Tatlı Tarifi Muhallebili Çıtır Laz Böreği Tatlısı - Torku Süt Sponsorluğunda

Kuzum hicbi bayan beceriksiz degildir cesaretsizdir sende bi cesaret edip biseyler yap ve ne kadar becerikli oldugunu görbanada goster bu arada

Ben daha çok hevessizim sanırım.. O yüzden elimden hiçbirşey doğru düzgün çıkmıyor..
Pasta, kekle uğraşmayı seviyorum ama o kadar işte, gerisi yok

Ben daha çok hevessizim sanırım.. O yüzden elimden hiçbirşey doğru düzgün çıkmıyor..
Pasta, kekle uğraşmayı seviyorum ama o kadar işte, gerisi yok
ne kotusun ya mutfakta hevessiz olunur mu ben bayilirim mutfaga senin burcun ne onun cok etkisi var basak misin yoksa

ne kotusun ya mutfakta hevessiz olunur mu ben bayilirim mutfaga senin burcun ne onun cok etkisi var basak misin yoksa

Aslında seviyorum ama evde yanlız olunca :))
Evde birileri oldu mu hiçbirşey yapamıyorum..
Evlenince daha hevesli olurum sanırım, sonuçta mutfak sadece benim olacak
Başak mıı En anlaşamadığım burçtur kendisi, akrebim ben

Akreeeepp bende akreple cok iyi anlasirim canim yaa..sende haklisin bende mutfaga girince kimseyi istemem yanimda biri başımda konusursa sinirlerim tepeme cikartek olmak en guzeli

Akreeeepp bende akreple cok iyi anlasirim canim yaa..sende haklisin bende mutfaga girince kimseyi istemem yanimda biri başımda konusursa sinirlerim tepeme cikartek olmak en guzeli

Aynen, bir de sakarım dağıtıyorum etrafı sonra gülüyorlar bana

Sen ne burcuydun ? Yazmıştın sanırım unutmuşum

Aynen, bir de sakarım dağıtıyorum etrafı sonra gülüyorlar bana

Sen ne burcuydun ? Yazmıştın sanırım unutmuşum
Oyy kiyamam akrepler hostur ya bi yegenim var 1 yasinda akrep bi gor sinirlenince napiyo bize yok canim yazmamistim yengeç burcuyum ben :)

Oyy kiyamam akrepler hostur ya bi yegenim var 1 yasinda akrep bi gor sinirlenince napiyo bize yok canim yazmamistim yengeç burcuyum ben :)

1 yaşında başladıysa yandınız sizzzz
Şöyle söylesenee, niye anlaştığımız belli oldu
Yengeçle aram iyidir, nişanlım da yengeç aradaki anlaşmaya, uyuma söz olamaz

1 yaşında başladıysa yandınız sizzzz
Şöyle söylesenee, niye anlaştığımız belli oldu
Yengeçle aram iyidir, nişanlım da yengeç aradaki anlaşmaya, uyuma söz olamaz
Evet canim ikimizde su grubuyuz anlasiriz senle canim akrebim erkek kardesimde akrep cok hossohpettir sende oylesin canm

Usak erkege deniyo canim paçi kiza didana da buyukanneye
Ama cok severim laz boregini ellerine saglikkbasarilar odul alacaksin gibime geliyor
Cok seker bi dil cok severim bi komsu teyze vardi laz.konusmasina hayrandim hep yiyenler seviyo genelde bende yemeyenler icin yapilmis bi tarif olursa iyi olur diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…