Muhabbete Devam Buyrun :)

achsoo demek ..........dada almanca konusuluyor haaa :KK1::KK1: ama gayet iyisin canim kac senedir ordasin ???
............ En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

1 sene doldu :) ewet burdada almanca konusuoz kiz alintindaki noktali yerleri sende mesajinda silsene herkes bilmesin deme :)

hadi hadiiii :KK53::KK53::KK53:

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:diyarbekir hanim aglar delale lorke sulari buz gibi caglar hanime lorke ali pasa mahlesinde hanima lorke lorke oynar guzel kizlar delale lorkee lorke lorke lorke lorkeee teyyy teeyy teyyyyy:KK64:

malatyadan ciktim yola hanim ey lorkeee elazigda verdim mola delale lorke lorke oynar bütün kizlar delale lorkeee lorke lorke lorke lorkeeee hanim ey lorkeeeeeee :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

bacım küfür mü ediyonuz:KK1::KK1::KK1::KK1:

hayir canim senin hakkinda dedikodu yapiyoz :KK53::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52:

1 sene doldu :) ewet burdada almanca konusuoz kiz alintindaki noktali yerleri sende mesajinda silsene herkes bilmesin deme :)

sildim canim,

ya ne diye ısırıyolar :KK19: haz mı duyuyolar acaba ısırınca:KK1:

aynen öyle canim , önce yavas yavas konuyorlar ondan sonra ignesiyle uyusturuyorlarki bize aci vermemek icin ondan sonrada kanimizi yani pis kani emiyorlar sonra yine yavas yavas ignesini cikarip hooppp ucuyorlar :KK53::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52::KK37:

aynen öyle canim , önce yavas yavas konuyorlar ondan sonra ignesiyle uyusturuyorlarki bize aci vermemek icin ondan sonrada kanimizi yani pis kani emiyorlar sonra yine yavas yavas ignesini cikarip hooppp ucuyorlar :KK53::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52::KK37:[/QUOTE]

anam nerden bilion bu kadar detayı hımm:KK53::KK53: kanki mi yaptın sinekleri yoksam:KK53:

ebrucummm 46 sayfada hala yaziyor sekerim kusura bakmayin ama takintiliym bole konulardaa herkesin bilmesine gerek yok degilmi :) :KK1: belkide abartiyorum ozur dilerim ama silersen sewinirim:) oyyy bende fatmagulun sucu neyi izliomm mukaddese gicik oldummm:KK57:

tweety formunda değilsin yavru kuşum sarı kanaryam :KK1::KK1::KK1::KK70:

bende fatmagülü izliom ama kocası en iyisini yaptı valla

ebrucummm 46 sayfada hala yaziyor sekerim kusura bakmayin ama takintiliym bole konulardaa herkesin bilmesine gerek yok degilmi :) :KK1: belkide abartiyorum ozur dilerim ama silersen sewinirim:) oyyy bende fatmagulun sucu neyi izliomm mukaddese gicik oldummm:KK57:

ya baktim ama neyi silecegimi bulamadim yahu :26::26::26::26:

:KK1:anam grşrz yine, hergece benim girebilme imkanım var bende öptüm fıstıklar:KK1:

anam benim sınavlar yaklaştı 1 haftam kaldı, bunları geçemezsem 3. seneye uzicak, öptüm yavrular görüşürüz tekrar kendinize iyi bakın böcüklere yem olmayın, beni fena yediler:KK1:

X