Kuzum hicbi bayan beceriksiz degildir cesaretsizdir
Kuzum hicbi bayan beceriksiz degildir cesaretsizdirsende bi cesaret edip biseyler yap ve ne kadar becerikli oldugunu gör banada goster bu arada
Ben daha çok hevessizim sanırım.. O yüzden elimden hiçbirşey doğru düzgün çıkmıyor..
Pasta, kekle uğraşmayı seviyorum ama o kadar işte, gerisi yok
ne kotusun ya mutfakta hevessiz olunur mu ben bayilirim mutfaga senin burcun ne onun cok etkisi var basak misin yoksa
Akreeeepp bende akreple cok iyi anlasirimAslında seviyorum ama evde yanlız olunca :))
Evde birileri oldu mu hiçbirşey yapamıyorum..
Evlenince daha hevesli olurum sanırım, sonuçta mutfak sadece benim olacak
Başak mııEn anlaşamadığım burçtur kendisi, akrebim ben
Akreeeepp bende akreple cok iyi anlasirimcanim yaa..sende haklisin bende mutfaga girince kimseyi istemem yanimda biri başımda konusursa sinirlerim tepeme cikar tek olmak en guzeli
Oyy kiyamamAynen, bir de sakarım dağıtıyorum etrafı sonra gülüyorlar bana
Sen ne burcuydun ? Yazmıştın sanırım unutmuşum
Oyy kiyamamakrepler hostur ya bi yegenim var 1 yasinda akrep bi gor sinirlenince napiyo bize yok canim yazmamistim yengeç burcuyum ben :)
Hemide laz boregidur daa seversen yollim mi az usagumUyyyyyy payilirummm
Evet canim ikimizde su grubuyuz anlasiriz senle canim akrebim1 yaşında başladıysa yandınız sizzzz
Şöyle söylesenee, niye anlaştığımız belli oldu
Yengeçle aram iyidir, nişanlım da yengeç aradaki anlaşmaya, uyuma söz olamaz
Usak degil daaa paçi deycesunnHemide laz boregidur daa seversen yollim mi az usagum
Cok hossun canim yaUsak degil daaa paçi deycesunn
Bizum didana bi yapayiii
Uyyyyyy
Evet canim ikimizde su grubuyuz anlasiriz senle canim akrebimerkek kardesimde akrep cok hossohpettir sende oylesin canm
Usak erkege deniyo canim paçi kiza didana da buyukanneyeCok hossun canim yamalesef lazca bu kadar benden
Cok seker bi dil cok severim bi komsu teyze vardi laz.konusmasina hayrandim hepUsak erkege deniyo canim paçi kiza didana da buyukanneye
Ama cok severim laz boregini ellerine saglikkbasarilar odul alacaksin gibime geliyor
Aynen katiliyorumCok seker bi dil cok severim bi komsu teyze vardi laz.konusmasina hayrandim hepyiyenler seviyo genelde bende yemeyenler icin yapilmis bi tarif olursa iyi olur diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?