- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.207
-
- Konu Sahibi sanayitostu
Sen yazılanı tam anlamamışsın galiba. Kadın yaşıyor işte sevgilisiyle. Otuz yaşına gelmiş ve bu hayatı seçmiş bir yetişkin neden ailesinden hala bir şeyleri gizliyor? Ha genelevde de yaşayabilir. Kendi tercihi. Ama her türlü yalancı. Ben ailesine yalan söyleyen otuz yaşındaki bir kadınla arkadaş olmak istemem. Genelevse genelev , muhafazakarsa muhafazakar olsun insan. Dürüst olsun. Asıl ayıp olan kaç yaşına gelmiş insanlara yalanı ortaya çıkmasın diye sus demek.
arkadaşımla tartıştım küstüm diyorum arkasından demedik kalmıyor diyorsunuz bence sizin keyfinize anlamak nasıl geliyorsa öyle işte ben zaten bunları demişim sizce kim haklı diyorum isterse okusun ben zaten yüzüne demişim zatennn? inşallaaaaah arkadaşsız kalırım amiiiiinnnnnnsizden hiç bir şekilde arkadaşlık olmaz kesinlikle
Ne kızın içkili mekana gittiği kaldı ne eğlencesi ne iki yüzlülüğü ne ailesi maşallah herşeyi dediniz
Konuyu açıp eşime böyle dedi diye dert ettiniz
Sonrada eşim her şekilde haklı görecem onun yanında olucam diyorsunuz
Eee o zaman bu konuyu niye açtınız eşin haklıysa kızda öyle biriyse ve eşiniz her şekilde haklı görecekseniz bu konuyu niye neden açtınız ???
Bide dalga gecer gibi yorumlar yapıyorsunuz
Muhafazakar aileden gelen biri kendi hayatını seçmiş ve burda kiza bir dünya şey deniyor...ikiyüzlü gibi kız iki yüzle de peki siz ???
Kızla arkadaş olup sevgilisiyle mekana gidecek kadar samimiyetiniz var ama arkasından demediğiniz kalmıyor
Ve kiza her halti ediyor iki yüzlü diyenler...ailesi öyleyse kız kendi hayatını seçemez mi ? Ailesiyle kötü olmak istemiyor olamaz mi ?
Sadece kocaya sus demiş hepsi bu kızı ne hallere ne yollara koydunuz yahu pes yani ....
Keşke o kız burayı okusa yada sizin gerçek yüzünüzü görse keşke...
kızla içkili mekanda ben de varım olayın yaşandığı yer orası oraya gitti demiycem ne diycem ben de ordayım ahlak sadece kahve içilen içkisiz mekanlarda vsvs değildir hanımefendi ne o kaldı ne bu kaldı diyor gidebilir ben de ordayım siz de anlamadan yazmak için yazıyorsunuz yaa. ahlak insanın kendisindedir ortamda örtüde vs de değildir. bari tam okuyun da sonra boynunuzun borcunu ödeyin.sizden hiç bir şekilde arkadaşlık olmaz kesinlikle
Ne kızın içkili mekana gittiği kaldı ne eğlencesi ne iki yüzlülüğü ne ailesi maşallah herşeyi dediniz
Konuyu açıp eşime böyle dedi diye dert ettiniz
arkadaşımla tartıştım küstüm diyorum arkasından demedik kalmıyor diyorsunuz bence sizin keyfinize anlamak nasıl geliyorsa öyle işte ben zaten bunları demişim sizce kim haklı diyorum isterse okusun ben zaten yüzüne demişim zatennn? inşallaaaaah arkadaşsız kalırım amiiiiinnnnnn
Sorunuz kim haklı değil ki, ben eşimi savundum kocam olmasından daha doğal bi şey var mı soru kalıbınızkocam olmasından daha doğal bir şey var mı
siz kızları tebrik ederimBazi muhafazakar aileler çocuklarına dünyayı dar edecek kadar cok abartıyor olayi arkadaşsaniz bazı durumlara göz yumabilir eşinizi de susturabilirsiniz. Biz kızlar olaral böyle durumlarda birbirimize yardim ederiz.
