Muhabbete Devam Buyrun :)

kızlar bişi sorcam ? ilgisiz sevgiliye, ilgi göstermemek, ilgisiz davranmak doğrumu :s

kizlar ya hava degisikliginden midir nedir, cok uyudum bugün öglen 3e kadar:KK53::KK53:
kafam kalkmiyordu yahu :KK19:

simdide hic uykum yok :97: galiba sabahlicam bugün :KK6:

canim iyimisinn:82::82::82: yok yok kafayi yedi bu kiz bellliiiii :76::76::78::kk77::KK50::KK53::KK47::83:

ezeli izleyen varmi? yakinda biticek o dizide :KK64:

ben izlemiyom, biçik dizi tatile giriyo zaten canım oda öyle demekki

kızlar bişi sorcam ? ilgisiz sevgiliye, ilgi göstermemek, ilgisiz davranmak doğrumu :s

noldu yoksa yeni bir ask mi var :44: yada yok :44:

sana ilgi göstermiyorsa sende gösterme :KK19: sen onun pesinde kosacagina o senin pesinde kossun :KK52::KK37::KK36:

kizlar ya hava degisikliginden midir nedir, cok uyudum bugün öglen 3e kadar:KK53::KK53:

hayatım sen yine sabah uyuyabiliyon, ben sabahta uyumuyom, hala uyku gelmiyo hastalıkmıdır nedir, bugünde uyku hapı içtim hala tık yok, gözler fal taşı gibi maşallah

kacan kovalanir sekerimmmm :KK4::KK4::KK4::KK4:

bende acaip tembellestmmm ve cok uyuyorummmm:82:

noldu yoksa yeni bir ask mi var :44: yada yok :44:

sana ilgi göstermiyorsa sende gösterme :KK19: sen onun pesinde kosacagina o senin pesinde kossun :KK52::KK37::KK36:

doğru bi mantık yani , çünki biçok bayan bunu söylüyoda :KK1: peki

hayatım sen yine sabah uyuyabiliyon, ben sabahta uyumuyom, hala uyku gelmiyo hastalıkmıdır nedir, bugünde uyku hapı içtim hala tık yok, gözler fal taşı gibi maşallah

hadi yaaa uyku hapi bile fayda etmiyor yaniii:44:
yogurt ye hemen uykun gelir :KK1:, yani öyle duymustum ne kadar dogru bilemicem ama :26:

canim iyimisinn:82::82::82: yok yok kafayi yedi bu kiz bellliiiii :76::76::78::kk77::KK50::KK53::KK47::83:

ezeli izleyen varmi? yakinda biticek o dizide :KK64:

ilk basslari guzeldi ama sacmalamya baslamiss izlemiomm bennn:89::26::KK53::KK6:

------------------------------GÜL DIKENSIZ OLMAZ...:KK76::KK76::KK76::KK76:--------------------

Son düzenleyen: Moderatör:
anam ben kaçıyorum:KK55: yarın sınavım var hukukdan zorda olsa uyumaya çalışcam, koyunmu sayarım artık, tweetyye bıraktığım yumurtalarımı bilmiyorum:KK1::KK1:

kendime gelmeye ihtiyacimmm varrrr cok bakimsizlastim kizlarrrr:KK59::KK43::KK43::KK43::KK43:

kendime gelmeye ihtiyacimmm varrrr cok bakimsizlastim kizlarrrr:KK59::KK43::KK43::KK43::KK43:

bazen dağıtıyo insan kendini, ama kendine zaman ayırmayı ihmal etme canım bakımlı olmak her zaman iyidir kendinide iyi hissettirio insana:KK76::KK76::KK76::KK76:

anam ben kaçıyorum:KK55: yarın sınavım var hukukdan zorda olsa uyumaya çalışcam, koyunmu sayarım artık, tweetyye bıraktığım yumurtalarımı bilmiyorum:KK1::KK1:

eiiii sabahleyin olulerini temizlersinnnn:KK1::KK60::KK60::KK60: ALLAH ZIHIN ACIKLIGI VERSIN CANIM IYI GECELERRRR SCHALFGUT :KK60: ALLAHA EMANET OL :KK58::79::nazar:

nereye kizzzz :KK19::KK19:
ama sinavin varsa bisey diyememmm :18::18:
Allah zihin acikligi versin canim, insallah cok iyi gecer sinavin Allah yardimcin olsunn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

X