Muhabbete Devam Buyrun :)

minik kuşum çok büyük ihtimalle hamamböceği yumurtasıdır :18: bizim eski evde bende görüyodum hele patlatması çok iğrenç :18::18::18::18:

yılanın başını küçükkenden ezcenki büyümesin, iyi yapmış ama çok iğrenç o yumurta

fare yumurtasi bile olabilir yaniiii ama buyuk ihtimal hamam boceginin yumurtasi ne sasmissa
patladimii
patlattinmi yumurtayiiii yaziiiikkkk

ayyy igrenc yaaa sayende bende kasinmaya basladim heeee :18:

ewet igrencc hemde coookk kesin daha vardir gazetelerin arssinda sabah bakacam mecburrr :18::18:
minik kuşum çok büyük ihtimalle hamamböceği yumurtasıdır :18: bizim eski evde bende görüyodum hele patlatması çok iğrenç :18::18::18::18:

bencede canimm ewde yok insallah olmaz :26:

suanki ruh halim aynen soyle :84::82::44::95:

ebru yine peçeteyle felan atabiliyon ben onuda yapamıyorum, koltukların üstüne çıkıyom hemen

anam bu böcüklerden bi kurtuluş yolu yokmu yaw, internette görünce hiç dayanamıyorum ben, kaşıntı başlıyo

maalesef yok canim

hamam böcegimi tamda bizimkini bulmus heee tweetyyy yoksa senin hamam böcegimi buuuuuu

ebru yine peçeteyle felan atabiliyon ben onuda yapamıyorum, koltukların üstüne çıkıyom hemen

ya örümcekten pek korkmuyorum ama böceklerden cok tirsiyorum :18:
dün mutfagin penceresi acikti, tuhaffff cirkinmi cirkin bi böcek girmis iceri kücüktü ama tombis biseyyy :120::120::120::120::120::120::120::120: nasil korktum anlatamammm, esimi cagirdim o arada bisey yapiyordu gelemedi bende esimin ayakkabisiyla öldürdüm, ölüsünüde esime aldirdim peceteyle aldi atti hehe

ruh haline acidim sen bi doktora görün en iyisi sekerim

bende gelisme var bocegi bile patlattigima goreeee

ayakkabıyla öldürme işini bende denemiştim, bi yandan kaşınıom bi yandan durmadan vuruyorum, annemde diyo adam öldürür gibi napıyon öyle, 1 kere vur ölür

ayakkabıyla öldürme işini bende denemiştim, bi yandan kaşınıom bi yandan durmadan vuruyorum, annemde diyo adam öldürür gibi napıyon öyle, 1 kere vur ölür

heeehheeee öle aslinda minnacik seyin ne kadar cani olabilirki bi vurusta ölür ama yok 10 kere vuruyoruz

bende dün öyle,, ayakkabiyla vura vura yere yapistirdim böcügü be :26::26:

ruh haline acidim sen bi doktora görün en iyisi sekerim

ben oyle bisey oldumu kendi ayakkabimla oldurmuyorummmmm esimin ayakkabisiyla olduruommmm benimkine bulasmasssin diyeeeeeee

heeehheeee öle aslinda minnacik seyin ne kadar cani olabilirki bi vurusta ölür ama yok 10 kere vuruyoruz

bende dün öyle,, ayakkabiyla vura vura yere yapistirdim böcügü be :26::26:

pestili çıkana kadar vur vurr

ben oyle bisey oldumu kendi ayakkabimla oldurmuyorummmmm esimin ayakkabisiyla olduruommmm benimkine bulasmasssin diyeeeeeee

bende kendi ayakkabımla öldürmüyom, babamın ayakkabısıyla öldürüyom, adam diğer gün ayağının altında bi ceset taşıdığının farkında bile değil, işine gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…