- Konu Sahibi ozlemyagmr
Foto istiyoruz:)Merhaba arkadaşlar, 11 subatta Muhammet Dilbere ameliyat oldum ve cok memnunum, Muhammet Dilber harika bir doktor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto istiyoruz:)Merhaba arkadaşlar, 11 subatta Muhammet Dilbere ameliyat oldum ve cok memnunum, Muhammet Dilber harika bir doktor.
Foto istiyoruz:)
Malesef paylaşamıyorum fotoğraf eşim izin vermiyor, eğer birkere bile Muhammed Dilberle gorusme sansiniz olursa ne demek istedigimi anlarsiniz.Foto istiyoruz:)
karar verdinizmi peki ,Görüştüm biliyrm merak ettımde burnunuzu
Kısmetse yaZa olmak istiyorum dr bey ayarlayabılırse istediğin tarıhlerı yinede dr arastırması yapıyrm
Ben Emre Ilhanla Muhammed bey arasinda kalmistim emre ilhan cok sonraya rqndevu verince Muhammed beyi tercih ettimKısmetse yaZa olmak istiyorum dr bey ayarlayabılırse istediğin tarıhlerı yinede dr arastırması yapıyrm
Ust dudakla ne ilgisi var anlayamadim ama Muhammet bey butun olasi riskleri soyluyor ki sonradan sorun cikmasin, ameliyattan bende cok korkuyordum ama emin ol gecen elimi kestim 3 dikis attilar , ondan daha kolaydi benim icin ameliyat, he tabi sonrasi dikkat ve ozen istiyorBende aynıdurumdaydım üst dudağım ince o bir dez avantaj onun dılında harika olur dedi.birde amelıyat ve sonradın çok korkuyorum![]()
Üst dudak ince olunca burnu hafif yukarı kald
O zaman mutlaka yaptir guzel olurÜst dudak ince olunca burnu hafif yukarı kaldırınca aradaki mesafe çok duruyor ondan belkı dudağıma dolguda yaptırırım:))
Herkese merhaba,
uzun süredir bu forumdayım ve bir çok konuda yardım aldım. O yüzden bende yardım etmeyi borç bilirim. Her ne kadar açtığım konuma kimse yorum yapmasa da belki bir gün birinin işine yarar diye yazmak istedim. Ben Barış Çakır'a 3 gün önce ameliyat oldum. Şuana kadar herşeyden oldukça memnunum. Bakalım bandajlar açılınca beğenecekmiyim :) Barış bey çok kibar ve hastasını dinleyen biri. Ameliyat sürecimde iyi geçti ancak ağrım var biraz ve yüzüm şiş. Üst dudağımı oynatamıyorum. Sorusu olan varsa yardımcı olurum.
Herkesin gönlündeki burna kavuşması dileğiyle...
Merhaba,
Muhammet bey de çok başarılı bri doktor bende ilk ona olacaktım ama sonradan Barış beye oldum. Muhammet bey bana çok olumlu konuşmamıştı. Eskisinden iyi olur ama fazla birşey bekleme demişti. Bende bu sözünden sonra başka doktorlarla görüştüm ve Barış beyi buldumİyi ki o zaman öyle söylemiş diyorum artık
![]()
1 tane fotoğrafım var albümümde. son güncel halini koyacağım bi ara :)Önce ve ameliyat sonrasi resimlerini paylasabilirmisin? Sayet albümün Varsa beni izleyebilirmisin? Bende Baris Cakir, Muhammet Dilber ve Emre Ilhan arasinda düsünüyorum
Güzel olmus burnun:) sende memnunmusun? Sadece kemeri mi alindi yoksa burun ucundada degisiklikler yapildimi?1 tane fotoğrafım var albümümde. son güncel halini koyacağım bi ara :)
Benim burnum tam bir karadeniz burnu tipiydi. Kemerli düşük ve uzundu. Valla şimdilik memnunum. Daha kalkık ve kavisli olmasını isterdim ama Barış bey maalesef kalkık burun yapmıyor :)Güzel olmus burnun:) sende memnunmusun? Sadece kemeri mi alindi yoksa burun ucundada degisiklikler yapildimi?