Muhabbete Devam Buyrun :)

ee haydin gorusuruzzz o zamaannnn:2::2::2::82::82::82::82:

şampiyon yumuuuuuuuuuuuuk naber fıstıklar ne ediyonuz :)

sağol bacım benimkiyle barıştık valla normal şimdi durumlar, ee ne yemek yapıyon

anam can sıkıntısı be uğraşınca oluyo rekor aramız iyi gibi ama işte bu evlenceğim adam diyemiyorum o kadar güvenemiyorum 2 kez terkedip gitti, evlenince olmayacağı ne malum

kizzzzzzzz oyuna daldin gene fazla hirs yapmaaaa haaaa sacini basini yolarimmm :) skor yapma seni gececemmmmm

geç bacım skorlar sürekli silinip yenileniyo zaten, tam birinci oluyon diğer gün bi bakmışınki herşey sıfırlanıyo sil baştan tekrar başlıyon skor yapmaya gel bi ara kapışak

geç bacım skorlar sürekli silinip yenileniyo zaten, tam birinci oluyon diğer gün bi bakmışınki herşey sıfırlanıyo sil baştan tekrar başlıyon skor yapmaya gel bi ara kapışak

hmmm eger oyleyse ustu kalsin sekerimmmm almayim bennnn

tweety ya msne çağırıom 2 gündür gelmio nette problem var dio ama daha 1 saat önce facebooka girmiş ne bu böyle ya

tweety ya msne çağırıom 2 gündür gelmio nette problem var dio ama daha 1 saat önce facebooka girmiş ne bu böyle ya

sor tatlim...oyle basi bos birakma ama nerden anladin faceye girdigini belki o girmemistir kardesi felan yokmu onlar girmistir susma ama sor yani...int bozuksa 2 dk cafeye gitsin bi zahmet ne olacak sanki...

manda yuva yapmis sogut dalinaaaa ammaaan ammaaaan yavrusunu sinek kappmisss gordunmu amanini yandim tiridinine tiridine bandim... laal alaa lalalalla lalaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy layyyy layyy laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay cik cik cikkkkkk cikkkkkk cikkk cikk cikk ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

yumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk sesimeeeee geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllll

anam can sıkıntısı be uğraşınca oluyo rekor aramız iyi gibi ama işte bu evlenceğim adam diyemiyorum o kadar güvenemiyorum 2 kez terkedip gitti, evlenince olmayacağı ne malum

zamanini onla harcma o zamannnn guvenebilecegin ilerini dusunebilecegini birini bulmaya bak

zamanini onla harcma o zamannnn guvenebilecegin ilerini dusunebilecegini birini bulmaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…