Yumurtlama sonrası devam eden kasık ağrısı

Aksam ordakini yaptim cnm iliski oncesi simdide sonuncuyu yaptim
20241107_103634.jpg

Hatta sana soyle gondereyim 6si aksam yaptigim dedigim gece3te o zaman iliski yasadim ama soyle birseyde var iliski sirasinda acayim kasik agrisi sanki kasiklarim catlicak gibi bide belimin altina yastik koydum
20241107_110218.jpg

Hatta sana soyle gondereyim 6si aksam yaptigim dedigim gece3te o zaman iliski yasadim ama soyle birseyde var iliski sirasinda acayim kasik agrisi sanki kasiklarim catlicak gibi bide belimin altina yastik koydum Eki Görüntüle 3500776
Canim valla yumurta cok kaliteli duruyor koyuluga gore 20mm den fazla tutmustur insallah😊🙏🙏🙏 bugun u de degerlendir yine de eger sadece gece birliktelik olduysa . Bir gun canli kaliyor yumurta cunku .

Canim valla yumurta cok kaliteli duruyor koyuluga gore 20mm den fazla tutmustur insallah😊🙏🙏🙏 bugun u de degerlendir yine de eger sadece gece birliktelik olduysa . Bir gun canli kaliyor yumurta cunku .
[/QUO
Hatta sana soyle gondereyim 6si aksam yaptigim dedigim gece3te o zaman iliski yasadim ama soyle birseyde var iliski sirasinda acayim kasik agrisi sanki kasiklarim catlicak gibi bide belimin altina yastik koydum Eki Görüntüle 3500776
Iyi yapmissin canim . Ben de daha yok bi sey yarin tekrar yapacam. Yeterli buyukluge gelmemis daha yumurta bakalim hayirlisi pztsiye kadar umudum var yinede ins buyur 😊

Kisiden kisiye degisiyor cnm senin yavas buyuyor olabilir benim bunyem herseyde hizli metabolizma bile hizli calisiyor

Malesef bu gece evde degilim olursa artik o geceden olur belki tam yumurtlamada birlikte olduk

X