Evet yumurta buyuyor catlamak uzere yarini degerlendir bence.uygun olursaniz sabah 6_7 arasini degerlendir canim .Suanda goguslerde ve kasiklarda afif agri var cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yumurta buyuyor catlamak uzere yarini degerlendir bence.uygun olursaniz sabah 6_7 arasini degerlendir canim .Suanda goguslerde ve kasiklarda afif agri var cnm
Tam zamani canim erken degil. Takvime aldan maBu aksam bir degerlendireyim sabah degilde oglen yine yapicam ama erken oldu bu ay yumurtlama normalde 10da olmasi gerekli
Zaten benim isten cikis eve git yemek anca gece 3Evet yumurta buyuyor catlamak uzere yarini degerlendir bence.uygun olursaniz sabah 6_7 arasini degerlendir canim .
tamam uygundurZaten benim isten cikis eve git yemek anca gece 3
Bu kadar takibe bu ayda olmassa oluruna birakicam artik cnmtamam uygundur
Olacak olacak merak Etme rahat ol .. olacaksa da hayirlisi olmayacaksa da hayirlisi bu diyelim.. elimizden geleni yapalimBu kadar takibe bu ayda olmassa oluruna birakicam artik cnm
İnşallah cnm ikimiz icinde hayirlisiOlacak olacak merak Etme rahat ol .. olacaksa da hayirlisi olmayacaksa da hayirlisi bu diyelim.. elimizden geleni yapalim
Aksam ordakini yaptim cnm iliski oncesi simdide sonuncuyu yaptimtamam uygundur
Vay cok iyi yarin catlar canim ya da aksam .. bir kere daha degerlendir bence sabah birliktelik olsun canimAksam ordakini yaptim cnm iliski oncesi simdide sonuncuyu yaptimEki Görüntüle 3500181
İnşallah cnm biraz islerimiz car firsat bulirsak artikVay cok iyi yarin catlar canim ya da aksam .. bir kere daha degerlendir bence sabah birliktelik olsun canim
Vay cok iyi yarin catlar canim ya da aksam .. bir kere daha degerlendir bence sabah birliktelik olsun canim
[/QUOYaptin mi bugun test canimİnşallah cnm biraz islerimiz car firsat bulirsak artik
Artik yapmicam belli yumurta catlamis artikYaptim cnm
Hatta sana soyle gondereyim 6si aksam yaptigim dedigim gece3te o zaman iliski yasadim ama soyle birseyde var iliski sirasinda acayim kasik agrisi sanki kasiklarim catlicak gibi bide belimin altina yastik koydumYaptim cnm
Canim valla yumurta cok kaliteli duruyor koyuluga gore 20mm den fazla tutmustur insallah bugun u de degerlendir yine de eger sadece gece birliktelik olduysa . Bir gun canli kaliyor yumurta cunku .Hatta sana soyle gondereyim 6si aksam yaptigim dedigim gece3te o zaman iliski yasadim ama soyle birseyde var iliski sirasinda acayim kasik agrisi sanki kasiklarim catlicak gibi bide belimin altina yastik koydum Eki Görüntüle 3500776
Canim valla yumurta cok kaliteli duruyor koyuluga gore 20mm den fazla tutmustur insallah bugun u de degerlendir yine de eger sadece gece birliktelik olduysa . Bir gun canli kaliyor yumurta cunku .
[/QUOIyi yapmissin canim . Ben de daha yok bi sey yarin tekrar yapacam. Yeterli buyukluge gelmemis daha yumurta bakalim hayirlisi pztsiye kadar umudum var yinede ins buyurHatta sana soyle gondereyim 6si aksam yaptigim dedigim gece3te o zaman iliski yasadim ama soyle birseyde var iliski sirasinda acayim kasik agrisi sanki kasiklarim catlicak gibi bide belimin altina yastik koydum Eki Görüntüle 3500776
Malesef bu gece evde degilim olursa artik o geceden olur belki tam yumurtlamada birlikte oldukCanim valla yumurta cok kaliteli duruyor koyuluga gore 20mm den fazla tutmustur insallah bugun u de degerlendir yine de eger sadece gece birliktelik olduysa . Bir gun canli kaliyor yumurta cunku .
Insallah canım evet zamanlama guzelMalesef bu gece evde degilim olursa artik o geceden olur belki tam yumurtlamada birlikte olduk