- 4 Ocak 2014
- 73
- 12
- 28
- Konu Sahibi ozlemyagmr
-
Arkadaşlar merhaba,
Hepimizin bildiği gibi doktor seçimi bu işin en stresli en çok önemli kısmı. Aylardır araştırıyorum ama bir gün tamam Muhammet beye ameliyat olmak istiyorum diyorum öbür gün başka bir doktora. Şimdilik doktor seçimimi 2 ye indirdim. Aslında Abdulkadir Göksel bey de aklımın bir ucunda ama o fazla doğal yapıyor birde evime uzak diye vazgeçmiş sayılırım.
Sizce Muhammet Dilber mi Barış Çakır mı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ayrica baris bey kapali teknikle ameliyat yapiyor Muhammet bey acik yapiyorSelam ben ameliyattan önce 3 doktorla görüsdüm baris cakir emre ilhan ve muhammet dilberle sonunda Muhammet Dilber e oldum kesinlikle tavsiye ederim harika bir doktor
Hayir canim tasarim yapmiyor ama ameliyat olmus kisilerin resimlerini göstererek olabilecek burunlari gösteriyorMerhaba, Muhammed bey burnun ameliyat sonrasi olabilecek halini bilgisayarda gosteriyor mu?
Merhaba,Selam ben ameliyattan önce 3 doktorla görüsdüm baris cakir emre ilhan ve muhammet dilberle sonunda Muhammet Dilber e oldum kesinlikle tavsiye ederim harika bir doktor
Benim tasarımımı yapıp mail atmıştı ama herkese yapmıyor sanırım. Çünkü bir çok kişiden tasarım yapmıyor diye duyuyorumMerhaba, Muhammed bey burnun ameliyat sonrasi olabilecek halini bilgisayarda gosteriyor mu?
Muhammet bey hastalarina olabilecek sonuclari ameliyattan önce söylüyor kisiye göre fazla ümit vermiyor bencede iyi yapiyor ama sonucu cok beklenti olmamasi icin yani herseye hazirlikli olmak icin .menmun olmana sevindim baris beyde cok mütevazi bi doktorMerhaba,
Muhammet bey de çok başarılı bri doktor bende ilk ona olacaktım ama sonradan Barış beye oldum. Muhammet bey bana çok olumlu konuşmamıştı. Eskisinden iyi olur ama fazla birşey bekleme demişti. Bende bu sözünden sonra başka doktorlarla görüştüm ve Barış beyi buldumİyi ki o zaman öyle söylemiş diyorum artık
Arkadaşlar merhaba,
Hepimizin bildiği gibi doktor seçimi bu işin en stresli en çok önemli kısmı. Aylardır araştırıyorum ama bir gün tamam Muhammet beye ameliyat olmak istiyorum diyorum öbür gün başka bir doktora. Şimdilik doktor seçimimi 2 ye indirdim. Aslında Abdulkadir Göksel bey de aklımın bir ucunda ama o fazla doğal yapıyor birde evime uzak diye vazgeçmiş sayılırım.
Sizce Muhammet Dilber mi Barış Çakır mı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Herkese merhaba,
uzun süredir bu forumdayım ve bir çok konuda yardım aldım. O yüzden bende yardım etmeyi borç bilirim. Her ne kadar açtığım konuma kimse yorum yapmasa da belki bir gün birinin işine yarar diye yazmak istedim. Ben Barış Çakır'a 3 gün önce ameliyat oldum. Şuana kadar herşeyden oldukça memnunum. Bakalım bandajlar açılınca beğenecekmiyim :) Barış bey çok kibar ve hastasını dinleyen biri. Ameliyat sürecimde iyi geçti ancak ağrım var biraz ve yüzüm şiş. Üst dudağımı oynatamıyorum. Sorusu olan varsa yardımcı olurum.
Herkesin gönlündeki burna kavuşması dileğiyle...
Ortalama 12.000 tlözlem hnm merhaba.bende barış beyi düşünüyorum fakat fiyat konusunda bilgilendirirmisiniz ?ortalama nedir
özlem hnm merhaba.bende barış beyi düşünüyorum fakat fiyat konusunda bilgilendirirmisiniz ?ortalama nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?