ki diziden çikti. "Hünk-ar-im ben size aslaaaa ih-ane et-mem" tonlamalari mimikleri cok asiriydi dedigim gibi. Oyunculugu yoruyordu izleyiciyi.
Dervisin basina gelen keske koseminde gelse. 1 dervis 2 kosem. Al birini vur otekine. Oyunculuk yok. Az once izledim safiye sultan "olum emrini verdigin kiz kardesindi bebegim" diyor. Zerre mimik yok. "Ufff oyle mi ya" ifadesi. Sasirmamaya,hayret etmemeye, oynamamaya yemin etmis sanki. Dervisin hazin sonu insallah Berencige de olur da dizi rahat bi nefes alir.
Derviş'in oyunculuğunu çok beğeniyordum, ölüm anında ben de öyle aşırı bir tepki verebilirdim, Ned Stark ve Derviş karakterini çok sevdiğim için kıyasladım ki dediğim gibi Derviş'in oyunculuğu da çok iyi. Beren Saat hayranı olmama rağmen beğenemiyorum taşıyamadı sultan rolünü çok kasıntı geliyor, düzelecek diye bekliyorum Kösem torununun padişahlık döneminde bile saraydaki en güçlü kişiydi ölmesini beklersen zor, keza dizi Kösem üzerine kurulu
sultan ahmet erken ölmüyor mu? nasıl 12 çocuk bende anlamadmkösem sultan 12 çocuk doğurmuş maşallah dün vikibetine baktım kızı Ayşe 6 yaşında nişanlamış şuan Ahmet sultan kaç yaşında oluyor
sultan ahmet erken ölmüyor mu? nasıl 12 çocuk bende anlamadm
8 kendi çocuğu var ve diğer kadınlardan olanlara da annelik yapıyor yanlışlık var bence o kısımda.bende onu anlamadım