• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Muhallebili Çıtır Laz Böreği Tatlısı - Torku Süt Sponsorluğunda

Cok güzel görünüyo ellerinize sağlık :KK52::super: bu tatlıyı denemek bi türlü nasip olmadı karabiberi de ilk kez duydum o_O
Bende ilk cok sasirdim muhallebide karabiber ???? :KK70: ama malesef canim bu tatliyi karadenizliler karabibersiz yapmaz e bende yapmisken en orjinal halini yapim dedim ama cidden cok yakisiyor canim bosuna tedirgin olmusum :KK70: annem normalde muhallebi hic sevmez serbetli tatli sever ama yiyince bayildi. Hatta bana bu tatliyi baklavaya tercih ederim dedi :) mutlaka denemenizi tavsiye ederim zaten cok zor degil canim :)

yıllar önce bir kitapta karadenize tura giden karı kocayı anlatıyordu :) orada da soruyordu tur rehberi nasıl olsun laz böreğiniz herkes kıymalı, peynirli yada patatesli diyordu :))
Aynen canim ya :D ilk bende bi kanalda bekliyorum soyle bizim bildigimiz boreklerden bi baktim ahci serbet falan yapiyo?noluyo diyorum bende :D ama internetten arastirinca gercegi ogrendim :)

Aynen canim ya :KK70: ilk bende bi kanalda bekliyorum soyle bizim bildigimiz boreklerden bi baktim ahci serbet falan yapiyo?noluyo diyorum bende :KK70: ama internetten arastirinca gercegi ogrendim :)
yemeden canımın çektiği tatlılardan biri :D hani nasıl oluyorsa hiç yememiş olup da insanın canı çeker mi :D ama garanti tarif buldum senden deneyeceğim şu diyet biter bitmez :)

yemeden canımın çektiği tatlılardan biri :KK70: hani nasıl oluyorsa hiç yememiş olup da insanın canı çeker mi :KK70: ama garanti tarif buldum senden deneyeceğim şu diyet biter bitmez :)
Evet ya bende yemeden canim cekmisti canim demek zevkleriniz benziyo:KK73:
Ama cidden garanti tarif:KK37:tarife tamamen uysan eminim cok guzel olur.simdiden eline saglik canim.ama firinda agir agir pissin hem kabarir hemde citirligi artar.benimki 1 saatten fazla firinda kaldi:KK58:

Evet ya bende yemeden canim cekmisti canim demek zevkleriniz benziyo:KK73:
Ama cidden garanti tarif:KK37:tarife tamamen uysan eminim cok guzel olur.simdiden eline saglik canim.ama firinda agir agir pissin hem kabarir hemde citirligi artar.benimki 1 saatten fazla firinda kaldi:KK58:

sütlü tatlılara bayılırım ben :) yazlığa gidince yapayım en iyisi buradaki fırınım güzel pişirmiyor dengesiz birşey :D oradaki daha güzel oda muhtemelen bahara kalır :)

Yazmisim canim ama seker yerine süt demisim :KK70: pardon ya soyledigin icin sagol cnm :)

ben hem süt hem su hem şeker var diye düşündüm canım :)

sütlü tatlılara bayılırım ben :) yazlığa gidince yapayım en iyisi buradaki fırınım güzel pişirmiyor dengesiz birşey :KK70: oradaki daha güzel oda muhtemelen bahara kalır :)

ben hem süt hem su hem şeker var diye düşündüm canım :)
Duzelttim canim yanlis yazmisim demek :D oh ne guzel baharda yaparsin e bide yazlik evde miss gibi yenir :KK73:

Bende ilk cok sasirdim muhallebide karabiber ???? :KK70: ama malesef canim bu tatliyi karadenizliler karabibersiz yapmaz e bende yapmisken en orjinal halini yapim dedim ama cidden cok yakisiyor canim bosuna tedirgin olmusum :KK70: annem normalde muhallebi hic sevmez serbetli tatli sever ama yiyince bayildi. Hatta bana bu tatliyi baklavaya tercih ederim dedi :) mutlaka denemenizi tavsiye ederim zaten cok zor degil canim :)

Bende deniycem canım ilk fırsatta :kk77: hazır denenmiş bi tarif bulmuşken :hamarat:

Yok kiz naptin :KK57::KK36: 2 dilim yemeyi dusunuyorum zaten cok degil anca ailedeki herkes tadina baksa biter ablamlarla birlikte yicez ins:halay:keske imkan olsada birlikte yesek

Afiyet olsun canım :)
Yok ben şimdilik almayayım, tadını bilmediğim halde canım çekti :confused:
Beceriksizliğim beni bırakırsa yaparım belki:KK70:

Back