Muhabbete Devam Buyrun :)

yumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1.250
6
ewet buradan muhabbete devam

oh bende geldimm :) insallah diger konu yuzunden ceza almam

ebru kıs nirdesin

canim ya bende aslinda prolaktinden süpheleniyorum, gögsümden gelen sivi biraz beni süpheye soktu ya, sendede oluyomu böle bisey:18:

yolculuk nasil gectiee nerde kalmistik iste doktora git canim iyi olur yumuk sen napan bacim ewlenmeyi dusunmuonmu:) sizin memleketler nere...

canim ya bende aslinda prolaktinden süpheleniyorum, gögsümden gelen sivi biraz beni süpheye soktu ya, sendede oluyomu böle bisey:18:

yaw bayanların evlenince bile derdi bitmiyo yaw, canınızı sıkmayın ya düzelmiycek hiç bişe yokki

Son düzenleme:
sadece sen degil inslh bizde konu disi msj yüzünden ceza almayiz
konuyu resmen geyige cevirdik yahu
oyle oldu zaten 2 cezam var bidaha alirsam kotu
sizin varmi...

prolaktinde oluormus okudugum kadariyla ama bende yok belki cok yuksek degerse ondan olabilir sanirim o sivi sutmus:S

yolculuk nasil gectiee nerde kalmistik iste doktora git canim iyi olur yumuk sen napan bacim ewlenmeyi dusunmuonmu:) sizin memleketler nere...

yolculuk cekirgenin üstüne atladim ziplaya ziplaya geldim iste
doktora gittim zaten cnm iste... sadece bi randevu alip gitmem gerekiyo yine sonuclari ögrenmek icin bakalim hayirlisi :18:

yaw bayanların evlenince bile derdi bitmiyo yaw, canınızı sıkmayın ya düzelmiycek hiç bişe yokki

ewlendiginde cocuk istediginde olmadigi zaman senide gorurummm :)ama insallah bu durumlara dusmeden bebisin olur hayirlisi

yok anam 2 sene biriyle çıktım yüzük taktık, ama ş...... çıktı 2. kez terketti, dert bölümünde bunla alakalı çok şeyim var o zamanlar üye olmuştum kk'ya, ben gasdamonuluyum

yolculuk cekirgenin üstüne atladim ziplaya ziplaya geldim iste
doktora gittim zaten cnm iste... sadece bi randevu alip gitmem gerekiyo yine sonuclari ögrenmek icin bakalim hayirlisi :18:

bende hamam bocegi getirdi maglum hizli hayvan jet gibi hayirlisi canim sonuclari banada yaz merak ederimmm cok merakliyimdir da

yok anam 2 sene biriyle çıktım yüzük taktık, ama ş...... çıktı 2. kez terketti, dert bölümünde bunla alakalı çok şeyim var o zamanlar üye olmuştum kk'ya, ben gasdamonuluyum

ewlenmeyene kadar kimseye guvenme anam neler okuoruz burda daglara taslara:18:

evlenince senide görcezz tabi Allah dert vermesindee... hamile kalmakta öyle eski türk filmlerindeki gibi pat diye olmuyomus ben bunu anladim

oyle oldu zaten 2 cezam var bidaha alirsam kotu
sizin varmi...

prolaktinde oluormus okudugum kadariyla ama bende yok belki cok yuksek degerse ondan olabilir sanirim o sivi sutmus:S

benimde 1 tane cezam var konu disi msj yazmaktan

vayyyy ş.........z, amaaann salla gitsin üzülmeye bile degmez öleleri icin
bende ispartaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…