şuanda kına yok saçımda açılabildigi kadar açıldı. sonra ben kendim boya yapmaya çalışıp mahvettim. sarı turuncu kaldı
Canım tecrübelerini dıkkate alcam kuaförüme sölerim dediklerini ona göre bir karara varcaz sonuçta.sonucu bildirirm size.ay insallah pişman olmam
ya canim bence önce kuaförüne sor, hangi boya senin ten rengine yakisir diye, sonrada iyice düsün derimya kuaförün söyledigi rengi secersin yada senin istedigin rengi yaptirirsin,
ya esmerler bile sariya boyatiyor sacini, sen kumralsin sana daha cok yakisir sari benceeee :44::44::44:ama röfleli olsa daha guzel olur :76:
Evet röfleyi düşünüyorum daha hoş olur.senin sacların nasıl şuan canım
rofle yap sen yakisirrrrsari yapmaaa bak sonra cook pisman olursunnn
Canım tecrübelerini dıkkate alcam kuaförüme sölerim dediklerini ona göre bir karara varcaz sonuçta.sonucu bildirirm size.ay insallah pişman olmam
kendi sac rengim suanda canim, en son evlenmeden önce boyatmistim siyaha, yaklasik 2 sene önce yaniiii
ama belki bu yaz tatilinde yine boyatirim :44:
Canım yaz tatilinde boyatırsan yıne sıyahmı duşunuyosun.bu arada kızlar yazın tatiile dusundugunuz bi yer varmı
Canım yaz tatilinde boyatırsan yıne sıyahmı duşunuyosun.bu arada kızlar yazın tatiile dusundugunuz bi yer varmı
boyatipta sonra gelip bana aglamaaa haaaaa
Arada degısım yap canım ya ama hangısı mutlu edıyosa o tabikibende kararsizim canim, ama siyahi daha cok seviyorum ne yalan söyliyim
sari renk beni sanki 3-4 yas büyük göstermisti, siyahsa daha genc gösteriyo bide bana daha cok yakisiyor :26: ama galiba yine siyaha boyatirim
Arada degısım yap canım ya ama hangısı mutlu edıyosa o tabiki
bu arada antalyadan baslayip, komple akdeniz ve ege turu yapmayi düsünüyoruz
hmmmmm ya su evde yapilan boyalar bazen öyle yapiyor,
sari renk alirsin ama kizil olur, veya siyah alirsin kahverengi olur,
o yüzden sacinin rengine göre alinmasi gerekiyormus boyalar,
ama onuda anca bilen birine sorupta almamiz gerekiyor :26:
ya dedigim gibi, kuaföre gidip boyayi akitabilirsin, sonrada kuaföre boyat derim sacini yeniden :26:
aynen canim, o yüzdenn galiba siyah olur secimim
gerci bi tembellik var, hic bakmiyor kendime yahu
sanırım yapılcak bişey yok evet
Bizde akdenız ege dusunuyoruz canım bu arada yeni bikini filan alcam ondada karasızımfikrinz varmı canım
Niye tembellık yapıyosun canım az şıkır şıkır ol:)
bikinidemi ? :26:
bilmemki canim, cesit bol sec al birini
ah bi olabilsemolmasina olunur ama faliyet yok tembellik var
Evet çeşit bol biraz göbekcik çıktı ondan rahatsizm.olursun canım değişim arada olmalı:)