Muhabbete Devam Buyrun :)

pişt kıslaaaaaaaaaaaaar nirdesiniz :KK1: anam millet sürekli hapşırmaya başladı hele ben, polen mevsimi gelio :KK1::KK1:

atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

yumuuu sagol canim bi derdim yok su bocegi gorene kadar daha bocekmi degilmi onuda bilmiomm ama kasinmaya basladim bile bide internette arastirirkene bi suru bocek gordummm uhuhuhhuhuhuhuhu:KK43::KK43::KK43:

selam ebru nassin canimmm bende balkonda bi bocek yumurtsi gordumdee:KK53: ewdede varmi dye kara kara dusunuorrrummmm:44::KK58::KK58:

anam bu böcüklerden bi kurtuluş yolu yokmu yaw, internette görünce hiç dayanamıyorum ben, kaşıntı başlıyo :KK43:

yumuuu sagol canim bi derdim yok su bocegi gorene kadar daha bocekmi degilmi onuda bilmiomm ama kasinmaya basladim bile bide internette arastirirkene bi suru bocek gordummm uhuhuhhuhuhuhuhu:KK43::KK43::KK43:

selam ebru nassin canimmm bende balkonda bi bocek yumurtsi gordumdee:KK53: ewdede varmi dye kara kara dusunuorrrummmm:44::KK58::KK58:

hadi beeeeeee :KK53: böcek yumurtasimi :44: böceklerin yumurtasimi olur yahu :86::KK37:
ben iyyimde anlasilan sen iyi degilsin :KK25: bu böceklerden cekecegimiz var :KK50:
bide yaz geldi artik birakmazlar pesimizi, bende tuvalette örümcek gördüm :KK53: tabi hemen peceteyle alip disari attim :KK19::KK37:

Son düzenleme:
X