- 28 Şubat 2011
- 13.751
- 15.150
-
- Konu Sahibi sanayitostu
Bok koktu demedi. Arka tarafı kokuyo dedişimdi objektif bakalım
kimse ailesini kendi seçemiyor. ailenin muhafazakar olması bu kızın tercihi değil.
ama aile, bu kızdan tercihi olmayan bir hayata uyum sağlamasını bekliyor. bu çok yanlış
belli ki hanım kızımız muhafazakar bir hayat yaşamak istemiyor
ama ailesini de değiştiremeyeceğini ve atamayacağını satamayacağını biliyor
dünyaya da bir kere geldiğinin farkında
kızın yaptığı tek şey ailesini idare etmeye çalışmak aslında .
yani böyle insanlara ailen muhafazakar ise o zaman sen de ona göre yaşa deme hakkımız yok
veya ailene baş kaldır deme hakkımız da yok
kız telefon geldiğinde masadaki erkeğin susmasını talep etmek yerine telefonu alıp sessiz bi ortamda konuşabilirdi
bu hareketinden kızın pratik zekasının yüksek olmadığını anlıyorum
eşin de arkadaşlık edip buluşacak yakınlıkta olduğu bir insana 2 dk sessiz olma anlayışını göstermiyorsa uyumsuz ve anlayışsız bi tip demektir
2 dk sessiz olması istendi diye ortamı gerip huzur bırakmadıysa insan ilişkilerinde sorun vardır yani adamın
30 yaşındayız ergen gibi takılamam ben demesine bakarsak belki de bu arkadaşınla kesinlikle görüşmek istemiyor o sebeple bu kadar fazla tepki verdi diye düşünebilirim
ama senin kocanla alakalı açtığın eski konularını biliyoruz. beni asıl şaşırtan şey arkadaşlarının kocanla aynı masada oturması
çünkü sen kendi ağzınla kocanın b.k koktuğunu söylemiş bi insansın. o kokuya nasıl dayandılar
arka taraftan gelen koku ne kokusu olabilir allah aşkına b.ktan başkaBok koktu demedi. Arka tarafı kokuyo dedi
Eğer samimi arkadaşsa gece biryerlere bide eşle sevgiliyle gidilecek durum varsaBen eşe hak verdim ya.
Davranışları seküler olup, her normal şeyi yapıp da herkesten saklayan, sonrasında ilk fırsatta muhafazakar takılan insanlarla da sosyal hayatta asla görüşmüyorum.
Çıkmasın o zaman ailesinin sözünden ona göre mi hareket edicem...
Ah öldümarka taraftan gelen koku ne kokusu olabilir allah aşkına b.ktan başka
çürük diş veya yağlı saç kokusu mu olacak kaç tane ihtimal var da b.k değil başka bişey kokuyor olabilir diye düşünelim ?
buraya açık açık g*t ve b*k yazamayacağı için arka taraf gibi bi adlandırma yaptı kadın
ay biraz mantık yürütün ya
yeni olduğunu bilmiyordum kusura bakmaAh öldümyeniyim buralarda. O konunun üstüne yok herhalde ya
O konuyla bağlandım siteyeyeni olduğunu bilmiyordum kusura bakma
biraz terslemiş gibi oldum
evet o konu meşhur oldu burada
Ailem muhafazakar değildi ama gerizekalı bi amcam vardı kısıtlayan. Böyle durumlarda işte X'le dışardayım desem X'le konuşana kadar kapamazdı telefonu. Bazı ailelerde lavaboda ya da ortamdan uzakta telefon açmak işe yaramıyor yaniBen kızın yerinde olsam masadan kalkar lavaboda falan açardım telefonu.esinize caktirmazdim bile böyle bı durum olduğunu.esiniz fazla yüklenmiş ama arkadaşınızın yaptığı da saçma.
O konuyla bağlandım siteye