Muhabbete Devam Buyrun :)

ya herkezde öyle olmuyor ama, herkezin saci boyayi sevmiyor maalesef :26:

haklisin olabilir canim... rofle yapsan daha iyi sirf sari yapmistim ben dha once rofle yaptim iyiydi sirf sari yapinca gitti saclarr:26::26:

canimmm bu arada bende iyiyimm sagol ama sariya boyama bence sonra sacini koyulastirmak zor oluyor ve yipraniyor sac karamel yap ama sari yapmaaa benden sana tavsiye yaparsandaa psimanligini burayada yazarsan sewinirimmm

Canım şimdi karamelmi sarımı kafam karıştı evet ilerde koyulaştırmak istersem zorlanabılrım ama sarıyı denemek ıstyorummmm sarışın hatun olmalıyımmmm:)

haklisin olabilir canim... rofle yapsan daha iyi sirf sari yapmistim ben dha once rofle yaptim iyiydi sirf sari yapinca gitti saclarr:26::26:

hmmm olabilir canim, bende rofle yaptirmistim diger arkadasa bahsettigim gibi, cok guzel olmustu gerci kuaförüm iyiydi belkide ama bide niye yandi senin saclar ya, kuaförünmü iyi yapamadi yoksa :26:

Canım şimdi karamelmi sarımı kafam karıştı evet ilerde koyulaştırmak istersem zorlanabılrım ama sarıyı denemek ıstyorummmm sarışın hatun olmalıyımmmm:)

canim sen nasil istiyorsunki tam olarak ???
sirf sarimi ?
yoksa röfle yaptirmayi düsünüyormusun

sari canim sacimi yakan sariydi sen sari yerine karamel boya yada sari roflee yaptir sk olsun o zaman cok sariymis gibi durur
hmmm olabilir canim, bende rofle yaptirmistim diger arkadasa bahsettigim gibi, cok guzel olmustu gerci kuaförüm iyiydi belkide ama bide niye yandi senin saclar ya, kuaförünmü iyi yapamadi yoksa :26:

sorun benim sactami kuafordemi bilemiyorumm canimm ama olan oldu kuaforde sorun heralde adama yanmis saclarim dedigmde kabul etmediii

hadi yaaaaa kuaförde ozamannn

ben saçıma kına sürmüştüm çok zor açtılar saçımı şimdi de evde kendim tekrar boyamaya çalışırkn yaptım bende açık renk kalmasını istiyorum suan berbat dibi kırmızı kalanı sarı resmen napabilirim ben buna?

canim sen nasil istiyorsunki tam olarak ???
sirf sarimi ?
yoksa röfle yaptirmayi düsünüyormusun

Ya canım şimdi açık parlak bir sarı istyorum ama ten rengimden dolayı aşırı sırıtırmı sonra pişman olmayayım röflede aralarda olabılr.yakışırmı tenime ya

:26:kinanin uzerine boya tutmuyor diye biliyorummm keske kinanin biraz akmasiini bekleseydin simdi idare et fazla ust uste boyaama yipratirsin saci ve iyi bi kuafore danis guvenilir olsun cunku bazilari para icin dogrulari sylemez...

keske önce kinanin gecmesini bekleseydin canim :26:
kinali saca kuaförler pek boya yapmiyorlar,

senin yapabilecegin belkiiiii kuaföre gidip boyayi akittirmak,
boyayi akitiyorlar sonrada kinanin akmasini bekle, ondan sonra boya yaptir derim bidahakine :26:

Ya canım şimdi açık parlak bir sarı istyorum ama ten rengimden dolayı aşırı sırıtırmı sonra pişman olmayayım röflede aralarda olabılr.yakışırmı tenime ya

rofle yap sen yakisirrrr sari yapmaaa bak sonra cook pisman olursunnn

şuanda kına yok saçımda açılabildigi kadar açıldı. sonra ben kendim boya yapmaya çalışıp mahvettim. sarı turuncu kaldı

ya canim bence önce kuaförüne sor, hangi boya senin ten rengine yakisir diye, sonrada iyice düsün derim ya kuaförün söyledigi rengi secersin yada senin istedigin rengi yaptirirsin,

ya esmerler bile sariya boyatiyor sacini, sen kumralsin sana daha cok yakisir sari benceeee :44::44::44: ama röfleli olsa daha guzel olur :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…