İnşallah cnm da benim kasik agrilarim var amaInsallah canım evet zamanlama guzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm da benim kasik agrilarim var amaInsallah canım evet zamanlama guzel
Canim catlamadan sonra 1_2 gun surebilir kasık agrisi yarın gecer buyuk ihtimalİnşallah cnm da benim kasik agrilarim var ama
Bakalim yarin olsun ne olucakCanim catlamadan sonra 1_2 gun surebilir kasık agrisi yarın gecer buyuk ihtimal
Artik rahat birak kendini dusunme 12 gün sonra test yap olumlu ol lutfen agrilarin olmasi guzel insallah 3_4 gun sonra da goguslerin uyutmaz seniBakalim yarin olsun ne olucak
İnşallahhhh vnmArtik rahat birak kendini dusunme 12 gün sonra test yap olumlu ol lutfen agrilarin olmasi guzel insallah 3_4 gun sonra da goguslerin uyutmaz seni
Adet oldum enfeksiyonum varmış daha sonrasında doktora gittim pcos başlangıcı var kilo alımına dikkat etmem gerektiğini söylediSizde birsey var mi
Bu olmassam bende gitcem cnmAdet oldum enfeksiyonum varmış daha sonrasında doktora gittim pcos başlangıcı var kilo alımına dikkat etmem gerektiğini söyledi
Adetin duzensiz mi cnmBu olmassam bende gitcem cnm
Kaç günün kaldı ovülasyon testiyle takip ediyormusunBu olmassam bende gitcem cnm
Normalde adet 24de ama erken pik oldu 14 sonra gelir diyorlar 22ne denk geliyor pik gorunce ovulasyonu biraktimKaç günün kaldı ovülasyon testiyle takip ediyormusun
Cnm ne yaptinCanim catlamadan sonra 1_2 gun surebilir kasık agrisi yarın gecer buyuk ihtimal
Canim bugun gittim dr 2 yumurta iyi boyuta gelmis bu haftayi gun aşiri degerlendirecezCnm ne yaptin
Sen de gecti mi kasık agrisjCnm ne yaptin
Cnm dun gece bas agrisi bide cok usuyorum ayaklarim buz gibi oldu bas agrisi devam ediyor sag kasik atl gobege yakin yerde sanci giriyor bicak saplanir gibiSen de gecti mi kasık agrisj
Cok iyi cnm insallah bu ay guzel haberler aliriz ikimizinde adet gunu ayniydi zaten 25de olmustjk benim biraz erken yumurtlama oldu normalde 24dr adet olmam gerek bu ay amx yumurtlamayi takvime ekledim 21 atti beniCanim bugun gittim dr 2 yumurta iyi boyuta gelmis bu haftayi gun aşiri degerlendirecez
Evet senin erken benim gec evet sen20 sinde guzel haberin alirsin insallahh ben de 25 indeCok iyi cnm insallah bu ay guzel haberler aliriz ikimizinde adet gunu ayniydi zaten 25de olmustjk benim biraz erken yumurtlama oldu normalde 24dr adet olmam gerek bu ay amx yumurtlamayi takvime ekledim 21 atti beni
Baş agrisi bugun beni oldurdu valla buhar yaptim nane yagi okaliptus yagi kullan. Sicak suya damlat buhar yap.. iyi geliyorCnm dun gece bas agrisi bide cok usuyorum ayaklarim buz gibi oldu bas agrisi devam ediyor sag kasik atl gobege yakin yerde sanci giriyor bicak saplanir gibi
Bol su icBaş agrisi bugun beni oldurdu valla buhar yaptim nane yagi okaliptus yagi kullan. Sicak suya damlat buhar yap.. iyi geliyor
Baş agrisi bugun beni oldurdu valla buhar yaptim nane yagi okaliptus yagi kullan. Sicak suya damlat buhar yap.. iyi tutuUsumeyi bilmem ama kasık agrisi guzel tutunuyordur bebis insallahCnm dun gece bas agrisi bide cok usuyorum ayaklarim buz gibi oldu bas agrisi devam ediyor sag kasik atl gobege yakin yerde sanci giriyor bicak saplanir gibi