- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Cok tesekkurler :))Ellerine sağlık,başarılar dilerim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkurler :))Ellerine sağlık,başarılar dilerim...
Tesekkur ederim :))oy icin..bencede denemelisiniz garanti tarif canimOyumu size verdim,tarifi en kısa zamanda deneyecegim enfes gözüküyor ellerinize sağlık
Haklisin canim laz degilim karadenizlede hic alakam yok ama cok merak ederdim bu tatliyi yapmak yarismada nasipmis.. biz ailece cok sevdik ve inanirmisin az once anneme bunu bidahaki yapisimda icine cevizde koyayim diye fikir soruyodum begendigin icin sagol canim :))Ben bir Rizeli ve Laz olarak sizi takdir ettim. Cok harika. Belki ben de bu tarifi denerim bir gun harika. Bu arada muhallebisine bol findik veya ceviz de eklerseniz lezzetine lezzet katarsiniz
Cok hossun canim ben 4.takimla yarışmaya katildim :)7. Grup başkanım duymasın ay şimdi olsa da yesem Çok çok lezzetli görünüyor, ellerinize sağlık. Başarılar dilerim
Cok hossun canim ben 4.takimla yarışmaya katildim :) düşün artik7. Grup başkanım duymasın ay şimdi olsa da yesem Çok çok lezzetli görünüyor, ellerinize sağlık. Başarılar dilerim
7. Grup başkanım duymasın ay şimdi olsa da yesem Çok çok lezzetli görünüyor, ellerinize sağlık. Başarılar dilerim
Yeni mi gördün ,ben etiketleyecektim seni ama vazgeçtim
way arkadaş arkamızı kollamamız lazım demekYeni mi gördün ,ben etiketleyecektim seni ama vazgeçtim
canım yine dönndüm baktım hala öpesim varCok hossun canim ben 4.takimla yarışmaya katildim :) düşün artik
Tesekkurler canim canim:))e haksiz degiliz lazlarda tatli diyeydiler borek diyip kafamizi karistiriyolarÇok guzel gorunuyor,bu arada bende ilk duydugunda peynirli kiymali borek zannedenlerdenim kizimin inek sutu alerjisi gecsin bende hemen deneyecegim tarifini ellerine saglik
Öpesim var ? neyi acabacanım yine dönndüm baktım hala öpesim var
sağa sola bakayım da patonun casusu deynepnaz buralarda olmasın
eksik olmuş yaaaaa Çocuğun biri oldukça iştahlı, amcası kendisi ile kardeşine bir çikolata almış. Bizimki kendisininkini hemen hüpletmiş tabi, kardeşi henüz okulda... iştahlı iştahlı kardeşinin çikolatasına bakıyor, amcası da onu göz ucuyla takip ediyor yavaş yavaş eli uzanıyor, bir kaç dk sonrada paketi açıp ağzına götürecek ki, hoopppp amcası; amcam o ablanın çikolatası değil mi diyor. O da diyor ki; yemiiycektim yemiycektim amcam, öpücem sadece öpücemÖpesim var ? neyi acaba