hadi beeeeeeeböcek yumurtasimi :44: böceklerin yumurtasimi olur yahu :86:
ben iyyimde anlasilan sen iyi degilsinbu böceklerden cekecegimiz var
bide yaz geldi artik birakmazlar pesimizi, bende tuvalette örümcek gördümtabi hemen peceteyle alip disari attim
patladimii
patlattinmi yumurtayiiii yaziiiikkkk
ayyy igrenc yaaa sayende bende kasinmaya basladim heeee :18:
minik kuşum çok büyük ihtimalle hamamböceği yumurtasıdır :18: bizim eski evde bende görüyodum hele patlatması çok iğrenç :18::18::18::18:
anam bu böcüklerden bi kurtuluş yolu yokmu yaw, internette görünce hiç dayanamıyorum ben, kaşıntı başlıyo
minik kuşum çok büyük ihtimalle hamamböceği yumurtasıdır :18: bizim eski evde bende görüyodum hele patlatması çok iğrenç :18::18::18::18:
maalesef yok canim
hamam böcegimitamda bizimkini bulmus heee tweetyyy yoksa senin hamam böcegimi buuuuuu
hamam böcegimitamda bizimkini bulmus heee tweetyyy yoksa senin hamam böcegimi buuuuuu
ebru yine peçeteyle felan atabiliyon ben onuda yapamıyorum, koltukların üstüne çıkıyom hemen
fare yumurtasi bile olabilir yaniiiiama buyuk ihtimal hamam boceginin yumurtasi ne sasmissa
ewet igrencc hemde coookk kesin daha vardir gazetelerin arssinda sabah bakacam mecburrr :18::18:
bencede canimm ewde yok insallah olmaz:26:
suanki ruh halim aynen soyle:84::82: :44: :95:
bende gelisme var bocegi bile patlattigima goreeee
ya örümcekten pek korkmuyorum ama böceklerden cok tirsiyorum :18:
dün mutfagin penceresi acikti, tuhaffff cirkinmi cirkin bi böcek girmis iceri kücüktü ama tombis biseyyy :120::120::120::120::120::120::120::120: nasil korktum anlatamammm, esimi cagirdim o arada bisey yapiyordu gelemedi bende esimin ayakkabisiyla öldürdüm, ölüsünüde esime aldirdim peceteyle aldi atti hehe
ayakkabıyla öldürme işini bende denemiştim, bi yandan kaşınıom bi yandan durmadan vuruyorum, annemde diyo adam öldürür gibi napıyon öyle, 1 kere vur ölür
ya örümcekten pek korkmuyorum ama böceklerden cok tirsiyorum :18:
dün mutfagin penceresi acikti, tuhaffff cirkinmi cirkin bi böcek girmis iceri kücüktü ama tombis biseyyy :120::120::120::120::120::120::120::120: nasil korktum anlatamammm, esimi cagirdim o arada bisey yapiyordu gelemedi bende esimin ayakkabisiyla öldürdüm, ölüsünüde esime aldirdim peceteyle aldi atti hehe
ruh haline acidim sen bi doktora görün en iyisi sekerim
ayakkabıyla öldürme işini bende denemiştim, bi yandan kaşınıom bi yandan durmadan vuruyorum, annemde diyo adam öldürür gibi napıyon öyle, 1 kere vur ölür
heeehheeeeöle aslinda minnacik seyin ne kadar cani olabilirki bi vurusta ölür ama yok 10 kere vuruyoruz
bende dün öyle,, ayakkabiyla vura vura yere yapistirdim böcügü be :26::26:
ben oyle bisey oldumu kendi ayakkabimla oldurmuyorummmmm esimin ayakkabisiyla olduruommmm benimkine bulasmasssin diyeeeeeee
ben oyle bisey oldumu kendi ayakkabimla oldurmuyorummmmm esimin ayakkabisiyla olduruommmm benimkine bulasmasssin diyeeeeeee
pestili çıkana kadarvur vur r
bende kendi ayakkabımla öldürmüyom, babamın ayakkabısıyla öldürüyom, adam diğer gün ayağının altında bi ceset taşıdığının farkında bile değil, işine gidiyo
aynennnnnzaten ondan esimin ayakkabisiyla öldürdüm yaaa
bende kendi ayakkabımla öldürmüyom, babamın ayakkabısıyla öldürüyom, adam diğer gün ayağının altında bi ceset taşıdığının farkında bile değil, işine gidiyo
pestilininde pestilini cikarana kadarrr