Her yerde bunu yazıp duruyorsunuz ama sizin eşinizle göbek bağınız bir mi? Bi çok evli arkadaşım var, görüştüğüm zaman eşlerinide yanlarında getirmiyorlar. Kız kıza görüşüyoruz.Açıkçası ailesi benimle olduğunu biliyor benim de evli olduğumu biliyor
arkadaşımla tartıştım küstüm diyorum arkasından demedik kalmıyor diyorsunuz bence sizin keyfinize anlamak nasıl geliyorsa öyle işte ben zaten bunları demişim sizce kim haklı diyorum isterse okusun ben zaten yüzüne demişim zatennn? inşallaaaaah arkadaşsız kalırım amiiiiinnnnnn
Muhafazakar insanlar kadar sorunlu insanlar görmedim ben bu konu ayrı tabi ,bence görüşmeyin...selam kızlarr.
benim muhafazakar ailesi olan bir arkadaşım var ve her şeyi yapmasına rağmen ailesinden gizliyor. sevgilisi var onla kalıyor vssvs. En son dısarı çıktığımızda güzel bir mekana gitmiştik orada eşime babam arıyor sussan olur mu dedi. eşim de delirdi tabii ki ben sana uymak zorunda mıyım karımla oturuyoruz diye. eşim mi çok tepki verdi bilmiyorum ama 30 yaşındayız ergen gibi takılamam ben vs dedi. şimdi arkadaşımla aram baya kötü çünkü doğal olarak ben eşimi savunuyorum. arkadaşıma xin eşi var desen ne olur ki dedim ona da sorun çıkarırlar diyor biz evliyiz kocam olmasından daha doğal bir şey var mı anlamadım. masada kendi sevgilisi de vardı ayrıca..
kızla içkili mekanda ben de varım olayın yaşandığı yer orası oraya gitti demiycem ne diycem ben de ordayım ahlak sadece kahve içilen içkisiz mekanlarda vsvs değildir hanımefendi ne o kaldı ne bu kaldı diyor gidebilir ben de ordayım siz de anlamadan yazmak için yazıyorsunuz yaa. ahlak insanın kendisindedir ortamda örtüde vs de değildir. bari tam okuyun da sonra boynunuzun borcunu ödeyin.
benim muhafazakar ailesi olan bir arkadaşım var ve her şeyi yapmasına rağmen ailesinden gizliyor. sevgilisi var onla kalıyor vssvs.
kalırım m ben demek kalırsın sın sen demek belli ki niyet sizde kötü kalırım yazan şeyi kendine beddua gördüğünüze göre okumuyorsunuz da hiçbir şeyiHer şekilde beddua almış biri olarak sabahın köründe yine beddua aldım
Ama böylesini ilk kez aldım arkadaşsız kalın diyede beddua da oluyormuş ....ne diyelim amin...
Amaaaan aranız kötü olsa ne olur iyi olsa ne olur? Eşiniz gayet haklı. Ailesinin muhafazakar olup olmaması ne sizi ne de eşinizi bağlar. Ailesinden bu kadar çekiniyorsa sizi zor durumda bırakmak yerine buluşmamayı veyahut telefonu açmamayı akıl edebilir. Bazı insanlar harbi ne açık göz be.selam kızlarr.
benim muhafazakar ailesi olan bir arkadaşım var ve her şeyi yapmasına rağmen ailesinden gizliyor. sevgilisi var onla kalıyor vssvs. En son dısarı çıktığımızda güzel bir mekana gitmiştik orada eşime babam arıyor sussan olur mu dedi. eşim de delirdi tabii ki ben sana uymak zorunda mıyım karımla oturuyoruz diye. eşim mi çok tepki verdi bilmiyorum ama 30 yaşındayız ergen gibi takılamam ben vs dedi. şimdi arkadaşımla aram baya kötü çünkü doğal olarak ben eşimi savunuyorum. arkadaşıma xin eşi var desen ne olur ki dedim ona da sorun çıkarırlar diyor biz evliyiz kocam olmasından daha doğal bir şey var mı anlamadım. masada kendi sevgilisi de vardı ayrıca..