Muhabbete Devam Buyrun :)

canlarım benim ayrıldım bitirdim çok zor ama ağlaya ağlaya yaptım bunu

gecmis olsun canim okulundanmi ayrildin yoksa sevgilindenmi

sevgili canım, kocam dediğim adamdan, msj atmış yine konumda var canım sevgiliniz ilgisizse ilgilenmesi için neler yaparsınızda.. bide siz fikir verin :) içimde değişik bi duygu var sanki kocamdan boşandım

yumu nassin canim kac zamadir girmedin siteye bacim ya merak ettik karnende zayifinmi var yoksaya boswer canimmm ya uzulmee sen daha iyilerine layiksinn sana deger vermeyene sende deger verme canimmm unutursunnn evelALLAH...

yumu nassin canim kac zamadir girmedin siteye bacim ya merak ettik karnende zayifinmi var yoksaya boswer canimmm ya uzulmee sen daha iyilerine layiksinn sana deger vermeyene sende deger verme canimmm unutursunnn evelALLAH...

selam bacım özledim sizi valla karnemde zayıfım vardı çamaşır suyuyla düzelttim sizler napıyonuz sarı kanaryam nasılsınız

ben senin yerinde olsam ufak ufak uzarım durmam pılımı pırtımı toplar giderim bakmam gözyaşına bakmam bi dakka bile katlanmam sevene zulmedeni yakar geçerim

selam bacım özledim sizi valla karnemde zayıfım vardı çamaşır suyuyla düzelttim sizler napıyonuz sarı kanaryam nasılsınız

canim bizde seni ozledik vede cok merak ettikafferimm zayiflarinla bende merdiven yapmisindir diye dusundummmm sen lise sondaydin degilmi canim:26: bizde iyiyizz muhabbete devammm yani baska bi arkadasla daha tanistik onun konusunda toplanioruzzz

üniversite son canım :) tamamen bitti

anam belki saçma gelcek size ama, ben çocuk istiyorum ya bebiş:)

Son düzenleme:
puhahahaa
neler kaynatiyonuz kizlar
ben geldim ama cok uykum var ya ciksammi ne

puhahahaa
neler kaynatiyonuz kizlar
ben geldim ama cok uykum var ya ciksammi ne

bacım napıyon nasılsın, tweety başkasını bulmuş terketti bizi ben uyku hapı içtim yine uyku yok maşallah, uykun varsa uyu canım benim, uykundan kalma

bacım napıyon nasılsın, tweety başkasını bulmuş terketti bizi ben uyku hapı içtim yine uyku yok maşallah, uykun varsa uyu canım benim, uykundan kalma

beraber bulduk aslinda
sende katil bize canim, neyse ben kacar görüsürüz yineee:79::79:

saygılar iyiki doğdun canım
sagol canimmm...
anam belki saçma gelcek size ama, ben çocuk istiyorum ya bebiş:)
bizde istiyokkkkkama biliyorsun deme bebekleri leylekler getirmiyor
hhahahaah kiskandinmi bacimmm beraber bulduk ebruylabendede uyku neyim yok
beraber bulduk aslinda
sende katil bize canim, neyse ben kacar görüsürüz yineee:79::79:

ewet beraber buldukkk esracigimizisende katil iwettt iyi gecelerr ebruuu

bende onu dicektim, keşke kocasızda yapılabilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…