Cok tesekkurler :))Ellerine sağlık,başarılar dilerim...
Tesekkur ederim :))oy icin..bencede denemelisiniz garanti tarif canimOyumu size verdim,tarifi en kısa zamanda deneyecegim enfes gözüküyor ellerinize sağlık
Haklisin canim laz degilim karadenizlede hic alakam yok ama cok merak ederdim bu tatliyi yapmak yarismada nasipmis.. biz ailece cok sevdik ve inanirmisin az once anneme bunu bidahaki yapisimda icine cevizde koyayim diye fikir soruyodumBen bir Rizeli ve Laz olarak sizi takdir ettim. Cok harika. Belki ben de bu tarifi denerim bir gun harika. Bu arada muhallebisine bol findik veya ceviz de eklerseniz lezzetine lezzet katarsiniz
Cok hossun canim7. Grup başkanım duymasınay şimdi olsa da yesem Çok çok lezzetli görünüyor, ellerinize sağlık. Başarılar dilerim
Cok hossun canim7. Grup başkanım duymasınay şimdi olsa da yesem Çok çok lezzetli görünüyor, ellerinize sağlık. Başarılar dilerim
7. Grup başkanım duymasınay şimdi olsa da yesem Çok çok lezzetli görünüyor, ellerinize sağlık. Başarılar dilerim
Yeni mi gördün ,ben etiketleyecektim seni ama vazgeçtim
Yeni mi gördün ,ben etiketleyecektim seni ama vazgeçtim
way arkadaş arkamızı kollamamız lazım demekYeni mi gördün ,ben etiketleyecektim seni ama vazgeçtim
canım yine dönndüm baktım hala öpesim varCok hossun canimben 4.takimla yarışmaya katildim :) düşün artik
Tesekkurler canim canim:))e haksiz degiliz lazlarda tatli diyeydilerÇok guzel gorunuyor,bu arada bende ilk duydugunda peynirli kiymali borek zannedenlerdenimkizimin inek sutu alerjisi gecsin bende hemen deneyecegim tarifini ellerine saglik
Öpesim var ?canım yine dönndüm baktım hala öpesim var
sağa sola bakayım da patonun casusudeynepnaz buralarda olmasın
Öpesim var ?neyi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?