oh bende geldimm :) insallah diger konu yuzunden ceza almam
sadece sen degil inslh bizde konu disi msj yüzünden ceza almayiz
konuyu resmen geyige cevirdik yahu
canim ya bende aslinda prolaktinden süpheleniyorum, gögsümden gelen sivi biraz beni süpheye soktu ya, sendede oluyomu böle bisey:18:
oyle oldu zaten 2 cezam var bidaha alirsam kotusadece sen degil inslh bizde konu disi msj yüzünden ceza almayiz
konuyu resmen geyige cevirdik yahu
canim ya bende aslinda prolaktinden süpheleniyorum, gögsümden gelen sivi biraz beni süpheye soktu ya, sendede oluyomu böle bisey:18:
yolculuk nasil gectiee nerde kalmistik iste doktora git canim iyi olur yumuk sen napan bacim ewlenmeyi dusunmuonmu:) sizin memleketler nere...
yaw bayanların evlenince bile derdi bitmiyo yaw, canınızı sıkmayın ya düzelmiycek hiç bişe yokki
yolculuk nasil gectiee nerde kalmistik iste doktora git canim iyi olur yumuk sen napan bacim ewlenmeyi dusunmuonmu:) sizin memleketler nere...
yolculuk cekirgenin üstüne atladim ziplaya ziplaya geldim iste
doktora gittim zaten cnm iste... sadece bi randevu alip gitmem gerekiyo yine sonuclari ögrenmek icin bakalim hayirlisi :18:
ewlendiginde cocuk istediginde olmadigi zaman senide gorurummm :)ama insallah bu durumlara dusmeden bebisin olur hayirlisi
yok anam 2 sene biriyle çıktım yüzük taktık, ama ş...... çıktı 2. kez terketti, dert bölümünde bunla alakalı çok şeyim varo zamanlar üye olmuştum kk'ya, ben gasdamonuluyum
ewlenmeyene kadar kimseye guvenme anam neler okuoruz burda daglara taslara:18:
yaw bayanların evlenince bile derdi bitmiyo yaw, canınızı sıkmayın ya düzelmiycek hiç bişe yokki
oyle oldu zaten 2 cezam var bidaha alirsam kotu
sizin varmi...
prolaktinde oluormus okudugum kadariyla ama bende yok belki cok yuksek degerse ondan olabilir sanirim o sivi sutmus:S
yok anam 2 sene biriyle çıktım yüzük taktık, ama ş...... çıktı 2. kez terketti, dert bölümünde bunla alakalı çok şeyim varo zamanlar üye olmuştum kk'ya, ben gasdamonuluyum
bende hamam bocegi getirdi maglum hizli hayvan jet gibihayirlisi canim sonuclari banada yaz merak ederimmm cok merakliyimdir da