- 13 Ağustos 2010
- 246
- 0
sariyi hic tavsiye etmemm saclarin mahvolur...tecrube konusuyor ben boyadimmm daha cilesini cekiyorummm yandi saclarimmmm plastik gibi olduuu[/QUOTE
Canım beni korkuttun simdi yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sariyi hic tavsiye etmemm saclarin mahvolur...tecrube konusuyor ben boyadimmm daha cilesini cekiyorummm yandi saclarimmmm plastik gibi olduuu[/QUOTE
bak canim bu kadinin sac rengi gibi mesela ama tam tersi, sariya boyicaksin aralarda kizil olucak :26:
bence güzel durur,
ya herkezde öyle olmuyor ama, herkezin saci boyayi sevmiyor maalesef :26:
canimmm bu arada bende iyiyimm sagol ama sariya boyama bence sonra sacini koyulastirmak zor oluyor ve yipraniyor sac karamel yap ama sari yapmaaa benden sana tavsiye yaparsandaa psimanligini burayada yazarsan sewinirimmm
haklisin olabilir canim... rofle yapsan daha iyi sirf sari yapmistim ben dha once rofle yaptim iyiydi sirf sari yapinca gitti saclarr:26::26:
Canım şimdi karamelmi sarımı kafam karıştı evet ilerde koyulaştırmak istersem zorlanabılrım ama sarıyı denemek ıstyorummmm sarışın hatun olmalıyımmmm:)
sari canim sacimi yakan sariydi sen sari yerine karamel boya yada sari roflee yaptir sk olsun o zaman cok sariymis gibi dururCanım şimdi karamelmi sarımı kafam karıştı evet ilerde koyulaştırmak istersem zorlanabılrım ama sarıyı denemek ıstyorummmm sarışın hatun olmalıyımmmm:)
hmmm olabilir canim, bende rofle yaptirmistim diger arkadasa bahsettigim gibi, cok guzel olmustu gerci kuaförüm iyiydi belkide ama bide niye yandi senin saclar ya, kuaförünmü iyi yapamadi yoksa :26:
sari canim sacimi yakan sariydi sen sari yerine karamel boya yada sari roflee yaptir sk olsun o zaman cok sariymis gibi durur
sorun benim sactami kuafordemi bilemiyorumm canimm ama olan oldu kuaforde sorun heralde adama yanmis saclarim dedigmde kabul etmediii
hadi yaaaaa kuaförde ozamannn
canim sen nasil istiyorsunki tam olarak ???
sirf sarimi ?
yoksa röfle yaptirmayi düsünüyormusun
ben saçıma kına sürmüştüm çok zor açtılar saçımı şimdi de evde kendim tekrar boyamaya çalışırkn yaptım bende açık renk kalmasını istiyorum suan berbat dibi kırmızı kalanı sarı resmen napabilirim ben buna?
ben saçıma kına sürmüştüm çok zor açtılar saçımı şimdi de evde kendim tekrar boyamaya çalışırkn yaptım bende açık renk kalmasını istiyorum suan berbat dibi kırmızı kalanı sarı resmen napabilirim ben buna?
Ya canım şimdi açık parlak bir sarı istyorum ama ten rengimden dolayı aşırı sırıtırmı sonra pişman olmayayım röflede aralarda olabılr.yakışırmı tenime ya
keske önce kinanin gecmesini bekleseydin canim :26:
kinali saca kuaförler pek boya yapmiyorlar,
senin yapabilecegin belkiiiii kuaföre gidip boyayi akittirmak,
boyayi akitiyorlar sonrada kinanin akmasini bekle, ondan sonra boya yaptir derim bidahakine :26:
Ya canım şimdi açık parlak bir sarı istyorum ama ten rengimden dolayı aşırı sırıtırmı sonra pişman olmayayım röflede aralarda olabılr.yakışırmı tenime ya
rofle yap sen yakisirrrr sari yapmaaa bak sonra cook pisman olursunnn