diyarbekir hanim aglar delale lorke sulari buz gibi caglar hanime lorke ali pasa mahlesinde hanima lorke lorke oynar guzel kizlar delale lorkee lorke lorke lorke lorkeee teyyy teeyy teyyyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyarbekir hanim aglar delale lorke sulari buz gibi caglar hanime lorke ali pasa mahlesinde hanima lorke lorke oynar guzel kizlar delale lorkee lorke lorke lorke lorkeee teyyy teeyy teyyyyy
achsoo demek ..........dada almanca konusuluyor haaa ama gayet iyisin canim kac senedir ordasin ???
............
benide yiyolar yaaaaa:84::84::84::84: sinek isirmis kasinip duruyooo :84:
bacım küfür mü ediyonuz
1 sene doldu :) ewet burdada almanca konusuoz kiz alintindaki noktali yerleri sende mesajinda silsene herkes bilmesin deme :)
ya ne diye ısırıyolar haz mı duyuyolar acaba ısırınca
anam nerden bilion bu kadar detayı hımm kanki mi yaptın sinekleri yoksam
ebrucummm 46 sayfada hala yaziyor sekerim kusura bakmayin ama takintiliym bole konulardaa herkesin bilmesine gerek yok degilmi :) belkide abartiyorum ozur dilerim ama silersen sewinirim:) oyyy bende fatmagulun sucu neyi izliomm mukaddese gicik oldummm
tweety formunda değilsin yavru kuşum sarı kanaryam
bende fatmagülü izliom ama kocası en iyisini yaptı valla
ben kactim kizlar öpüldünüz görüsürüz yine insallahh