Yumurtlama sonrası devam eden kasık ağrısı

Canim bugun gittim dr 2 yumurta iyi boyuta gelmis bu haftayi gun aşiri degerlendirecez
Cok iyi cnm insallah bu ay guzel haberler aliriz ikimizinde adet gunu ayniydi zaten 25de olmustjk benim biraz erken yumurtlama oldu normalde 24dr adet olmam gerek bu ay amx yumurtlamayi takvime ekledim 21 atti beni

Cok iyi cnm insallah bu ay guzel haberler aliriz ikimizinde adet gunu ayniydi zaten 25de olmustjk benim biraz erken yumurtlama oldu normalde 24dr adet olmam gerek bu ay amx yumurtlamayi takvime ekledim 21 atti beni
Evet senin erken benim gec 😄 evet sen20 sinde guzel haberin alirsin insallahh ben de 25 inde 😄

Cnm dun gece bas agrisi bide cok usuyorum ayaklarim buz gibi oldu bas agrisi devam ediyor sag kasik atl gobege yakin yerde sanci giriyor bicak saplanir gibi
Baş agrisi bugun beni oldurdu valla buhar yaptim nane yagi okaliptus yagi kullan. Sicak suya damlat buhar yap.. iyi geliyor

Baş agrisi bugun beni oldurdu valla buhar yaptim nane yagi okaliptus yagi kullan. Sicak suya damlat buhar yap.. iyi tutu
Cnm dun gece bas agrisi bide cok usuyorum ayaklarim buz gibi oldu bas agrisi devam ediyor sag kasik atl gobege yakin yerde sanci giriyor bicak saplanir gibi
Usumeyi bilmem ama kasık agrisi guzel tutunuyordur bebis insallah😇🙏🙏🙏🙏

Bugun oldu baymalar bicak saplanir gibi simdide adet olucam gibi agrilar kasikta

X