Muhammet Dilber mi Barış Çakır mı?

Merhaba geç cevap veriyorum kusura bakmayın :) Ben kapalı teknikle oldum. Sanırım Barış bey sadece kapalı teknik yapıyor. 5 ay geçti ameliyatımın üzerinden ve burnum eskisi gibi elastik değil tabi. Ama bu benim dokunduğumda anlayabileceğim bir şey olduğu için bu çok önemli değil bence. Nefes ve koku fonksiyonlarım aynı. Sadece burun derimde çok fazla küçük sivilce var ve geçecek gibi durmuyor hiç

Canim ne kadara oldun bide randevu aldıktan ne kadar süre sonra amelyant olabiliyorsun ??

çok geçmiş olsun.. kalın derili miydi burnunuz ben de barış beyle salih emre bey araasında kararsızım

Geçmiş olsun sonuçta doktor seçiminiz güzel barış bey çok pahalı ama risksiz bir doktor diye okuyorum yani eminim güzel olmuştur. Bana özelden foto atarmısınız merak ettim

barış çakır sadece instagram hesabından takip ettiğim bir doktor olarak cidden çok başarılı,ben şahsen gurur duyuyorum kendi ekolü var ve özenli bir doktor sanırım.fakat benim doktorum muhammet dilber.bana revizyon yapmıştı.çok çok memnunum.hani bana sorsalar türkiye de burun estetiğinde en iyi diyeceğim iki doktordur m.dilber ve barış çakır kendi seçimim olarak...ikisi arasında tercih yapacak olsam yine muhammet dilber derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…