• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Muhallebili Çıtır Laz Böreği Tatlısı - Torku Süt Sponsorluğunda

Ben bir Rizeli ve Laz olarak sizi takdir ettim. Cok harika. Belki ben de bu tarifi denerim bir gun harika. Bu arada muhallebisine bol findik veya ceviz de eklerseniz lezzetine lezzet katarsiniz :KK66:

Ben bir Rizeli ve Laz olarak sizi takdir ettim. Cok harika. Belki ben de bu tarifi denerim bir gun harika. Bu arada muhallebisine bol findik veya ceviz de eklerseniz lezzetine lezzet katarsiniz :KK66:
Haklisin canim laz degilim karadenizlede hic alakam yok ama cok merak ederdim bu tatliyi yapmak yarismada nasipmis.. biz ailece cok sevdik ve inanirmisin az once anneme bunu bidahaki yapisimda icine cevizde koyayim diye fikir soruyodum :D begendigin icin sagol canim :))

7. Grup başkanım duymasın:sus: ay şimdi olsa da yesem :confused::confused::confused: Çok çok lezzetli görünüyor, ellerinize sağlık. Başarılar dilerim :KK9:

M Mitsuomi ellerine sağlık .... harika bir tatlıdır .
Karşı komşum yapar sık sık .

Başarılar dilerim .

Bir üstte konunu sabote ettim azıcık ama görmedim sanmasın :))))
Tesekkurler canim:))sorun degil..bende kaptanimdan izin aldim yarışmaya katildim tatlida ödül ogunumdu :D

Çok guzel gorunuyor,bu arada bende ilk duydugunda peynirli kiymali borek zannedenlerdenim:bicak: kizimin inek sutu alerjisi gecsin bende hemen deneyecegim tarifini :anne: ellerine saglik:halay:

Çok guzel gorunuyor,bu arada bende ilk duydugunda peynirli kiymali borek zannedenlerdenim:bicak: kizimin inek sutu alerjisi gecsin bende hemen deneyecegim tarifini :anne: ellerine saglik:halay:
Tesekkurler canim canim:))e haksiz degiliz lazlarda tatli diyeydiler :D borek diyip kafamizi karistiriyolar :D

Öpesim var ? :KK70: neyi acaba
:KK70::KK70::KK70: eksik olmuş yaaaaa :KK48: Çocuğun biri oldukça iştahlı, amcası kendisi ile kardeşine bir çikolata almış. Bizimki kendisininkini hemen hüpletmiş tabi, kardeşi henüz okulda... iştahlı iştahlı kardeşinin çikolatasına bakıyor, amcası da onu göz ucuyla takip ediyor :KK53: yavaş yavaş eli uzanıyor, bir kaç dk sonrada paketi açıp ağzına götürecek ki, hoopppp amcası; amcam :KK20:o ablanın çikolatası değil mi diyor. O da diyor ki; yemiiycektim yemiycektim amcam, öpücem sadece öpücem :KK70::KK70::KK70:

Ben de yemiycem Ausencia Ausencia , sadece öpesim var :-)

Back