- 31 Mayıs 2024
- 266
- 349
- 25
-
- Konu Sahibi sanayitostu
merhaba gidip ağzını burnunu kırın diye bir alt metin nerede var haahaha laf olsun torba dolsun işte. kim haklı ben çok mu tepki veriyorum diye düşünüyorum kaç senelik arkadaşım muhafaakar diye küsüp konuşmayacak mıyım sonsuza kadar. sizden de ağız burun kırma ricam da olmadu hem zaten hahahGidip agzını burnunu mu kıralım ?
Görüşme madem allah allah :)
Laf olsun diye açılan konulardan olsa gerekmerhaba gidip ağzını burnunu kırın diye bir alt metin nerede var haahaha laf olsun torba dolsun işte. kim haklı ben çok mu tepki veriyorum diye düşünüyorum kaç senelik arkadaşım muhafaakar diye küsüp konuşmayacak mıyım sonsuza kadar. sizden de ağız burun kırma ricam da olmadu hem zaten hahah
Eşiniz abartmış bence 2 dk sussa bir şey olmazdıselam kızlarr.
benim muhafazakar ailesi olan bir arkadaşım var ve her şeyi yapmasına rağmen ailesinden gizliyor. sevgilisi var onla kalıyor vssvs. En son dısarı çıktığımızda güzel bir mekana gitmiştik orada eşime babam arıyor sussan olur mu dedi. eşim de delirdi tabii ki ben sana uymak zorunda mıyım karımla oturuyoruz diye. eşim mi çok tepki verdi bilmiyorum ama 30 yaşındayız ergen gibi takılamam ben vs dedi. şimdi arkadaşımla aram baya kötü çünkü doğal olarak ben eşimi savunuyorum. arkadaşıma mervenin eşi var desen ne olur ki dedim ona da sorun çıkarırlar diyor biz evliyiz kocam olmasından daha doğal bir şey var mı anlamadım. masada kendi sevgilisi de vardı ayrıca..
Kafana yatmıyorsa arkadaşlığı bitirmelisiniz. Ha bana soruyorsanız eşiniz aşırı gereksiz yükselmiş. Ne var 2 dk sussa ailesi garip işte kızın belli.
Kız ailesinin baskısının farkında ama kendince ona uymamak için bir hayat şekli geliştirmiş doğru ya da yanlış ama kendi isteklerini bir şekilde yapma cesareti göstermiş. Ailem böyle diye kendini dışa kapatmamış. Eşin 2 dakika susuverse ölür müydü yani neyi ispatlamaya çalışmış ki.selam kızlarr.
benim muhafazakar ailesi olan bir arkadaşım var ve her şeyi yapmasına rağmen ailesinden gizliyor. sevgilisi var onla kalıyor vssvs. En son dısarı çıktığımızda güzel bir mekana gitmiştik orada eşime babam arıyor sussan olur mu dedi. eşim de delirdi tabii ki ben sana uymak zorunda mıyım karımla oturuyoruz diye. eşim mi çok tepki verdi bilmiyorum ama 30 yaşındayız ergen gibi takılamam ben vs dedi. şimdi arkadaşımla aram baya kötü çünkü doğal olarak ben eşimi savunuyorum. arkadaşıma mervenin eşi var desen ne olur ki dedim ona da sorun çıkarırlar diyor biz evliyiz kocam olmasından daha doğal bir şey var mı anlamadım. masada kendi sevgilisi de vardı ayrıca..