Muhammet Dilber mi Barış Çakır mı?

Bende aynıdurumdaydım üst dudağım ince o bir dez avantaj onun dılında harika olur dedi.birde amelıyat ve sonradın çok korkuyorum

Bende aynıdurumdaydım üst dudağım ince o bir dez avantaj onun dılında harika olur dedi.birde amelıyat ve sonradın çok korkuyorum
Ust dudakla ne ilgisi var anlayamadim ama Muhammet bey butun olasi riskleri soyluyor ki sonradan sorun cikmasin, ameliyattan bende cok korkuyordum ama emin ol gecen elimi kestim 3 dikis attilar , ondan daha kolaydi benim icin ameliyat, he tabi sonrasi dikkat ve ozen istiyor

Üst dudak ince olunca burnu hafif yukarı kaldırınca aradaki mesafe çok duruyor ondan belkı dudağıma dolguda yaptırırım:))

Merhaba,
Öncelikle yardımcı olmak istediğiniz için teşekkürler:)
Barış Çakır'ın burun estetiği felsefesini ben de beğeniyorum, sadece kapalı veya açık teknik değil kişiye özel teknik seçiyor anladığım kadarıyla. Siz kapalı teknikle mi ameliyat oldunuz? Burun ucunuz estetik öncesindeki gibi elastik mi? Burnunuzun nefes alma, koku alma gibi fonksiyonlarında bir bozulma olmadığına eminim ama elastikiyet bakımından eskisine kıyasla burun ucunuz nasıl?

Önce ve ameliyat sonrasi resimlerini paylasabilirmisin? Sayet albümün Varsa beni izleyebilirmisin? Bende Baris Cakir, Muhammet Dilber ve Emre Ilhan arasinda düsünüyorum

Güzel olmus burnun:) sende memnunmusun? Sadece kemeri mi alindi yoksa burun ucundada degisiklikler yapildimi?
Benim burnum tam bir karadeniz burnu tipiydi. Kemerli düşük ve uzundu. Valla şimdilik memnunum. Daha kalkık ve kavisli olmasını isterdim ama Barış bey maalesef kalkık burun yapmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…