Muhabbete Devam Buyrun :)

nereye kizzzz
ama sinavin varsa bisey diyememmm :18::18:
Allah zihin acikligi versin canim, insallah cok iyi gecer sinavin Allah yardimcin olsunn

sağol canım son sınavlarım inşallah mezun olcam bitti sayılır, öptüm canlarım iyi uykular görüşürüz yine, kendinize çok iyi bakın

canim bende öyleyim, bazen birseyler yapmak istiyorum ama canim hic istemiyor :97:
nolcak bizim bu halimiz bilmem :97::97:

aynen canimmmm ewdeyken oyle ama disari cikinca bakiyorum millet bisey demesin bakimsiz felan diye ewde kim var diyip yapmiom aslinda ewde yapmam lazimmm:2:

aynen canimmmm ewdeyken oyle ama disari cikinca bakiyorum millet bisey demesin bakimsiz felan diye ewde kim var diyip yapmiom aslinda ewde yapmam lazimmm:2:

aynen bende öyleyim canim, aslinda tam tersi olmasi gerekiyoo :97:
ya bazen yapiyorum ama 1-2 gün sürüyor 3. gün yine bakimsizlasiyorum
aslinda bi kuaföre gitmek lazim
bi degisiklikk yaptirmak laziim hehee :76:

aynen bende öyleyim canim, aslinda tam tersi olmasi gerekiyoo :97:
ya bazen yapiyorum ama 1-2 gün sürüyor 3. gün yine bakimsizlasiyorum
aslinda bi kuaföre gitmek lazim
bi degisiklikk yaptirmak laziim hehee :76:

aynen yaa bende 1 gun 2 gun 3.cude aynii bakimsizlikkk senin esin bisey demiyormuuu ???

aynen yaa bende 1 gun 2 gun 3.cude aynii bakimsizlikkk senin esin bisey demiyormuuu ???

demiyor canim, sadece kendime baktigim zamanlarda diyor saolsun
3. gün yine susuyor tabi :78::78::78:

yahu onlar bile bizden daha iyi bakiyor kendine heeee

tweety diger topikede gelsene kiz, esranin actigi topike sohbet bölümündee

Tşk sen naassın:) kızlar yarın kuaförüme gitcem tenim kumral hiç sarıya boyatmadım saçlarımı bi fikriniz varmı boyatmak istyorum

kumral oldugundan sari yakisir sana herhalde canim :26:
karamelle kizil sac rengi süper olur mesela :44:

Tşk sen naassın:) kızlar yarın kuaförüme gitcem tenim kumral hiç sarıya boyatmadım saçlarımı bi fikriniz varmı boyatmak istyorum

sariyi hic tavsiye etmemm saclarin mahvolur...tecrube konusuyor ben boyadimmm daha cilesini cekiyorummm yandi saclarimmmm plastik gibi olduuu

Sarıyı denicem canım benimkinin sarı saclılara bi hayranlıgı olustu bugunlerde nedense! Kendıme yenı tarz arayışındayım:)

bak canim bu kadinin sac rengi gibi mesela ama tam tersi, sariya boyicaksin aralarda kizil olucak :26:
bence güzel durur,

Sarıyı denicem canım benimkinin sarı saclılara bi hayranlıgı olustu bugunlerde nedense! Kendıme yenı tarz arayışındayım:)

canimmm bu arada bende iyiyimm sagol ama sariya boyama bence sonra sacini koyulastirmak zor oluyor ve yipraniyor sac karamel yap ama sari yapmaaa benden sana tavsiye yaparsandaa psimanligini burayada yazarsan sewinirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…