Tatlı Tarifi Muhallebili Çıtır Laz Böreği Tatlısı - Torku Süt Sponsorluğunda

Cok güzel görünüyo ellerinize sağlık bu tatlıyı denemek bi türlü nasip olmadı karabiberi de ilk kez duydum
Bende ilk cok sasirdim muhallebide karabiber ???? ama malesef canim bu tatliyi karadenizliler karabibersiz yapmaz e bende yapmisken en orjinal halini yapim dedim ama cidden cok yakisiyor canim bosuna tedirgin olmusum annem normalde muhallebi hic sevmez serbetli tatli sever ama yiyince bayildi. Hatta bana bu tatliyi baklavaya tercih ederim dedi :) mutlaka denemenizi tavsiye ederim zaten cok zor degil canim :)

yıllar önce bir kitapta karadenize tura giden karı kocayı anlatıyordu :) orada da soruyordu tur rehberi nasıl olsun laz böreğiniz herkes kıymalı, peynirli yada patatesli diyordu :))
Aynen canim ya ilk bende bi kanalda bekliyorum soyle bizim bildigimiz boreklerden bi baktim ahci serbet falan yapiyo?noluyo diyorum bende ama internetten arastirinca gercegi ogrendim :)

Aynen canim ya ilk bende bi kanalda bekliyorum soyle bizim bildigimiz boreklerden bi baktim ahci serbet falan yapiyo?noluyo diyorum bende ama internetten arastirinca gercegi ogrendim :)
yemeden canımın çektiği tatlılardan biri hani nasıl oluyorsa hiç yememiş olup da insanın canı çeker mi ama garanti tarif buldum senden deneyeceğim şu diyet biter bitmez :)

yemeden canımın çektiği tatlılardan biri hani nasıl oluyorsa hiç yememiş olup da insanın canı çeker mi ama garanti tarif buldum senden deneyeceğim şu diyet biter bitmez :)
Evet ya bende yemeden canim cekmisti canim demek zevkleriniz benziyo
Ama cidden garanti tariftarife tamamen uysan eminim cok guzel olur.simdiden eline saglik canim.ama firinda agir agir pissin hem kabarir hemde citirligi artar.benimki 1 saatten fazla firinda kaldi

sütlü tatlılara bayılırım ben :) yazlığa gidince yapayım en iyisi buradaki fırınım güzel pişirmiyor dengesiz birşey oradaki daha güzel oda muhtemelen bahara kalır :)

Yazmisim canim ama seker yerine süt demisim pardon ya soyledigin icin sagol cnm :)

ben hem süt hem su hem şeker var diye düşündüm canım :)

Duzelttim canim yanlis yazmisim demek oh ne guzel baharda yaparsin e bide yazlik evde miss gibi yenir

Bende deniycem canım ilk fırsatta hazır denenmiş bi tarif bulmuşken

Yok kiz naptin 2 dilim yemeyi dusunuyorum zaten cok degil anca ailedeki herkes tadina baksa biter ablamlarla birlikte yicez inskeske imkan olsada birlikte yesek

Afiyet olsun canım :)
Yok ben şimdilik almayayım, tadını bilmediğim halde canım çekti
Beceriksizliğim beni bırakırsa yaparım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…